من توصیه ای رو می کنم که به همه کردم و خودم هم کردم و جواب داده!نقل قول:
1- اول اینکه باید از توی تنظیمات گرافیکت گزینه Vsync حتما on باشه.
2- اگر هنوز هم بازی روون نیست ، از توی fifaconfig برو توی ستینگ بازی و fps رو بزار روی 60
Printable View
من توصیه ای رو می کنم که به همه کردم و خودم هم کردم و جواب داده!نقل قول:
1- اول اینکه باید از توی تنظیمات گرافیکت گزینه Vsync حتما on باشه.
2- اگر هنوز هم بازی روون نیست ، از توی fifaconfig برو توی ستینگ بازی و fps رو بزار روی 60
ماکسیه عزیز این مورد شاید به علتهای زیادی مربوط باشه ولی از این میان؛ یه علتهایی هست که میتونه از علتهای اصلی باشه ؛ در این موارد معمولا علت اصلی میتونه 1- نصب آخرین دایرکس یا حداقل نصب دایرکس داخل دیسک بازی - 2 از همه مهم تر نصب تمامی نسخه هایی Net Fromework مخصوصا نسخه 4 و 4.5 هست و سوم که احتماله زیادی هم نمیشه بهش داد اینه که در قسمت تنظیمات بازی مطمئن شو گزینه Frame Skip فعال باشه. و چهارم اینکه در تنظیمات کارت گرافیک سعی کن همه تنظیمات رو حداقل رو حالت پیش فرض داشته باشی (Default ) و یا در درجه Performance باشه.نقل قول:
البته اینم بگم گفتن CPU یا RAM سیستم پایینه ولی از اونجا که شما اشاره کردید که تمامیه تنظیمات رو به سمت حداقل هم تغییر دادید ولی بازم تقریبا تغییری بوجود نیومد پس از من این قول رو بگیر که این از سیستمه سخت افزار نیست. راستی اینم بگو که با چه ویندوزی کار میکنی؟ چونکه تا اونجا که یادمه حداقل FIFA 12 رو یادمه که رویه ویندوز XP به سختی اجرا میشد ولی FIFA 13 رو امتحان نکردم.
من نسخه 360 رو خریدم ولی دارم 90 میبیننم :دی
دوستان نسخه pc کی میاد؟دیگه PES دلمونو زده
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
نسخه PC اومده و فقط منتظر کرک هستیم
سلام به همگی . یه نفر بیاد یه توضیح کامل درباره نسخه اصلی بازی بده لطفا چون بیشتر درباره دمو بحث شده اما حالا که نسخه اصلی اومده یه توضیحی دربا ره اش بدید ممنون میشم:20:
Upcoming Games
Fifa 2013 :
in 2 hours, 14 minutes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FIFA 13 Ultimate Edition – FULL UNLOCKED – MULTI12 بچه ها منظورش چیه تو سایت اسکیدرو نوشته بود.?
فكر كنم يعني كرك ش تموم شد.نقل قول:
من ديشب بعد 90 دو دست بازي كردم. بازي واقعا بهتر شده ، روون تر شده ، نور پردازي بهتر
چند نكته جالب. زمان بازي رو طبق ساعت مي توني تعيين كني. از ساعت 13 تا 22
فصل بازي رو ميتوني تغيير بدي :بهار ، تابستون ، پاييز ، زمستون. كه اين مورد تو كرير مود خيلي ميتونه موثر باشه و واقعي ترش كنه
داوري. يه چيز جالب كه توي داوري به چشم اومد دروازبان داشت شروع مجدد ميكرد من رفتم باهاش قاطي كردم كه مثل 12 توپ بدزدم داور خطا گرفت. در واقع با اين كار يه جورايي ميشه جلو ضد حمله رو گرفت.
حركات تاكتيكي و سرعي خيلي حال ميده. يه چيز جالب توجه تر اينكه منچستريونايتد آنتونيو والنسيا كپي خودشه ! استايل ، دوندگي و سرعت و... بقيه رو زياد دقت نكردم ولي وين روني هم عالي شده. كاگاوا هم سرعت خوبي داره
در تي مقابل كه برادرم ميلان برداشته بود بوآتنگ خيلي خوب بود. و البته ميلان خيلي ضعيف شده و هواداراي ميلان امسال تو دفاع مشكل خواهند داشت.
الان كه آزمايشگاه سر كارم ، رفتم خونه بازي ميكنم ببينم ديگه چي به چيه ! خيلي جذاب شده بازي همينو بگم بهتون
ما بي معرفت نبوديم ، بازي كردم اومدم گفتم اونايي كه بازي نكردن اميدوارم زودتر برسه دستشون. يه عده بازي رو ميگيرن ديگه پشت سرشون هم نگاه نمي كنن
نقل قول:
خبر جعلی و فاقد اعتبار هست