-
در مورد ترکیب هم به نظرم این باشه خیلی خوبه فرهادم دقیقه 60 بیاد داخل کلا جو استادیوم واسه استقلال میشه ... یه نکته ای هم درمورد مصدومیت علی کریمی بگم, یه احساسی بهم میگه اینا همش بازیه و کریمی بازی میکنه ...
رحمتی
اشجاری----------صادقی----------منتظری---------حمودی
نکونام
ساموئل -----------------جباری----------------------حیدری
برهانی---------------------------
-------------حاتمی [از دقیقه 60 فرهاد]
-
این ترکیب احتمالی که فارس پیشبینی کرده و tsunami عزیز زحمتشو کشیده و عکسشو گذاشته زیر 3 تا از پرسپولیس نمیخوره....ترکیبی که اگه حیدریو فاکتور بگیریم همون ترکیب جلو ملوانه.....یه ترکیب افتضاح تدافعی که به طور کامل خط هافبک خودمونو از بازی خارج میکنه و وسط زمینو دو دستی تقدیم حریف میکنه....هافبکامون باید مثل بازیه وسطی دنبال توپ برن....جی لوید و خسرو اگه هافبکهای چپو راست باشند پرسپولیس به راحتی و با وجود دو بازیکن سرعتی در کناره میتونه بدون هیچ مشکلی نفوذ کنه.....واقعا عصبی شدم با دیدن این ترکیب برای دربی......
برنده دربی.76 تیمیه که جسارت بیشتری داشته باشه و بدون ترس وارد زمین بشه چیزیو که الان من در پرسپولیس گل محمدی خیلی بیشتر میبینم....پرسپولیس میاد که بازیو ببره و از همون دقیقه یک طوفانی حمله میکنه....اگه ما بخوایم فقط دفاع کنیم کارمون خیلی خیلی سخت میشه....اصلا نباید به این که بهترین خط دفاعیو داریم دلمونو خوش کنیمو فقط دفاع کنیم.....امیدوارم روز جمعه قلعه نویی همون امیری باشه که توی دربی میثم جوانو رو کرد و به زمین فرستاد همونی که وقتی تیمش در دربی 2:1 عقب بودو با فشاری که اورد گل تساویو زد باز هم تیمو عقب نکشیدو تا اخرین لحظه حمله کرد و گل سومو زد...... نه امیری که علیزاده و کوشکیو به بازی اورد برای حفظ نتیجه نه امیری که حتی یه موقعیت گل هم جلوی پرسپولیس ایجاد نکردو با تمام بازیکناش دفاع میکرد......
روز جمعه پرسپولیس بازیو هجومی اغاز میکنه و ما باید ده پانزده دقیقه اول بازیو کنترل کنیم و در اون دقایق گلیو دریافت نکنیم....هرچی جلوتر بریم بازی متعادلتر میشه و کم کم میتونیم میانه میدانو در اختیار بگیریمو سوار بازی بشیم.....
باید در میانه میدان برتری عددی داشته باشیم یا 3.5.2 بازی کنیم و یا 4.2.3.1 ..... پرسپولیس ابزار بازی با 2 هافبک دفاعیو نداره مگر اینکه بخوان از نقی زاده جوان و یا مهدویکیا و حتی محسن بنگر در کنار حقیقی استفاده کنند....ولی ما در اون پست به جز نکونام کیانوشو برای اون پست داریم + پژمان منتظری که قبل از اینکه دفاع وسط باشه هافبک دفاعی بوده که یه روزی ناصرخان درموردش گفت یه روزی بهترین هافبک دفاعی اسیا میشه...
در کناره ها هم باید از دو بازیکن سرعتی استفاده کنیم یعنی ممد رضایی در چپ و علی حمودی در راست.این دو با سرعتی که دارند میتونند,از ضد حملات احتمالیه پرسپولیس جلوگیری کنند
ترکیب پیشنهادی من
........................... رحمتی ...........................
