در نصب suse 10.0 به این قسمت که میرسم بعد از کپی اولین سی دی میره رو قسمت بعد و بقیه سی دی ها رو کپی نمیکه!
suse بصورت ناتمام نصب میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کنم؟
Printable View
در نصب suse 10.0 به این قسمت که میرسم بعد از کپی اولین سی دی میره رو قسمت بعد و بقیه سی دی ها رو کپی نمیکه!
suse بصورت ناتمام نصب میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کنم؟
کسی به من کمک نمیکنه؟!!
تا اونجایی که من یادم میاد اول از روی cd شماره ۱ base system رو نصب می کنه و بعد یه بار ریست می شه و بعد بقیه کار رو ادامه می ده
حالا مطمئنی که cdهات سالمه؟
من دارم سعی میکنم suse رو روی هارد اکسترنالم نصب کنم. هارد اینترنالم SATA هست و sda شناخته میشه و هارد اکسترنالم sdb . وقتی هارد اینترنال وصل باشه در قسمت نصب GRUB ارور میده و وقتی بدون هارد اینترنال نصب میکنم، cd 1 خوب کپی میشه و همونطور که گفتید یه ریستارت داره که بعد از ریستارت وقتی دوباره داره setup میاد ارور میده که هارد اکسترنال رو پیدا نکرده. تو یه فروم خارجی هم خوندم که لینوکس در این قسمت باید قبل از ادامه نصب هار اکسترنال رو mount کنه که این کار رو نمیکنه. روشی نیست که اول هاردو mount کنه؟نقل قول:
ubuntu که تک سیدی هست و ریستارت نداره راحت نصب میشه.
خوب با هر بدبختی ای بود suse 10 رو روی هارد اکسترنالم نصب کردم و کاری با هارد اینترنالم نداشتم. همه چی خوبه فقط تو لینوکس نمیتونم درایو های ntfs هارد اکسترنالمو mount کنم! mount میشه ولی وقتی میخوام توشو ببینم میگه: محتویات داخل پوشه قابل نمایش نیست!
راهی به ذهنتون میرسه؟
من به هزار بدبختی 10.5 نصب کردم حالا میشه بگید چطور به اینترنت کانکت بشم؟
من از زوزه نمیتوانم درایو های ویندوز رو ببینم ( حتی درایو ext3 که ubuntu روش نصبه هم نمیتوانم واردش شوم) درایو هارو میبینم ولی موقع ورود به آنها ارور میده. مشکل از لینوکسه منه یا مدل زوزه اینطوره و مثل ubuntu نیست؟ارور:
Premission Denid.......
OpenSUSE Weekly News/15
In this week:
openSUSE 11.0 Alpha 3 is Out
SoC Student Application Period Open
Brainshare Digest
One-Click-Install improvements
کد:http://en.opensuse.org/OpenSUSE_Weekly_News/15
OpenSUSE Weekly News/16
in this week:
SoC application deadline extended
People of openSUSE: Marco Michna