این موضوع خودش تاییدی بر اخراج درست ویدیچ نیست؟نقل قول:
محرومیت ۳ جلسهای ویدیچ پابرجا ماند
Printable View
این موضوع خودش تاییدی بر اخراج درست ویدیچ نیست؟نقل قول:
محرومیت ۳ جلسهای ویدیچ پابرجا ماند
شبکه بی بی سی اعلام کرده که ماتا به خانوادش گفته داره به الد ترافورد میره و یک جورایی کم کم داره قطعی میشه! ولی 42 میلیون یکم زیاد نیست؟؟واقعا بهتر از ماتا نمیشد گیر بیاد؟؟رکورد نقل و انتقالات باشگاه هم زده میشه.
متاسفانه بله!!نقل قول:
این موضوع خودش تاییدی بر اخراج درست ویدیچ نیست؟
پ.ن: بقیه دوستان طرفدار تیم دیگه لطفا اینجا پست ندن که باعث بحثی بشه...
یعنی ما پنالتی هم بلد نیستیم بزنیم
البته برده بودیم هم با این وضع شیتی لهمون می کرد
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
حق به حقدار رسید پنالتی زن های یوناید واقعا جای خنده داشت چه کسانی بودن :n21: جونز ؟ اصلا یکی استایل این بازیکن رو ببینه حس
میکنه که گل نمیشه و رافائل :n02: اصلا حرفی نمیزاره تیم که معنی برد رو یادش رفته پس باخت تیم رو تبریک میگم اینگار داشیم مقابل
بارسلونا یا رئال بازی میکردیم همش تو فشار بودیم و خدا رو شکر که نرفتیم فینال با این شکل بازی که 6 7 تا گل
جلو سیتی می خوردیم
به نظر من اینقدر ارزش نداره، حتی اگر اینقدر هم این بازیکن ارزش داشته باشه، برا یونایتد اینقدر ارزش نداره.نقل قول:
یادم میاد مورینیو اول فصل همین مبلغو برا رونی پیشنهاد داده بود، به نظر من 30 تا بیشتر نمی ارزه.
متاسفانه بعد از ترک رئیس باید شاهد شکست رکورد های زیادی باشیم.
نمی خوام باختمونو توجیه کنم ولی ساندرلند یه ضربه تو چارچوب تو 120 دقیقه و یه گل داشت اونم دقیقه ی 119. یعنی یونایتد هنوز داره به روند خوش شانسیهاش ادامه میده؟:n13:
سوال بعدی که مطرحه اینه که آیا از این مزخرفتر هم می شد ترکیب پنالتی چید؟
دخیا چقدر خنگه، این فصل فقط داره سوتی میده و زحمت بقیه رو به گند میکشه. یکم به لیندگارد بازی بدن شاید ازین بهتر باشه. بیچاره مویز از دست اینا چیکا کنه دیگه بدبخت، ایشالا همه چی با بازگشت رونی و ون پرسی بهتر شه. من هنوز به این فصل امید دارم، ما باید تو این روزای سخت تیم رو همایت کنیم :n16:
یعنی منچستر تو این بازی هیچی از تیم نوزدهم لیگ بیشتر نداشت !
دروازه بان که سوتی های فوتبال محله میده!!
بازیکنام مثل اینکه اومدن یه مدت زمانی رو تلف کنن... جوری پنالتی میزنن انگار ارث باباشونو طلب دارن
اینا همش به خاطر ترکیدن اون حباب و جوی هست که SAF درست کرده بود... منچستر یه اکوسیستم بود که مهمترین جزئش رفت..هنوز وقتی چهره شو میبینم دلم می سوزه که ای بابا ابن چیکار کرده بود ما خبر نداشتیم.
با همین عتیقه ها قهرمان می شد !
اصلا دقت کردین لیگ انگلیس الان یه چیزی کم داره؟! منچسترو کم نداره فرگوسنو کم داره... چقدر دیدن بازیای منچستر با هر تیمی (هر تیمی!) تو لیگ لذت بخش بود :n03:
به امید روزای بهتر :n15:
ینی هومن افاضلی بهتر میتونس ترکیب پنالیتی بچینه، کلا از مویز نا امید شدم
یعنی من هنوز تو کفه پنالتی زن هام!
یعنی دفاع راست و هافبک دفاعی باید پنالتی بزنن؟
حالا خوبه به ده خیا ندادن بزنه
بازی رو که باختیم و انصافا ساندرلند بهتر از ما بود و می شه گفت شایستگیش رو داشتن
اما در مورد ماتا شاید دقیقا اون چیزی نباشه که لازمش داریم ولی بازیکنی که نمی شه به سادگی از کنارش گذشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]