کرک جدید رو هم باید بریزی اما نمیدونم بعدش رونقل قول:
Printable View
کرک جدید رو هم باید بریزی اما نمیدونم بعدش رونقل قول:
نقل قول:
دوستان بازی میاد میگه اینتر و بزن میره روی لود بعد هیچ اتفاقی نمی افته
چی کار کنم ؟
اگه توی صفحه اول بازی گیر میکنه بدون شک پوشه پروفایل رو درست نریختی اونجایی که باید میریختی...
توی پوشه کرک dvd هم اگه پوشه dlc بود نباید اونو کپی می کردی تو اونجایی که بازی رو ریختی..
پوشه پروفایل رو اینجا بریز..
C:\Users\Your user\Documents\Rockstar Games\Social Club
اگه نشد بازی رو دوباره نصب کن...از روش زیر دقیق استفاده کن..
forum.bazi center.com/thread62432
نقل قول:
سلام دوستان کسی میتونه لینک دانلود max payne 3که خودش دانلود کرده و بدون مشکل هم اجرا کرده رو لطفاً اینجا بزاره؟ واگه مستقیم باشه بهتره چون من دانلودم ممکنه 2هفته طول بکشه اگه مثلاً rapidshareباشه ممکنه تو این مدت پاک بشه..
ممنون
تو گوگل سرچ بزنی خیلی سایت های فارسی لینک مستقیم هم گذاشتن..
خوب عزیز شما نباید آپدیت جدید رو اونجوری میگرفتی..مگه بازیت اصلیه که رفتی اونجوری آپدیت کردی ؟نقل قول:
سلام. بچه ها وقتی به نت وصل بودم بازیرو اپدیت کردم و اپدیت 47 رو گرفت..... الان تو بازی که میرم میگه به نت وصل شو..... به نتم که وصل میشم میگه باید اکانت بسازی..... چکارش کنم؟؟
الان فکر کنم باید بازی رو دوباره کرک بکنی..چون بازی اصلی نیست دیگه اجازه نمیده وارد بازی بشی...
با سلام
دوستان بازی بعد از اون ویدیویی که مکس مو های سرش و میزنه و کچل میکنه وقتی ویدیو تموم میشه صفحه سیاه میشه و چیزی نمیاد. مشکل از چیه؟ لطفا راهنمایی کنید تاره به جای خوب بازی رسیده.ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل این ارور چیه؟
آپدیت و کرک 1.0.0.49 ریلودد :
کد:http://uload.to/gz1jdhs7vbio
به پست اول هم اضافه شد.
چجوری مشکل blue screen رو که موقع نصب maxpayne 3 به وجود میاد رو رفع کنم؟(یه جا خوندم باید اسم پوشه کرک رو تغییر بدم ولی درست متوجه نشدم)
کدوم کرک بهتره؟
من یه بار تا آخر مرحله 4(تو استادیومه فوتباله رفتم)اگه میشه یه نفر سیو مرحله 5 یعد از مرحله استادیوم فوتبال رو بذاره ممنون میشم
خواهشا اگه امکانش هست زودتر جوابمو بدید مخصوصا سیو مرحله 5 رو زودتر بذارید آخه دارم از خماری مکس پین میمیرم
خواهشا یه نفر کمکم کنه !!!
این ارور به خاطر عدم نصب کامل بازی یا تغییر مسیر نصب بازی رخ میدهنقل قول:
خدایی هیشکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟؟نقل قول:
لااقل سیو مرحله 5 بعد از استادیوم رو بذارید رو هم رفته 5 mb هم نمیشه:41:
سیو بازی..اینو دانلود کن تو my documents کپی کن..پوشه rockstar games قبلی رو پاک کن..نقل قول:
خدایی هیشکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟؟
لااقل سیو مرحله 5 بعد از استادیوم رو بذارید رو هم رفته 5 mb هم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]