اشجاری ...... صادقی ....... حنیف ...... حیدری
............. منتظری ................ نکونام ..............
ممدرضایی ........... جباری ................ حمودی
............................. برهانی ...........................
امیدوارم دوباره از مهاجمین سرعتی مثل برهانی موسوی مجیدی به عنوان وینگرهای چپو راست استفاده نشه اینا توانایی بازی در اون مناطقو اصلا ندارند و اینو بارها نشون دادند و نباید یه اشتباهو چند بار تکرار کنیم دستی دستی خودمونو 9 نفره کنیم......
با وجود نکونام منتظری ممدرضایی حمودی و جباری در میانه میدان امکان نداره وسط زمینو از دست بدیم...حتی اگه علی کریمی هم به بازی برسه که میرسه.....
باید دقت کنیم پشت محوطه خطا نکنیم و ایستگاهی به حریف ندیم...اگه در اون مناطق خطا نکنیم احتمال اینکه جمعه دروازمون باز بشه خیلی خیلی کم میشه....
صادقی و حنیف جفتشون سرزنن و روی توپهای هوایی به راحتی میتونند ضربات سر اولو بزنند و با توجه به اینکه پرسپولیس برنامه ویژه ای روی توپهای هوایی داره و روی سرزنیه مهاجمین و مدافعین سرزنش حساب باز کرده زوج صادقی و حنیف روی توپهای هوایی خیلی بهمون کمک میکنند پژمان در این بازی در وسط زمین بیشتر بهش نیاز داریم
فرهاد هم نیم ساعت اخر به بازی بیاد.....وقتی مدافعین پرسپولیس خسته شدند فرهاد باید بیاد و کارشو بکنه....هرچند نباید ازش انتظار زیادی داشت....ولی هرچی باشه روحیه تیمو خیلی بالا میبره و من حس میکنم یه پاس گل میده :دی
-
ما میریم ساعت 6 اونجاییم :n02:
-
"""آیا میدانید از فهرست 18 نفره استقلال تنها دروازه بانها و 4 بازیکن سابقه گلزنی به پرس پولیس را ندارند """
در نگاه اول باورش سخت است ولی بازیکنان استقلال که به احتمال
فراوان در دربی وارد ترکیب اصلی و فهرست 18 نفره این تیم می شوند، سابقه زدن 30 گل به پرسپولیس را دارند. 12 بازیکن استقلال سابقه گلزنی به پرسپولیس را با پیراهن تیم های مختلف و از جمله استقلال دارند.
* مجتبی جباری (3 گل در لیگ و 2 گل در جام حذفی) در میان بازیکنان استقلال، بیشترین گل را به پرسپولیس زده. اولین گل جباری به پرسپولیس در لیگ چهارم و با پیراهن ابومسلم بود. او در لیگ های هشتم و یازدهم هم دو گل به پرسپولیس زد. دو گل هم در بازی یک چهارم جام حذفی فصل قبل به این تیم زد. جباری هرگز با پیراهن استقلال در دربی نباخته و در این چند بازی اخیر، یا گل زده، یا پاس گل داده و یا هر دو را با هم انجام داده است.
* فرهاد مجیدی (4 گل) مجیدی در لیگ نهم، در هر دو بازی رفت و برگشت دروازه پرسپولیس را باز کرد. در لیگ دهم و یازدهم هم گل زده.
*میثم بائو (4 گل) هرگز نتوانسته با پیراهن استقلال در دربی گل بزند اما یک بازی درخشان در دربی فراموش نشدنی سال 84 داشته. با این حال، بائو به اندازه مجیدی دروازه پرسپولیس را باز کرده. یک گل با پیراهن راه آهن در لیگ هفتم، دو گل در یک بازی با پیراهن ابومسلم در لیگ هشتم و یک گل هم با پیراهن شهرداری تبریز در لیگ یازدهم.
* آرش برهانی (4 گل) دو بار با پیراهن استقلال در لیگ های هشتم و دهم دروازه پرسپولیس را باز کرده است. یک بار در دربی جام ولایت به پرسپولیس گل زده. ولی اولین گلش را وقتی وارد دروازه پرسپولیس کرد که بازیکن پاس بود در لیگ سوم.
*جواد نکونام (3 گل) نکونام یک گل در لیگ اول وارد دروازه پرسپولیس کرد و دو بار هم در یک بازی در لیگ سوم به این تیم گل زد. هر سه گل را هم زمانی به ثمر رساند که پیراهن پاس را به تن داشت.
*سیاوش اکبرپور (2 گل) یک بار در لیگ دهم و با پیراهن استیل آذین به پرسپولیس گل زد و یک گل هم زمانی که بازیکن تراکتورسازی بود.
*عباس محمدرضایی (2 گل) او دو بار دروازه پرسپولیس را باز کرده. یک بار با پیراهن صبا در لیگ یازدهم و یک بار هم در بازی رفت فجر و پرسپولیس این فصل در آزادی.
*فرزاد حاتمی (2 گل) او هم بسان محمدرضایی، دو گل به پرسپولیس زده. یک گل در لیگ دهم وقتی بازیکن صبا بود و یک گل هم در لیگ یازدهم وقتی پیراهن تراکتورسازی را می پوشید. در هر دو بازی هم پرسپولیس با نتیجه 4 بر یک شکست خورد.
*ایمان موسوی (یک گل) یک بار به پرسپولیس گل زده. با پیراهن فجر در لیگ نهم.
*حنیف عمران زاده (یک گل) یک گل در دربی زده، با پیراهن استقلال در دربی جام ولایت.
*خسرو حیدری (یک گل) بازیکنی که بیش از 200 بار در لیگ برتر بازی کرده با پیراهن سپاهان در آزادی دروازه پرسپولیس را باز کرده.
*امیر حسین صادقی (یک گل) در دربی لیگ ششم و با پیراهن استقلال به پرسپولیس گل زده. او گل اول بازی را زد.
نکته: به جز مهدی رحمتی و حسین حسینی که دروازه بان هستند، 4 بازیکن استقلال سابقه گلزنی به پرسپولیس را ندارند شامل علی حمودی، پژمان منتظری، حسن اشجاری و جی لوید ساموئل.
Esteghlal
-
والله من اگر شنبه امتحان نداشتم می رفتم ... ولی نمیشه ....:n03:
ولی بازی با سپاهان از 6 صبح استادیومم:n02:
-
ترکیب به نظر من :
رحمتی
اشجاری-صادقی-منتظری-حمودی
نکونام-محمدرضایی-حیدری-جباری
برهانی-حاتمی
ساموئل هم ممکنه به جای یکیشون بازی کنه !
بسیار بسیار دوست دارم که با دوتا هافبک دفاعی بازی کنیم ! همون کاری که پرویز خان می کرد و دربی ها رو می برد .... !!
امیر دوره اول مربی گریش تو استقلال هر فصل یه بازیو می برد و یکیو مساوی می کرد ولی بار دوم هر دو رو مساوی کرد بازی رفت هم که چنگی به دل نزد !! کلا امیر ترسو شده !! این همون امیریه که با تعویضایه جسورانش بازی 2 بر 0 باخته تا دقیقه 75 رو 3-2 می برد ؟
-
من به ترکیب اول بازی خیلی اعتقاد دارم.
اگه درست مهره چینی کنیم و ترسو نریم تو زمین ، میتونیم همون نیمه اول کار رو تموم کنیم. 2تا بسه واسه نیمه اول!!
-
-
وای بازی خیلی جذابی و پر استرسی رو داریم خدا کنه ببریم بازی رو
-
بعله ! بازم تولده یکی دیگه از دوستان استقلالیه عزیزه !! تولد:n12: حجت :n12:عزیز !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همین جا از طرف دوستان انجمن ورزش بهش تبریک میگیم !! :n11::n16:
امیدوارم بهترین هدیرو استقلال بهش بده !! :دی ! :n09: :n10: