خسیس نشو برو یک دیگه بخر :31:
Printable View
خسیس نشو برو یک دیگه بخر :31:
اینو که خودمم میدونم تازه یه کار دیگه میخوام بکنم میخوام یکی دیگه بخرم مقاومتشو باز کنم رو این ببندم فکر میکنم اینطوری بهتره ! :27:
فکر خوبیه تازه میشه یه کار دیگه هم کرد! یکی دیگه بخری بعد مقاومتشو اندازه بگیری بعد از همون مقاومت بخری بذاری رو اون یکی:27: اینجوری دوتا مولتی متر داری:27:
salam lotfan dar morede adres dehi ISD25120 behem komak konid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lotfan baram Mail konid
سلام !!! من مدار یک MP3 PLAYER با توضیحش همراه با کد نویسی اون به زیان C رو میخوام
ممنون میشم
سلام.
من نقشه های تابلوهای صنعتی رو میخام.
مثلا نقشه های سیلو های یه کارخانه.
هر نقشه ای باشه فرق نمیکنه. هر چی کاملتر بهتر.
خیلی خیلی ممنون میشم.:11::40::11:
نقشه مدار اف اف 2 طبقه میخاستم
میشه راهنمایی کنید
اف اف الکترو پیک خوبه؟؟؟
سلام
کسی میتونه یه مدار ساده agc یا همون اتوماتیک گین کنترل رو نشان بده
ممنونم
سلام -0 خسته نباشید . میخواستم روی کانالهای مخابراتی دیتا ارسال کنم که باید حتما fsk باشه از dtmf نمیتونم استفاده کنم چون باید فرکانس بین 2 کیلو و 4 کیلو باشه زیر 2 کیلو که dtmf شاملش میشه فیلتر میشه ، هدف اینه که مثلا اینجا یک دیتا با فرمت fsk ارسال کنم و جای دیگه این دیتا را بگیرم یعتی یک فرستنده گیرنده fsk نیاز دارم این دیتا ثابت هست مثل یک رمز که اگر گیرنده دریافت کرد عمل خاصی انجام بده ، ظاهرا میکرو کنترل نمیتونه ارسال و دریافت کنه دوستان چه پیشنهادی دارند چه کار کنم ؟ تا اینجا به این نتیجه رسیدم که از آی سی XR2211 و XR2206 استفاده کنم . آیا مناسب هستند؟ یا آی سی بهتری هست ؟ در مورد خروجی و ورودی این آی سیها اطلاع ندارم که چطوری به میکرو متصل کنم . ممنون میشم کمک کنید .
اف اف دو طبقه نقشه اون روی کارتن و کاتالوگ که خریداری میکنید هست اما محض اطلاع پنل دم درب دو تا ورودی تغذیه dc داره که ترانس dc وصل میکنید سه ورودی به نامهای a-b-c داره که مشترک به پنل و همه آیفونهای واحدها وصل میشه . شماره 1-2-... داره که مربوط به زنگه شماره 1 را به آیفون طبقه اول که با نام d هست وصل میکنید . و به همین ترتیب الی آخر . میمونه قفل برقی که روی پنل با نامهای e-f مشخص شده یا نوشته Lock که وقتی از آیفون کلید درب بازکن را میزنید این دو به هم متصل میشه ، پس یک سر ترانس ac را مستقیم به قفل برقی نصب میکنید و سر دیگه ترانس را به e پنل وصل میکنید حالا یک F میمونه و یک سر خالی ترانس که به e-f (یا lock) آیفون نصب میشه . همین .