دوستان من این بازی را نصب کردم ولش کلیکش که میکنم هیچ اتفاقی نمیافته نه پیغامی نه چیزی.واسه کسی این اتفاق نیافتاده؟
Printable View
دوستان من این بازی را نصب کردم ولش کلیکش که میکنم هیچ اتفاقی نمیافته نه پیغامی نه چیزی.واسه کسی این اتفاق نیافتاده؟
سلام
من یه مشکل فنی و غیر فنی دارم باهاش!
4 تا دی وی دی نصب هست...وقتی اکسترکت می کنم اصلا فایلی برا نصب یا اجرا توی اون قسمت وجود نداره
بعد از اکسترکت باید چکارش کنم؟ از کجا بفهمم کدوم نسخه بازی هست؟ البته روی دوتا فایلdll کلمه Steam رو دیدم ...یه فایل skidrow رو هم داخل دی وی دی بودش
محتویات پوشه crack رو بریز تو پوشه نصب بازی فایل اجرای بازی هم داخل پوشه crack هست :8:نقل قول:
ممنون اره مشکلم از کرک بود ...یعنی کرک خودش یه چیزی کم داشت و یه کرک دیگه دانلود کردم حل شد
منم مشکل شما رو داشتم این کرک رو کپی کردم مشکل حل شد .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام یه کرکی قبلا گذاشته بودید به اسم Crack-Proper.zip الآن نمیتونم دانلودش کنم لینکش خرابه اگه ممکنه یه جای دیگه آپش کنید.اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه جایی دیگه اپلود کنید مثه اینکه لینک خرابه و وارد سایت اصلی پرشین گیگ میشه.نقل قول:
close program میده برا من چی کار کنم ؟
سلام ديدم اينجا بحث Cod هست
هركي نسخه ي استيم (اورجينال داره)
ممنون ميشم منو ادد كنه اينم گيمرتگم: NavidCoD8
سلام
لینک های ریلودید دد شده
لطفا درستشون کنید
مرسی
من ورژن بلک باکس رو دارم ولی تو قسمت اسپشل آپس، سوروایور مراحل رو لود نمیکنه میگه فایل های zone رو میخواد. کسی میتونه این فایل هارو بده به من؟