من می خواستم گوشی دبلیو 800 بگیرم. ولی تو بازار میگفتن که فرقی بین دبلیو 800 و دبلیو 700 نیست و بهتره 700 رو که ارزونتره بگیری. لطفا راهنماییم کنین و فرقهای این دو تا رو تو : کیفیت صدا-کیفیت و نوع دوربین و حافظه ی قابل ارتقاء بگید.خیلی ممنون.;)
من می خواستم گوشی دبلیو 800 بگیرم. ولی تو بازار میگفتن که فرقی بین دبلیو 800 و دبلیو 700 نیست و بهتره 700 رو که ارزونتره بگیری. لطفا راهنماییم کنین و فرقهای این دو تا رو تو : کیفیت صدا-کیفیت و نوع دوربین و حافظه ی قابل ارتقاء بگید.خیلی ممنون.;)
دوست من عضويت جديدت رو به پي سي تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط hellfire
بله دبليو 700 از نظر اقتصادي خيلي به صرفه تر هست و فرقش هم با دبليو 800 ايناس
دبليو 800 اتوفوكوس داره دبليو 700 نداره (كه زياد مهم نيست)
دبليو 800 مموري فابريك 512 روشه اما دبليو 700 مموري فابريك 256
رنگ دبليو 800 سفيده اما دبليو 700 بژ
البته دبليو 700 هم رنگ سفيدش اومده به بازار كه دقيقا هم رنگ دبليو 800 هست
اينا فرقاشونه كه در ضمن دبليو 700 جديدتر هست :)
یعنی به نظر شما کیفیت هندزفری و700 به و800 میرسه؟ من که با کا750 مقایسه کردم احساس کردم ضعیف تره.نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
در ضمن اتو فکوس در عکاسی بخصوص عکس از فاصله نزدیک خیلی موثره.
در ضمن و800 تا اندازه ای کارایی های خودش رو در طول زمان نشان داده و به عبارتی آزمایشش رو پس داده .
یعنی به نظر شما کیفیت هندزفری و700 به و800 میرسه؟ من که با کا750 مقایسه کردم احساس کردم ضعیف تره.نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
در ضمن و800 تا اندازه ای کارایی های خودش رو در طول زمان نشان داده و به عبارتی آزمایشش رو پس داده .
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
ببخشید نمیدونم مشکل از کجا بود که سه تا فرستاده شد
آقا اين سوني اريكسون يه بدي ديگه هم داره اينه كه موقع مكالمه نميشه صدا پخش كرد طرف مكالمه بشنوه در صورتي كه تو نوكيا ميشه. نميدونم سوني اريكسون كه داره رقابت ميكنه چرا به اين چيزها توجه نميكنه. حتي برنامه درست تو بازار نداده ولي سيمبين خيلي متنوع هست همه برنامه هاي كاربردي هستش من واقعا مشكل نداشتم . كاش حداقل تو فريم وير هاي جديدش اين مشكلات رو حل ميكرد
سينا جان دبليو 700 با 800 برادرن و از نظر هندزفري هم با هم تفاوتي ندارن البته اينو بگم كه كا 750 هندزفريش حرف نداره به نظر من دبليو 800 الآن ديگه قديمي شده و دبليو 700 رو ميشه يه جايگزين خوب براش بحساب آورد :)نقل قول:
نوشته شده توسط sina sinaie
مصطفي جان منظورت رو متوجه نشدم ولي اگه منظورت آيفون باشه كه سوني داره :)نقل قول:
نوشته شده توسط mrmostafa
رسول جان سوني اريكسون مثل نوكيا نيست كه با پسوند sis برنامه بخوره پسوند سوني jar هست كه ميتوني تو قسمت برنامه هاي كاربردي اونارو دانلود كني :)نقل قول:
نوشته شده توسط rasol296