سلام اونجایی که با ماشین کریس دنبال ایدا وانگه چکار باید بکنیم هر کار می کنم باز در می ره
Printable View
سلام اونجایی که با ماشین کریس دنبال ایدا وانگه چکار باید بکنیم هر کار می کنم باز در می ره
یک سوال
اونجا که ایدا یک voice تو چمدون پیدا میکنه و اینا که بحث از کارلا میشه، دقیقا چه اتفاقی میوفته؟ سیمونز کارلا رو به ایدا تبدیل کرده؟ یا چی؟ چرا؟
ازش جا نمون و بهش شلیک کن. می تونی از اسپیس استفاده کنی که سرعت بگیره ولی به در و دیوار نزن چون وقتتو می گیره.نقل قول:
بچه ها به نظرتون میشه بازی رو روی ویندوز ایکس پیم اجرا کرد ؟
من با کیبورد بازی نمی تونم بکنم یه دسته ایکس باکس به خاطر این بازی گرفتم ولی باز کنترل بازی مزخرفه کنترل 5 عالی بود تو اون قسمت هر کاری می کنم در می ره آپدیتم تو مسیر بازی کپی کردم ولی به طور مزخرفی اینجاش سخته.نقل قول:
گاز+دسته جلو:n02: دائم هم از بوستش استفاده کن که عقب نیوفتی.:n06:نقل قول:
حالا اینجاش خوبه. اون جاییش هست که تو همین داستان کریس از دست یه غول در میره دائم باس بدویی. اینقد تو دویدن گیج میزنه و کنترلش سخته که دادم یکی دیگه رد کرد :n09:. یا دوربین عوض میشه یا میری تو در و دیوار. اصن یه وضعیه این کنترلش.:n27:
نه متاسفانه روی ویندوز 7 اجراش کننقل قول:
بله، بازي ويندوز XP رو هم پشتيباني ميكنه.نقل قول:
تا اون قسمتی شما نقش تیربارچی داری فقط راه باز کن با زدن جیب ها مزاحم . اون قسمتی که خودت راننده space+w اگه بزنی باعث میشه سریع تر بری . اگه بازم نتونستی یکم NFS بازی کن بعد دوباره برو Residnet evil 6نقل قول:
اتفاقا NFS هم بازی کردم خیلی هم خوب رانندگی می کنم و به در و دیوار هم نمی زنم ولی بعد از سه پیچ در می ره در ضمن با دسته ایکس باکس بازی می کنمنقل قول: