گیم پلی بازی ربطه به موتور گرافیکی بازی نداره..
Printable View
گیم پلی بازی ربطه به موتور گرافیکی بازی نداره..
یک بزرگواری بهم میگه چطور پنالتی بزنم که توپ نره اوت !
سلام. داره! چون دقیقاً از وقتی که موتور Fox رو آورد روی کار (نسخه ی 16)، گند زد به Gameplay رفت. اصلاً Gameplay نسخه ی 16 در برابر 15 هیچی نیست... مزخرف به تمام معنا.نقل قول:
موتور fox از سال 2014 اومده .نقل قول:
دوستان سرعت بازی بزارین روی 2+ level پاس بزارین روی 3 من اینطوری بازی میکنم کمی از خشکی بازی کم شده بهتر میشه!
من که از هر کی شنیدم، میگه از همین نسخه ی 16 اومده!!! اوّلین باره می بینم میگن از 2014 اومد رو کار!نقل قول:
در کل! حتّی اگرم حرف شما درست باشه، با همین موتور Fox گند زد تو بازی. 15 رو از همه لحاظ به غیر خطاهای مزخرفی که داور می گرفت، عالی ساخته بود. فقط باید خطاهای مزخرف داور رو از بین می برد (که برد)؛ نه این که بیاد کلّ بازی رو دسکاری کنه و گند بزنه به همه چی! اگه FIFA 16 فقط Gameplay بازی PES 15 رو داشت، اصلاً رو دست نداشت. میشد کامل ترین بازی فوتبالی که تا حالا ساخته شده.
دوست خوبم چه اصراری دارید این بازی رو اینقدر بد جلوه بدهیدنقل قول:
هر کی یه سلیقه ای داره
مثلا من خودمو بکشم نمیتونم با فیفا ارتباط بر قرار کنم
موتور فاکس از نسخه 2014 امد اینو هر ساکر بازی میدونه و ندونستن شما یعنی اصلا ساکر باز نیستید حتی یه ذره
بهترین کار کونامی هم استفاده از همین موتوره هنوز خیلی جا داره به بلوغ برسه همین تفاوت چهره ها با نسخه قبلیشو ببین
سلام. سعی ندارم بد جلوه بدم! چیزی که حقیقته رو میگم!نقل قول:
خودم طرفدار PES هستم؛ ولی به خاطر گندی که زد، دارم FIFA بازی می کنم و واقعاً به غیر از Gameplay، همه چیش عالیه.
نه! چهره ها نسبت به نسخه ی 2015 فقط حدود 1 درصد بهبود داشته.
بهترین نسخه ی PES تو این چند سال اخیر، 2015 بود؛ البتّه اگه اون خطاهای مزخرف رو نداشت...
قدرت گرافیکی فاکس و من گفتمنقل قول:
بدون شرح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تصویر این جوریه! تو بازی خیلی گرافیکش پایینه. شبیه نقّاشیه تو بازی. دقّت کن این دفعه! متوجّه میشی.نقل قول:
در ضمن! این عکسو قبل انتشار بازی منتشر کردن که بگن آره، عین واقعی درست کردیم؛ ولی الآن تو خود بازی دقّت کن. انگار نقّاشی شده...