شما در گیم با سرورهای اروپا و امریکا ایا لگ و مشکل دارید و حس لگ می کنید و یا بازی پیام بد کانکشن رو میده یا نه؟نقل قول:
Printable View
شما در گیم با سرورهای اروپا و امریکا ایا لگ و مشکل دارید و حس لگ می کنید و یا بازی پیام بد کانکشن رو میده یا نه؟نقل قول:
خوب بالاخره یه چیز رو هم ما تحت پوشش بودیم :D.دوستان من ثبت نام کردم و حجم ها 40 گیگ داره تا 130 گیگ ماهیانه خیلی کمه برای vdsl موندم چی کار کنم .به این وزیر باید گفت این حجم ها خیلی کمه واقعا انصاف نیست!
در واقع همون طرح کمپین ماندگار حرفه ای ۱ تا ۶نقل قول:
شما مرکز نهری هستید؟ پیش شمارتون را ممکنه بفرمایید؟نقل قول:
میشه بگین کدوم مرکز مخابراتی هستیننقل قول:
و اینکه میشه قیمتها و حجم ها رو هم دقیق بگین:»
درود بر شما من قم هستم مرکز پردیسان. ببیند اینا خودشون هم مطمین نیستن ولی اینی که به گفت طرح 6 ماهه حداقل 40 گیگ ماهانه 30 خورده ای و 130 گیگ ماهانه 70 و خورده ای که 6 ماهه 400 تومن برای 130 گیگ ماهانه در اومد.البته من از شاتل هم یه امار می گیرم اینجا می گم امیدوارم حجم بیشتری داشته باشه با این حجم گیم رو هم به زور میشه رفت و فقط بازیش نه اپدیت و دان گیم.نقل قول:
مبارک باشه.نقل قول:
شما خطتون فیبر بود؟
نقل قول:
درود
فعلا نباید منتظر اتفاق جدیدی باشیم فعلا تصمیمات خیلی سریع گرفته میشه اما برای عمل کردن حرکات لاک پشتی هستش
از امروز شروع کردن به تماس گرفتن به مشترکین ADSL که آمار دربیارن ببینن چند نفر ثبت نام کننده واقعی هستش تا ببینن ارزش داره هزینه کنن و تجهیزات و ارتقاء بدن
ممنون دوست گرامی بابت اطلاع رسانی.نقل قول:
این تعرفه هایی که اعلام شده به عنوان ویژه مثل کمپین ماندگاره؟ یعنی منظورم اینه تعرفه های استاندارد به قوت خودش باقیه؟
نقل قول:
من هیچ کدوم و تست نکردم اما مشترکینی که قبلا UTEL گرفته بودن راضی بودن و البته هیچ خرابی هم برگشت داده نشده اینم اضافه کنم قطعات UTEL کلا چینی هستش و تو ایران (بم ) فقط اسمبل میشه
مشکل اصلیش اینه ورژن301 دکمه پاور نداره . مدل 304 خیلی بهتره که خیلی وقته برامون ارسال نکردن