انگار شما متوجه نشدید من زیر نویس گرافیکی می خواهم درست کنم ( عکس )نقل قول:
اگر در اون برنامه است اطفا بگویید در save as کدو را باید انتخاب کنم
Printable View
انگار شما متوجه نشدید من زیر نویس گرافیکی می خواهم درست کنم ( عکس )نقل قول:
اگر در اون برنامه است اطفا بگویید در save as کدو را باید انتخاب کنم
نقل قول:
سلام.
برنامه subtitle converter روز باز کنید کنترل + او رو بگیرید زیرنویس با فرمت اس ار تی رو باز کنید بعد دوباه لز منوی فایل سیو ووب ساب یا سیو ووب ساب از رو انتخاب کنید.
سلام
من نیاز به یک نرم افزار دارم که هم بشه باش زیر نویس ساخت هم زیر نویسها رو توش باز کن و روش کار کرد.
یک نرم افزار کامل در رابطه با ساخت و ویرایش زیر نویس امکانات خوبی داشته باشه ...
با فونتهای استاندار فارسی کار کنه و تک فونته نباشه ...
خب الان چیزی جز Subtitle Workshop میخوای شما؟نقل قول:
یعنی Subtitle Workshop همه این کارارو میکنه ؟نقل قول:
با فونتهایی که تو آفیس کار میکنه میشه باش زیرنویس ساخت ؟
فونتهایی مثل یکان ، ترافیک و ...
چون حجمش خیلی کمه آدم باورش نمیشه :20:
سلام
در آموزش نرم افزار VobSub نوشته شده که یک فولدر به نام Subtitles در درایو C هست که باید زیر نویس توش کپی بشه ولی توی درایو C من همچین فولدری نیست ؛ باید دستی بسازم یا مشکلی پیش اومده ؟
من یک دی وی دی با زیر نویس انگلیسی دارم و الان زیر نویس فارسی اون رو دانلود کردم با پسوند sub حالا چطوری اون رو روی فیلم بزارم و دی وی دی رو دوباره رایت کنم که قابل پخش تو پلیر خانگی باشد :20:
لطفا راه نمایی کنید دوستان :10:
سلام.نقل قول:
چنین پوشه ای وجود نداره من الان Vob Sub ام نصب هست و چنین چیزی هم نیست مشکلی هم ندارم
شما میخوای چیکار کنی ؟
چرا زیرنویس رو اونجا بذاری ؟
سوال رو شفاف سازی کنید .
سلام.نقل قول:
کمی صبر کنید دوستان وارد تر سر بزنند
من راه خوبی به ذهنم نمیرسه اما من بودم فیلم رو ریپ میکردم و هارد ساب بعد رایت میکردم و فکر کنم که دی وی دی پلیر ها هم پشتیبانی میکنند
نقل قول:راه حل که داره ولی زمان گیر و طولانی هست و همچنین سخت.نقل قول:
منظورم اینه که اگه برای اولین بار همچین کاری می خواهید بکنید بدون اینکه تجربه ی ریپ داشته باشید عملا درصد موفقیتتون خیلی کمه.
بهترین و آسانترین راه هم همینه.نقل قول: