دادا اینو ک بلدم و مرسی بابت توضیحاتت ولی خوب من منظورم این مشکلی بود که رفع نشده!نقل قول:
Printable View
دادا اینو ک بلدم و مرسی بابت توضیحاتت ولی خوب من منظورم این مشکلی بود که رفع نشده!نقل قول:
داداش دستت درد نکنه نکته به این کوچولوئی داشت خبر نداشتیم؟نقل قول:
دمت گرم.
سلام دوستان
3 4 روزه دارم بازی میکنم به نظر من همه چی خوب و عالی هست جز موارد زیر:
باز یه جهش رو از کونامی ندیدیم بنظرم میشه گفت نسخه اصلاح شده 2012 هست
تنظیمات و اینترفیس گیم پلان تغییر پیدا نکرده و کاملا شبیه 2012 شده
اشتباه دست بلند کردن بازیکن ها به نشانه ی افساید خیلی ضایع از اب درامده بی موقع و بی جهت دست بالا میبرن یکی هم نه 2 3 بازیکن اونم نه در موارد مشکوک به افساید بلکه کاملا رندوم و تصادفی
دروازه بان ها هم واکاشی زوما شدن :31:
ViVa PES
اتفاقا این که بازیکنا موقع توپ در عمق به نشانه افساید دستشون رو بالا میبرن خیلی جذابه اصلا هم اشتباه نیست
بعضی وقت ها افساید نیست با بلند کردن دست بازیکنا الکی الکی باورت میشه افسایده تمرکزت بهم میریزه این خودش یکی از جذابیت های این نسخه هستش به نظرم:8:
دوستان از کجا بدونیم بازیمون نسخه ی اسکیدرو هست یا ریلودد؟
تو فولدر کرک بازیت چه فایل هایی هست؟نقل قول:
بازیم کرک نداره!:31:نقل قول:
شما لطف کن یه توضیح کامل بده!
ابن که مدافعان به نشانه آفساید دستشون رو ببرن بالا که چیز جدیدی نیست ؟؟ توی 12 هم بود .
اگه موقع نصب بازی ازت سریال نامبر خواست ریلودد و اگه نخواست اسکیدرو...نقل قول:
آره بود,ولی همیشه وقتی دستشونو میبردن بالا آفساید بود و داورم سوت میزد ولی تو این نسخه اگه آفسایدم نباشه برای فریب کمک داور دستشونو میبرن بالا:31: و نباید بهش اعتماد کرد وگرنه ممکنه گل بخوری...:31:نقل قول:
نه توی فیفا 12 همیشه آفساید نبود . خیلی وقت ها سر همین مسئله که آفساید نبوده من موقعیت رو از دست دادم.نقل قول:
آره بود,ولی همیشه وقتی دستشونو میبردن بالا آفساید بود و داورم سوت میزد ولی تو این نسخه اگه آفسایدم نباشه برای فریب کمک داور دستشونو میبرن بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نباید بهش اعتماد کرد وگرنه ممکنه گل بخوری... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]