آرزوهــای دو عــالــم دستــگـاه از كــف خـاكـم غبـاری بیش نیست
معنی و مفهوم این بیت چیه؟یه نفر توضیح بده لطفا:n13:
Printable View
آرزوهــای دو عــالــم دستــگـاه از كــف خـاكـم غبـاری بیش نیست
معنی و مفهوم این بیت چیه؟یه نفر توضیح بده لطفا:n13:
سلام می خواستم بدونم که من طبق این برنامه که دارم پیش می رم تا ۱۷ خرداد دو دور تمامه کتابامو با تست می خونم بعدشم می خوام یک روز نه یک روز تو خونه ازمون بدم حالا خواهشا اگه میشه بگید این برنامه برای رتبه زیر ۲۰۰ تجربی کافیه یا نه? خواهشا بگید .ترس اومده سراغم که یه وقت با این برنامه نشه. در ضمن حدودا هم هفته ای ۶۱ ساعت وقت براش می زارم ممنون میشم اگه جواب بدید:n16:
بچه ها لطفا اين برنامه كانون را كه دارند يك جا سيو بكنند و ادرسش را به من بدهند من دانلود بكنم رشته ام رياضي هست .
چون هيچ جا نيستم . لطفا بدهيد با تشكر
1-اولا 17 خرداد دیره ...شما باید تا 7 خرداد کاراتون تموم شده باشه و بعد از اون یک روز در میان یا دو روز در میان آزمون بدید....نقل قول:
2-دوما شما لازم نیست همه ی کتابا رو دو دور بخونید...بلکه باید بعضی فصل ها که مهم هستن رو مثلا 5 دفعه بخونین بعضی دیگه رو یه بار هم کافیه.....مثلا شما فصل آغازیان زیست رو میخواین فقط دو بار بخونین؟؟؟!!!
3-تا ماه آخر کنکور به هیچ وجه نمیشه رتبه رو پیشبینی کرد....این برنامه که گفتید خیلی کلی بود..... باید جزئی تر در مورد برنامتون بحث بشه....اما اگه همین الآن دارید هفته ای 61 ساعت درس میخونید نشون میده میده که خیلی اراده دارید.... پس نگران نشید.....
سوالی بود در خدمتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من دوباره بی انگیزه شدم
یه مدت خیلی عالی می خوندم حتی چند روز پشت سر هم بالای 10 ساعت بودم
چی کار کنم ؟
دوستان کتابای آموزش دیفرانسیل تو مباحث و فصلایی که با حسابان مشترکه،انقد خوب توضیح دادن که این سر فصلارو فقط تو یه کتاب(یعنی همون کتاب پیش)فقط خوند؟یا نه باید حتما پیش زمینه(همون خوندن کتاب حسابان)داشت؟
لطفا دوستانی که آگاهی دارن بطور کامل یه راهنمایی کنن
1- اگر تا اون موقع مباحثی باقی مانده بود چه باید کرد؟نقل قول:
باید فقط خوانده شده ها را جمع بندی کرد؟ نمیشه در کنارش مطالب جدید خوند؟ یا حداقل در درس های حفظی بعد آزمون گرفتن کنکورهای قبلی نکات پاسخنامه تست های مربوط به بخش های نخونده رو یاد
گرفت؟
2- بنظر من هم دو دور خوندن کمه! حتی برای فصلهای ساده مثلا من یک بار اوایل تابستان و یک بار هم مهرماه فصل ایمنی رو خوندم. همون زمان هم تست ها رو خوب جواب میدادم. اما الان شاید 40% مطالب از خاطرم رفته.
و اصولا کسی که هفته ای 60 ساعت مطالعه داره راحت میتونه 4-5 بار بخونه.
اما دو دور خوندن برای درسای عمومی کفایت میکنه.
به لذت موفقیت فکر کن...نقل قول:
1-این روشی که من میگم روش قلمچی هست...خیلی ها روش های دیگه رو هم اجرا کردن و جواب گرفتن...اما روش استاندارد قلمچی اینه که در زیر توضیح میدم (من خودم اجرا کردم و خوب بود...بچه های سایر موسسات هم کم و بیش همین روش رو میرن)نقل قول:
شما باید تا حدود 1 ماه به کنکور مانده هرچیزی که جدید هست رو بخونید.....اگه تونستید که خیلی خوش به حالتون میشه ...اگر هم نتونستید اتفاقی نیافتاده چون هیچ کس نمیتونه :دی
تو اون یک ماه شما هر دو روز یا سه روز یکبار از خودتون کنکور های سال های گذشته رو میگیرید (از سال 85 به این سمت)
هر بار که امتحان میدید یه سری سوال سفید یا نزده دارید...میرید مبحث اون سوالی که بلد نبودید رو مشخص میکنید و اون مبحث رو "کامل " مطالعه میکنید(کاری به پاسخ اون سوال نداشته باشید باید کل مبحث خونده بشه...مثلا اگه از فصل آغازیان تو اون کنکور یه سوال اومد و شما بلد نبودید باید برید کل آغازیان رو بخونید)
تو یک ماه آخر عملا خوندن فصل جدید به هیج دردی نمیخوره مگر اینکه فصلش خیلی مهم باشه که پیشنهاد میکنم هیچ فصل مهمی رو تا اون زمان نخونده نزارید.....
در ماه آخر شما باید یک درس اختصاصی و یک درس عمومی که خیلی نمره ی بالایی داره انتخاب کنید و اون درس رو "به صورت کامل" مططالعه کنید..... درس عمومی که مشخصه : دینی با ضریب 3(عده ای میرن ادبیات میخونن که پیشنهاد نمیکنم چون ادبیات خیلی شانسیه ...ممکنه سخت بیاد ،یا مثلا قسمت های حفظیش نیاد)
درس اختصاصی :اگه تجربی هستید زیست رو پیشنهاد میکنم یا در درجه دوم شیمی....
این روشی که توضیح دادم چند نکته ی خوب داره:
احتمالا اوایل اجرای طرح شما فک میکنید هیچی یادتون نمونده در حالی کاملا اشتباهه ...شما دقیقا مباحثی باید بلد باشید رو یاد گرفتید.....بسیاری از مباحثی که شما الآن دارید تو قلمچی یا گزینه دو امتحان میدید اصلا تو کنکور نمیاد....تیپ سوالات کنکور همیشه یکسان بوده....اون یک ماه آخر شما فقط روی مباحثی تمرکز میکنید که بارها تو کنکور تکرار شده...
پس تاکید میکنم ماه آخر وقتی برای مطالب جدید نیست.....مطالب مهم رو تا قبل از ماه آخر بخونید.....
این روش کلیت مسیر حرکت شما رو مشخص میکنه...شما میتونید یه سری جزییات به ابتکار خودتون بهش اضافه کنید....
(البته من خودم شاید کل ادبیات رو ماه آخر خوندم :دی و آخرش هم 69 درصد زدم :دی ولی اگه ادبیات رو قبلا خونده بودم شاید وقت بیشتری برای سایر درس ها داشتم... اما اون ماه آخر مطلب جدید خوندن خیلی از آدم وقت میگیره..... اکید توصیه میکنم حداقل یه بار تمام مطالب رو تا اون زمان بخونید)
والله در این مورد خیلی بحث شده قبلا....این موقع از سال افراد خیلی بی انگیزه میشن....تنها راهش همون امیدواری به آیندس.....انگیزه ایجاد کنید برای خودتون....میتونید یه نصفه روز از هفته رو به خوتون جایزه بدید... تو ی این سه ماه بی حوصلگی خیلی راحت میشه از رقبا جلو افتاد.......نقل قول:
دوست مننقل قول:
سعی کنید تاپیک مربوط پست بزنید
: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که یادم هست
منظورش بی ارزش بودن این دنیا هستو حتی در دنیای دیگر هم بی ارزش هست چرا که هدف بزرگتر او در دنیای دیگر یعنی رسیدن به تنها عشق هست که از همه چیز برتر است
اوه! یعنی اگر 15 تا زیست غلط و نزده داشته باشیم باید 10-15 فصل رو در دو سه روز مرور کرد و به همین ترتیب برای درسای دیگر؟ و در کنارش یک درس اختصاصی و یک عمومی رو هم یک دور در اون یک ماه خوند؟ حجم کار خیلی بالاست! شما تونستید اینو اجرا کنید؟نقل قول:من در کنکور قبلیم تا شب کنکور داشتم مطلب جدید میخوندم! یعنی از مرور و جمع بندی و آزمون گیری هیچ خبری نبود :دینقل قول:
اتفاقا منم بد نتیجه نگرفتم، تقریبا 90% اونچه خونده بودم رو تونستم در کنکور جواب بدم. فقط مشکل این بود که بیخیال و درس نخون بودم و درس خوندن رو 2ماه مونده به کنکور شروع کرده بودم! بنابراین چندتا درس نخونده یا نصفه داشتم ولی اون هایی رو که کامل خوندم با درصدای 70 -80 جواب دادم.
ولی امسال سعی میکنم از این روش استفاده کنم. البته اگر دلم طاقت بیاره که بیخیال نخونده ها بشم چون حجمشون احتمالا زیاد باشه!
نمیدونم چرا حس میکنم امسال با اینکه بیشتر میخونم نتیجه ام از اون زمان که درس نخون بودم بدتر خواهد شد. فکر میکنم چون اون زمان مدرسه ای بودم و تمام این درس ها طی سال های گذشته در ذهنم نقش بسته بود و اگرم خونه درس نمیخوندم خواسته یا ناخواسته! تو مدرسه یه چیزایی مرور میشد و یاد میگرفتم. اما الان چندین سال گذشته و هیچ ذهنیتی از درسا ندارم!