چراغ روشن میومنه برادر فقط در حالت های مختلف رنگش عوض میشه:n01:نقل قول:
Printable View
چراغ روشن میومنه برادر فقط در حالت های مختلف رنگش عوض میشه:n01:نقل قول:
امیدوارم به دردتون بخوره :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من 2 روز هست این لپتاپ رو خریدم
چند تا مورد می خواستم بگم!
در مورد هارد هرچی گشتم هارد sshd پیدا نکردم ! پیدا کردم ولی طرف 100 تومن از همجا گروه تر میداد گارانتی درستی هم نداشت !
بعد اینکه اصلا از کیفیت صداش خوشم نیومد ! در مقابل dell xps من هیچ حرفی نداره برای گفتن
کیبردش هم خیلی خوب و عالی هست ! فقط روش حروف عربی داره که حالم رو به هم میزنه !
بعضی از دکمه های کیبرد وفتی لبه پایینش رو فشار میدم انگار یکم گیر می کنه ! مثل حرف S و N مال شما هم همین طوره هست !؟؟
بعد من وقتی هدست و هدفون رو وصل می کنم صدا خیلی بم هست ! رو اعصابه نرم افزار دالبی ادوسند اودیو رو هم نصب کردم !
من مدل i5 رم 8gb رو خریدم 2290 رشت !
درمورد کیبرد که قبلا به شما اخطار داده شده بود:n05:ولی خب اینکه گیر کنه نه اگه گیر میکنه خرابه ببر گارانتی تعویضنقل قول:
درمورد صدا روی هدفون بله همینطوره صدا بمه ولی صدای باندش فوق العادست
به هرحال فعلا اولشه ... من هم اولش به همه چی حساس بودم از جمله صدای هارد! ولی الان به ویژگی های لپ تاپم عادت کردم ...... شما هم عادت میکنی
نقل قول:
dell xps علاوه بر دوتا بلندگو یه ساب ووفرم زیرش داره که واقعا تاثیر زیادی روی کیفیت و حجم صدا داره که لنوو نداره!
درمورد هدست و هدفون ؛ هدفونی که میزنید به لپ تاپ فیش بلندگو و میکروفونش جداست یا یکیه؟
چون من چنتا هدست رو تست کردم اونایی که جک بلندگو و میکروفونش یکی بود با ورودی لپ تاپ مشکل دارن و صدا نامفهوم شنیده میشه اصن انگار تا آخر داخل نمیره!! در حالیکه ورودی لپ تاپ، میکروفون و بلندگوش باهمن و نباید مشکلی داشته باشه!! خودمم موندم که چرا اینجوریه!!!
مطمعن هستید ک وقتی از شارژ در میاریم چراغ باید روشن بمونه:n13:
سلام لپ تاپو به من با اسم هارد ssd دار که 8 گیگ داره دادن. ولی نمیتونم مطمعا بشم میشه راهنماییم کنید از کجا میششه فهمید
بله عزیزم هم اکنون لپ تاپم ب شارژ وصل نیست و چراغش روشنه:n02:نقل قول:
یکم لبه پاینش گیر می کنه !نقل قول:
در مورد صدا هم اسپیکرش عالی نیست !
اصلا خوب نیست به نظرم . این نرم افزار dolby نسخه خاصی داره ؟ من تو گوکل زدم دانلود کردم ! ورژن 2 هست مال من !
در مورد صدای هارد و کلا لپتاپ والا xps من صدا تراکتور میداد :دی به صدای بلند لپتاپ عادت دارم ! :دی
هدفون من فقط هدفون ! هست ! هدست نیست که میکروفون داشته باشه !نقل قول:
یعنی کلا 1 فیش داره !
هدفون گوشیم رو میزنم بازم صدا خوب نیست به نظرم ! (اورجینال سونی هست به مزخرفترین mp3 هم بزنی کیفیتش عالی هست ! ولی تو این لپتاپ اصلا خوب نبود !)
عزیر اون چراغ یعنی باتری آنلاین هست !نقل قول:
تو این لپتاپ کلا باتری همیشه آنلاین هست ! فقط وقتی آفلاین میشه که سیستم خاموش باشه