یه اپلود سنتر معرفی میکنین که فایل رو بشه به شاتل لند ریموت کرد
Printable View
یه اپلود سنتر معرفی میکنین که فایل رو بشه به شاتل لند ریموت کرد
نقل قول:-----------------------------کد:Upera.co
دوستان سرعت برای شما هم افت کرده؟ الان سرعت من اومده حدودای 80 اینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله خرابه فعلانقل قول:
سرعت دانلود از اپلودسنتر شاتلند توی این چند روزه به شدت پایین اومده و یک جورایی فاجعه شده. خیلی بده که چنین سیستمی رو راه انداختن ولی کسی پاسخگو نیست.
حالا جالبه سرعت دانلود از گیم سنتر و دانلودسنتر مشکلی نداره و اون ها خودشون روی سرور های قوی تر، راحتر اپلود میکنند و دانلود از اون سرور ها هم کمتر هست و فشار نمیاد.
کاش سرور های اپلودسنتر رو هم ارتقا می دادن تا مثل سابق سرعت درست بشه. فقط ترسم از اینکه هی محدود ترش کنند و ارزش خودش رو از دست بده این اپلودسنترشون.
سلام دوستان من سرویس Art 3 دارم ولی نمیزاره بسته نامحدود ترافیک شاتل لند رو بگیرم چرا؟
پشتیبانی هم چرت و پرت میگه یه جاد دیدم نوشته بود ترافیک نامحدود شاتل لند فقط واسه eco هست درسته؟
ینی الان من هرچی از سرورهای شاتل لند دان کنم از اون مقدار معینی که شاتل برای دانلود منصفانه سرویس های آرت گذاشته کم میکنه؟
انتقال فایل رو سرورهای شاتل چقدر طول میده؟
ببخشید سوالام زیاد شد
سلام دوستان
من از upera اکانت خریدم ولی چرا لینکی که میده مستقیم نیست؟ :|
سلامنقل قول:
اینجا چرا میپرسی؟!!
برو اینجا بپرس
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=698544
سلام عزیز.نقل قول:
شما موقع خرید اکانت و پیکربندی سرویس باید قسمت لینک مستقیم رو "فعال" میکردید!...
با انتخاب قسمت لینک مستقیم برای شما فعال میشد, که البته هزینه خرید پلن افزایش پیدا میکنه!.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نمونه از لینکی که دریافت میکنید رو میذارید اینجا دوست عزیز؟نقل قول:
من فکر کنم فعال کردم لینک مستقیم رو !
دوستان جواب سوالای منو هم بدین ممنونتون میشم......