چی رو پس بدم ؟ 2 روز افتاب بهش خورده استفاده شده چه جوری پسش بدم .همین ارش یه بار گفت sxt تو گیرندگی هیچ تفاوت محسوسی با نانو نداره فقط قابلیت برنامه نویسی داره .نقل قول:
Printable View
چی رو پس بدم ؟ 2 روز افتاب بهش خورده استفاده شده چه جوری پسش بدم .همین ارش یه بار گفت sxt تو گیرندگی هیچ تفاوت محسوسی با نانو نداره فقط قابلیت برنامه نویسی داره .نقل قول:
اول اینکه این جمله من چه ربطی به m5 داشت [emoji6] من گفتم تفاوت محسوسی حس نکردم ولی امکاناتش از نانو ۵ کامل تره بغیر ازاون گیرندگی انتنش قوی ترهنقل قول:
شما اگه بخوای ازبین دوتا گوشی که مشخصاتشون نزدیک به همه ولی یکیش مدل ۲۰۱۲ و دومی ۲۰۱۳ باشه کدوم رو میخری؟ صد درصد اونی که مدل جدیدتره
اصلا بفکر دزدیدن هم نباشید تاحالا نشنیدم و ندیدم حتی یبار دزدها از طریق ساختمان ما و بالا پشتبام به ساختمان بغلی ما رفته بودن و انباریاشون رو خالی کرده بودن ولی نه به رادیوی من و نه واحد های دیگه دست نزدن
فعلا که میگی از فارانت سیگنال خوب داری از همون بگیر
از صفحات تنظیمات هم عکس بزار یه نگاه بهشون بندازیم
Sent from my iPhone using Tapatalk
بفرمایید اینم تصویر کامل از تنظیمات رادیو .دقیق چک کنید اگه جاییش باید تغییر کنه بگید تا درستش کنم چون بلد نیستم حرفه ای کانفیگش کنم :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 - 1 گیگ . تا عصر سرعت 370 , بعدش میشه 600 . شبانه هم میشه 250. قیمتش حرف نداره ولی نسبت به قطعی های طولانی مدت شبانه اش و تایم اوت زیاد توی روزانه, خوب نیست.نقل قول:
شما sxt میکروتک هم میگرفتی خیلی قویتر از نانو بود.شکلشم طوریه که نمیدزدنش .
البته کسی نمیدونه اینا وین که بخوان بدزدنش.حالا شکل رادیو من خیلی غلط اندازه.دقیقا مثل دیش ماهواره هستش
متاسفانه من نمیتونم از فرانت بگیرم.نقل قول:
علتشم اینه که ارتفاع رادیو من خیلی پایینه و اینجا هم پر اپارتمانه.وگرنه ۲مگ فرانت رو فعال میکردم که میگن سرعتش ۵۰۰ یا ۶۰۰ هم میرسه[emoji1]
پس نمیگیره که .وقتی هم اکه اگه ببری پس نمیگیره الان که دوروز هم تو افتاب بودهنقل قول:
واسه همین مواقع گفتم دست دوم بگیرید.اگر دست دوم میگرفتید الان زیاد ضرر نمیکردید و با قیمتی که میخریدی ۲۰ تومان کم و زیاد میفروختیش تو سایت دیوار.نقل قول:
راحت هم آب میشن.
اما الان اگر بخوای بفروشی بسختی میتونی قیمت مناسب بفروشیش.
شاید به یکم ضرر ازت پس بگیره.
هر چند منم مثل آرش میگم یا از راصد بگیر یا از فرانت
حالا که دیگه شده یه مدت نگهش میدارم تا سر فرصت شاید نانو بیم گرفتم یا پاور دست 2نقل قول:
راصد خیلی گرونه .فارا هم که میگن قطعی زیاد داره .
ولا من از فارانت مشکل بزرگی ندیدم. اگه هم قطعی داشته باشه اینقدر مزایای خوب داره که بشه ازش چشم پوشی کرد
تعجب می کنم از رفاتک سیگنال نداره. ببین می تونی از دکل پاداد سیگنال خوب بگیری؟