سلام شهاب جان خوش اومدی .... حالا چطور شد اواین پستت رو تو کلوپ N73 زدی ؟؟؟
Printable View
سلام شهاب جان خوش اومدی .... حالا چطور شد اواین پستت رو تو کلوپ N73 زدی ؟؟؟
سلام خوش اومدي...........:11:نقل قول:
امرتون.......... ؟؟؟!:10:
سلا م دوستان
پست اولم نيست آخرم هم نخواهد بود. اگه منو خيلي وقت ها پيش حذف نمي كردن الان بيش از 2000 تا پست داشتم
بگذريم
دوستان مي خوام يه ان73 موزيك بگيرم نظرتون چيه؟؟؟
حتما کاری کردی که Ban شدی اینجا که الکی ادم رو Ban نمیکنن .... اینجا اینقدر درباره خرید N73 ما پیشنهاد دادیم دیگه خسته شدیم به نظر من اصلا گوشی خوبی نیست بی خیالش شو ... برو تو کلوپ سونی اریکسون شاید اونجا تونستن کمکت کنن...
:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:نقل قول:
سلام
بالاخره مموری موزیک ادیشن که تو جعبشه چه قدره؟
1) مموری نداره عین معمولیش
2) 1 گیگ مموری داره
3) 2 گیگ مموری داره
4) سایر موارد...
می خوام بدونم این 70-60 تومان که گرونتره به خاطر مموریش باشه ارزشش رو داره وگرنه یه معمولی می گیرم می دم برام آپدیتش کنن.
من تو قزوینم! امروز رفتم قیمت کردم یه جا می گفت 590 یه جای دیگه می گفت 480 جفتشونم می گفتن بدون گارانتی(البته معمولیش رو).چرا قیمتا اینجوریه؟!
کسی تو قزوین جای خوبی برای خرید گوشی نمیشناسه؟
اصل سوالم هم همون مموری گوشی موزیک ادیشن بود!خیلی چرت و پرت نوشتم!
در ضمن من تمام این 93 صفحه رو خوندم نگید برو صفحه های قبل رو بخون!
سلام به همه دوستان و پيشکسوتان (سامان&ساسان) مرسی از لطفتون :40: :10:
دليله اينکه اولين پستمو اينجا زدم هم اينکه خودمn73 دارم و اين تپيکو دنبال ميکردم
فکر نکنم با 3 تا پست اسم من و ساسان رو بتونی به این زودی یاد بگیری ... ولی در هر حال از لطفت ممنونم ...نقل قول:
چیه؟؟؟ چیزی شده ...؟ حتما از اینکه گفتم N73 گوشی خوبی نیست اینجوری شدی بابا خودت قضاوت کن بالای 1000 تا پست هممون زدیم و کلا یه تاپیک به اسم کلوپ N73 دوست خوبم فری جون ایجاد کرده بعد به جای اینکه بره قشنگ این تاپیک رو بخونه و با توجه به سلیقه و پولی که داره گوشی رو انتخاب کنه میاد الکی یه تاپیک میزنه با عنوان کسانی که با N73 کار کردن بگن گوشیه خوبیه یا نه ؟ یا اشکالات N73 چیه ؟ و ....... یعنی باید بشینی از اول به ایشون توضیح بدی بعد که هم توضیخ دادی بقیه میان اظهار نظر دوباره میکنن یعنی دوباره میشه کلوپ N73 ... خوب دوست من برو سر فرصت حرفها و محاسن و معایب این گوشی رو بخون و تصمیمت رو بگیر .... یادش یه خیر قدیمیا میدونن یه بنده خدایی داشتیم ایشون شب میخوابید صبح بیدار میشد یه تاپیک درباره N73 میزد .... فکر کنم همه بچه ها نظرات و پیشنهادهاشونو بهش میگفتن دوباره میرفت یه تاپیک دیگه میزد که بالاخره از طرف مدیران Ban شد ..... ببخشید اگه زیاد خرف زدم و وقتتونو گرفتم ...نقل قول: