ايول من آپديتش كردم عجب چيزي شده!من كه حسابي حال كردم
در ضمن با Update Service زدم حدودا حجمش 230 مگ بود
ايول من آپديتش كردم عجب چيزي شده!من كه حسابي حال كردم
در ضمن با Update Service زدم حدودا حجمش 230 مگ بود
دوستان كسي بازي Gangstar Rio: City of Saints رو نصب كرده؟ديتاش حدودا 750مگ هست !!!دانلود كنم بنظرتون؟
سلام
من سه روز پیش گوشی مینی پرو رو 280 خریدم
حالا میخوام آپدیتش کنم به 4.0
من تازه کارم تا حالا گوشی اندروید نداشتم خیلی سخته؟ فیلم آپدیتش رو تو سایت دیجی کالا دیدم یاد گرفتم
خیلی طول میکشه تا آپدیت شه؟ سرعت اینترنت من 128 هستش
بعد زبون فارسی اینا که پاک نمیشه؟ در کل دردسر ساز نیست؟
اصلا آپدیت کنی به چه دردی میخوره؟
سلام پسرم.نقل قول:
این همه سوال کردی، آخریش پدر همشون رو درآورده! "اصلا آپدیت کنی به چه دردی میخوره؟"! والا به خدا، آپدیت کیلو چنده!!! :23:
اولا که اصلا سخت نیست. (فیلمو هم که دیدی، پس دیگه مشکلی نی)
کل حجم آپدیت 207 مگابایته و با سرعت 128 حدود 3.5 تا 4 ساعتی طول میکشه و شایدم بیشتر (البته به خاطر کیفیت اینترنت طول میکشه، نه سرعتش) اگه حساب کنیم با 128 می تونی تو 1.5 ساعت دانلودش کنی.
منوی فارسی نداره ولی تایپ فارسی و ارسال دریافت پیامک فارسی مورد نداره.
و پاسخ سوال آخر : اوصولاً آپدیتها برای از بین بردن نواقص امنیتی و کمبودهای احتمالی ورژنهای قبلی ارائه می شوند. البته ارائه خدمات جدیدتر و بهتر و صد البته سرعت و کیفیت بیشتر و به نظر بنده مسئله امنیت از همه اینها مهمتره که متاسفانه در ورژن جدید آندروید هم هنوز امنیت پایین هست (در کل آندرویدیهای و نه فقط سونی) و تعداد بدافزارهای این سیستم عامل هر روز بیشتر و بیشتر می شود.... .
سلام دوستان. من دیروز xperia mini گرفتم. اومدم اینجا تا یه مقدار اطلاعات مفید و کاربردی در مورد این گوشی بگیرم. ولی وقتی دیدم 93 صفحه بحث انجام شده، گرخیدم!! تو پست های اول هم اطلاعات کاربردی داده نشده.البته شاید من اشتباه اومدم و برای گرفتن جواب سوالام باید جای دیگه برم.اینو هم بگم که من قبل از این گوشی 6 سال بود که یه k750 داشتم و چند هفته پیش یه تراکتور!! از روش رد شد و به رحمت خدا رفت. اینو گفتم که بگم من خیلی از گوشی های آندرویدی و این شکلی سردر نمیارم. واسه همین اومدم این جا که لطف کنید راهنماییم کنید که واسه استفاده بهتر از این گوشی باید چه کار کنم؟ چه برنامه هایی به دردم میخوره؟ مخصوصا واسه اینکه قسمت پیام ها ساماندهی بشه و همینطور فایل منیجرش و ......کلا اگه نکته خاصی در مورد استفاده از این گوشی دارید بگید یا اینکه تاپیک مفیدی میشناسید،معرفی کنید در این موردالبته خیلی خوبه که یه همچین اطلاعاتی در پست های اول قرار بگیره تا همه بتونن استفاده کنند. چون اگه جواب من رو هم بدید چند روز دیگه این پستها میره تو خاطره ها و دوباره یکی دیگه میاد این سوالات رو میپرسه. مرسی
با سلاممن با گوشی xperia mini pro با استفاده از سيم کارت ایرانسل وارد اینترنت gprs می شم ... مدتيه که وارد خيلی از سايت ها مثل گوگل و یاهو نمی تونم بشم ولی وقتی سيم کارتو تو يه گوشی ديگه ميذارم بدون مشکل کار ميکنه ... در ضمن کش برازر رو پاک کرده ام و تنضيمات GPRS رو از دوباره دريافت کردم ولی تغييری نمی کنه ... تو حالت اتصال به wifi همچين مشکلي نداره؟
گوشی دومی که ازش برای اینترنت استفاده میکنین چیه؟اخه اندروید از نظر اینترنت یه مقدار سرعت بیشتر و دانلود بیشتری برای باز کردن میطلبه
سلام دوستان من هرکاری می کنم نمی تونم دسترسی برنامه ها به اینترنتو محدود کنم دیشب 5000 تومن شارژ کردم امروز صبح تموم شده خواهش می کنم جواب بدید
دوست عزیز باید اول ببینی کدوم نرم افزار خودش باز میشه مثلا اپدیت خودکار گوشی رو غیر فعال کردی؟
گوشی دوم nokia 6300 هست ... با اتصال usb هم خوب کار میکنه ولی از داخل گوشی بازی در مياره ... قبلا اين طوری نبود ...نقل قول: