مومن خدا, این بازی من کپی هست چهارتا دی وی دی بودنقل قول:
من پرسشم رو که مطرح کردم گفتم که بازی اجرا نمیشه یعنی هیچ اتفاقی تو کامپیوتر نمی افته؛ یه بنده خدایی گفته استیم نصب کن و بزار آپدیدت شه و پس از اون بازی اجرا میشه
بازی اورجینالم کجا بود؟!
Printable View
مومن خدا, این بازی من کپی هست چهارتا دی وی دی بودنقل قول:
من پرسشم رو که مطرح کردم گفتم که بازی اجرا نمیشه یعنی هیچ اتفاقی تو کامپیوتر نمی افته؛ یه بنده خدایی گفته استیم نصب کن و بزار آپدیدت شه و پس از اون بازی اجرا میشه
بازی اورجینالم کجا بود؟!
بنده عذر میخوام فکر کردم منظورتون از خرید بازی ارجینالش بود.نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 12 (9 کاربران و 3 مهمان)
sansa, alireza661299, aristocrat, bahman.pdf, mafaman2003, messiTNT_2011, NAZISM, plsboy, pouya_rkh
اصلا کسی اجرا کرده؟
نمیدونم چرا واسه ما هیچ واکنشی نسبت به اجرا کردن نشون نمیده
حرفت درسته،منم این مشکلو دارم و بعضی وقتا باید از کیبورد یا موس استفاده کرد مثلا وقتی درگیری 1 به 1 هست که میگه E رو بزن یا کلیک چپ رو بزن اگه با دسته بزنی عمل نمیکنه.نقل قول:
ولی در بقیه موارد مشکلی نداره و میشه با دسته بازی کرد هرچند پشتیبانی ضعیفی داره این بازی از دسته ایکس باکس و مث بقیه بازیا از دسته پشتیبانی کامل نداره.
دوستان الان قیمت این بازی بین 8 تا 10 هزار تومان هست به نظر دوستان اگر یک cd-key اورجینال که 23 هزارتومان قیمت دارد تهیه کنند نه مشکلات نصب دارند و تاره آنلاین هم می تواننند بازی کنند من هم دیشب قصد دانلود نسخه کرک شده را داشنتم که منصرف شدم و cd-key گرفتم و بازی را دارم دانلود می کنم .:46:
در صورتی که موفق به اجرایبازی نشدید فولدر Battlefield 3 TM را به Battlefield 3 تغییر نام دهید.نقل قول:
یعنی این که tm را بردار ببین میاد یا نه؟
نقل قول:
درود
برادر سپاس از مهرت؛ بازی اجرا شد
:40::11:
دوستان برای بازی حتما باید گرافیک HD داشته باشی ؟؟؟؟؟
دوستان من نسخه Limited رو دانلود کردم و کرک Reloded رو ریختم خطا داد.
کارت گرافیک رو آپدیت کردم درست شد و بازی راحت اجرا شد.
اگه هنگام اجرا خطا داد حتما آخرین نسخه کارت گرافیکتون ر ودانلود و آپدیت کنید مطمئن باشید درست میشه. حتی اگه خطای Dx داد بازم گرافیک رو آپدیت کنید و اصلا مشکل از کرک نیست.
کم دردستر ترین نسخه این بازی نسخه Limited هست.
با تشکر