دوست عزیزنقل قول:
مرسی
این سایت فقط آنلاین می فروشه یا حضوری هم جایی داره؟
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
مرسی
این سایت فقط آنلاین می فروشه یا حضوری هم جایی داره؟
دوست عزیز
مرسی
از این سایت فقط میشه آنلاین خرید؟ حضوری نمیشه؟ لیست نمایندگی چیزی؟
سلام من یک دستگاه iraneta دارم ...کسی نمیدونه این دستگاه قابلیت ضبط داره یا نه؟
من شنیدم با update کردن firmware این قابلیت بهش اضافه میشه.....
نقل قول:
توی پست های قبلی هستش
ولی بی خودی زحمت نکش من برای یه نفر دیگه هم میخواستم بخرم ولی هنوز گیرم نیومده به همه ی نمایندگی هاش هم زنگ زدم هیچ کدوم نداشتن فقط سایت رایان صبا داشتش که 125 تومن میده
یکی لطف کنه یه دستگاه ارزون زیر 80 تومن بیاره
آخه نمیصرفه بااین پول میشه یه دستگاه ----- ماهواره خرید
شما ميتونيد ايكس ويژن بخريدبا قيمت 79تومن!نقل قول:
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
چند خريدي؟ميشه عكسي از جعبه و خود دستگاه بزاريد؟!!!!نقل قول:
مال من فلش ntfs رو نمي تونه بخونه!هارد هم وصل نكردم ببينم مي خونه يا نه!نقل قول:
ورژن فريمور دستگاه شما چنده؟؟(مي توني توي menu قسمت system وinformation ميتونيد ببينيد!!!)
مال شما پشتش usb داره ؟؟؟
نقل قول:
دو تا usb داره
ورژن دستگاه هم 1.1100124 هستش
اون فایل آپدیتی رو که قبلآ توی سایت بودش رو من ریختم
دوستان عزیز:
شرکت تکتا یک شرکت وابسته به صدا و سیما هست که از نظر دانش فنی در زمینه Broadcast بسیار ضعییف هست. این روزها این شرکت تنها به دنبال پروژه های بازرگانی نون و آبدار صدا و سیماست تا از طریق واسطه گری (همون دلالی) بین صدا و سیما و شرکت های خارجی و به چند برابر قیمت فروختن تجهیزات خارجی به صدا و سیما پول کلانی به جیب بزنه. (البته بماند که این پول تو جیب کیا میره که این قصه سر دراز دارد). مدیران سود جوی این شرکت حالا سعی میکنند با تبلیغات بازار تقریبا بی انتهای set top box رو هم به انحصار باند خودشون و دارو دستشون در بیارن و جیب هاشون رو از این بازار بزرگ بی بهره نذارن.
مطمئن باشید اگر شرکت تکتا دانش تلویزیون دیجیتال روداشت حتما تا الان خودش set top box روتولید میکرد. ولی چون اصلا توانایی این کار رو نداره خودش رو به عنوان مرجع تایید فنی این گیرنده ها معرفی کرده تا دکانی برای خودش باز کرده باشه. آیا میدونید هر شرکتی که محصولش تاییدیه از این شرکت بگیره باید مثل مادیران به ازای فروش هر دستگاه 7 هزار تومان به تکتا بده؟؟؟!!
دوستان عزیز من لطفا به پرکردن جیب این سودجویان کمک نکنید. این set top box باید خیلی ارزونتر از 70 و 80 هزار تومان به دست شما برسه. بهترین گیرنده های ----S (همون ----- های ماهواره) که با قاچاق هزار جور واسطه وارد کشور میشه و توانایی دربافت هزارن کانال داره رو میشه با قیمت های در این رنج خریداری کرد. آیا ارزش داره برای 16 -17 تا کانال از شما این میزان پول بگیرن؟؟؟ آیا می دونید شرکت های چینی این set top box ها رو با قیمت حدود 17-18 دلار به کشور ما صادر میکنند.
مطمئن باشید تکتا قادر به ارزبابی کیفی این دستگاه ها نیست چرا که اگه بود دستگاهی که قادر به کد کشایی تصاویر HD نیست رو تایید نمیکرد. به شما قول میدم که به زودی صدا و سیما نیز تصاویر HD رو مجبور میشه که پخش کنه تا دل دارندگان تلویزیون های LCD و Plasma با صفحات نمایش بالای30 اینچ رو هم بدست بیاره. این امر اجتناب ناپذیره. خودتون اگر قضاوت کنید میبینید که امروز 90 درصد مردمی که قصدخرید تلویزیون دارند، LCD های با استاندارد High Definition میخرند.کیفیت تصاویر SD روی این تلویزین ها چندان چنگی به دل نمیزنه.
صحت حرفهای من در مورد شرکت تکتا رو می تونید از افرادی که در معاونت فنی صدا و سیما فعالیت دارند و تکتا رو میشناسند بپرسید.
آیا میدونید خود سازمان صدا وسیما گیرنده هایی رو به کارمنداش میده که اصلا تاییدیه ایی از تکتا ندارن؟!
با آرزوی موفقیت
دمت گرم حرف دل مارو زدینقل قول: