میخواید بخرید از دیجی کالا بخرید
فکر کنم با قیمتی که میخرید باید تحویل بدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواید بخرید از دیجی کالا بخرید
فکر کنم با قیمتی که میخرید باید تحویل بدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیجی کالا بدون گارانتیش زده 914تومان
آهان آل دیجی با گارانتیش اینقدر می ده
خلاصه یکم گرون تر رو شده
ایرانه دیگه
ر...ماله
خواهش میکنم جواااب بدیم
1- فرستنده رادیویی RDS که نوکیا ان هشت داره اینم تو سایت نوشته بود داره پس چطور باید استفاده کرد
2 - اون صدای 5 کاناله یعنی چی
1: RDS فرستنده رادیویی نیست! توضیح خلاصه این هست:نقل قول:
"RDS که مخفف RADIO DATA SYSTEM می باشد یک سرویس رادیویی است که بروی موج FM فعال می باشد که وظیفه آن ارسال اطلاعات ودیتا بروی موج FM می باشد. ساده تر بگویم هنگامیکه شما به رادیو موج FM گوش میکنید اگر دستگاه پخش شما مجهز به RDS باشد می تواند اطلاعات دیگری را هم از مرکز فرستنده دریافت کند ،اطلاعاتی که شامل نوشته های متنی (مثل انواع پیامهای ترافیکی یا اطلاعات برنامه در حال پخش وغیره....) یا بوقها وآلارمهای هشدار دهنده می باشد"
2:اون علامت 5.1ch که در ویدئو پلیر و موزیک پلیر هست، درواقع نوعی افکت هست! یعنی صدای 5.1 کاناله رو در بستر 2 کاناله شبیه سازی میکنه!
یعنی صدایی که شما میشنوی 2 کاناله هست، ولی مشابه صدای 5.1 کاناله شده!
(البته من زیاد از کیفیتش خوشم نمیاد، لپتاپ من هم این قابلیت رو داره که در بستر 2 کاناله صدای 5.1 کاناله رو شبیه سازی کنه و کیفیت خیلی بالاتری داره)
دوستان من یکی از همکارام گلکسی نوت رو دو هفته هست که خریده .
امروز از ساعت 8.30 تو شرکتمون به شارژ زده و الان که ساعت چهار هست تازه 60 درصد شارژ شده . فکر میکنید مشکل از چی هست ؟
چون قبلا سه ساعته شارژ میشد ولی الان یه کم مشکوک میزنه .
طبق تجربه خودم طی 2 ساعت چیزی حدود 80 درصد شارز میکنهنقل قول:
احتمال داره ماله رام باشه ، اگرم هنوز روت نکردین یه بار فکتوری ریستش کنین ببینین مشکل حل میشه یا نه اگر نشد مشکل سخت افزاریه شایدم شارژر مشکل داره
روت کن بعد باطری رو کالیبره کنیدنقل قول:
رام رسمی نوت فوق العاده باطری خوره! ما توی مغازه موقع خرید کار کردیم حدود 10درصد کم کرد! رام کاستوم کم مصرف بزن و همینطور کالیبره
احتمالا حل میشه
ممنون از راهنماییتون ولی من هفته پیش به گوشی رفیقم دست زدم گوشی بردش سوخت از جیب 600 تومان دادم یه گوشی خریدم ، حالا دیگه توبه کردم به گوشی کسی دست بزنم .
ولی این مشکلی که گفتم امروز اتفاق افتاد و خیلی جالب بود که بعد از پنج ساعت تازه رسید به 50 درصد شارژ و بعد یهو در عرض 5 دقیقه پیغام داد 100 درصد شده . از برق که کشیدیم دوباره شد 50 .
گوشی تا قبل از این مشکلی نداشته و کلا دو هفته هست که خریداری شده ، با گارانتی مایکروتل هم هست .
در ضمن از اونجایی که گوشی برای یه خانم هست ، جا انداختن بحث روت کردن و کالیبره کردن خیلی سخته . هیچ راه دیگری وجود نداره ؟