tajrobiam
tnx
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
reshtam tajrobie tnxنقل قول:
Printable View
tajrobiam
tnx
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
reshtam tajrobie tnxنقل قول:
یکی جواب مارو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:
کمــــــــــــــــک :17::17::17::17::17::17:
سلام. من دوره پیش دانشگاهی گروه ریاضی رو تموم کردم ولی از پیش یه درس افتلده دارم. در کنکور سراسری سال 90 هم شرکت کردم و همچنین انتخاب رشته هم کردم. تمامی انتخاب هام دانشگاه ها و موسسات غیرانتفاعی بوده. میخواستم بپرسم اگه این درس رو نتونم تو این شهریور پاس کنم دیگه نمیتونم ثبت نام دانشگاه و موسسه های غیرانتفاعی کنم؟ باید بمونم کنکور سال بعد؟ بعضی ها گفتن که به احتمال زیاد نمیتونی ثبت نام کنی. خیلی استرس دارم. اگه اینطور باشه کلا نمیتونم ثبت نام کنم یا این که بعد از پاس کردن این درس در اولین فرصت بعد از شهریور ماه میتونم از ترم دوم دانشگاه ثبت نام کنم؟ خواهش میکنم کمک کنید. خیلی میترسم نتونم برم دانشگاه. لطفاگه کسی میدونه بگه. مرسی.
سلام
در صورت انصراف از دانشگاه ملی روزانه چند سال از کنکور سراسری محروم میشیم؟
یکی از دوستام 2 ترم خونده بعد مرخصی گرفته الان هم میخواد انصراف بده و از اول مهر نره دانشگاه(سال پیش قبول شد 2 ترم اول رو رفت.یه کنکور هم که گذشت که تو مرخصی تحصیلی بود)
میتونه سراسری شرکت کنه یا میره برا سال بعد؟
مشکل نظام وظیفه هم نداره
دوست عزیز ، شمام دیگه شورشو درآوردیا !!!! تو دوتا تاپیک پست میذاری و سوال میکنی ، هیچکدومم نمیخونی !! :13: :13:نقل قول:
لطفا به لینک زیر مراجعه کن : ( سه تا پست بعد از پستی که شما سوالاتو مطرح کردی ، تو تاپیک ◄◄ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی ►►
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6428950&postcount=7706
نقل قول:
2اگر روزانه دولتی در میخونند.2 سال محروم میشوند.یعنی 4 ترم
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
نقل قول:
دانشگاهای دولتی خیر
ولی دانشگاه ازاد رو فکر کنم بشود مهلت بگیرید. از دانشگاهتون باید سوال کنید
نظر به اينكه پذيرفت ه شدگان دوره هاي روزانه (اعم از رشت ه هاي تحصيلي متمركز و يا نيم ه متمركز) آزمون سراسري سال 1389 حتي با انصرافنقل قول:
قطعي از تحصيل، حق ثب ت نام و شركت در آزمون سال 1390 را نخواهند داشت، لذا به داوطلبان اكيداً توصيه مي شود كه در انتخاب رشته به اين
امر توجه داشته باشند.
اینو تو دفترچه سال 89 نوشته
یعنی فقط کنکور سال بعدی رو نمیتونی شرکت کنی
شما منبع حرفت کجاس؟
ممنون
واقعا دست گذاشتید رو نقطه ضعفم ( البته خودم نقطه ضعف نمی بینم چون کنکور امسال عربیش زیادی سخت بود ). خلاصه پایینترین درصدم همین عربی بود 30 شد. امیدوارم ازش سوء استفاده نکنید ( :31: ) چون گفتم که شدیدا سخت بود مخصوصا منهج که منم رو منهج حساب باز کرده بودم و گرنه برای 60 درصد آمادگی لازم رو داشتم. کلا عمومیام اینطوری بود : 72-30-50-50نقل قول:
خب منم نظر خودم رو گفتم. تازه من که "جناب وحید فقط و فقط برای اینکه برای تفریط لهراسبی عزیز یک نمونه از افراط داشته باشن اسم من رو مطرح کردن ." رو به این خاطر که گفتی، نگفتم، حالا شاید شما از ما به خود ما اعلم ترید. من این اندازه ای که شما میگید اهمیت چندانی بهش ندادین، از نظر من افراط بود و تفریط تو عمومی خوندن رو هم لهراسبی خودش به من گفته و از درصداش پیداست ( یعنی بین تخصصی هاش که خیلی عالی بودن عمومیاش اینطور نبود )نقل قول:
نوشته شده توسط yarane-naghdi
اگه شما به این حرفتون پایبند بودین، این بحثا پیش نمی اومد. خب من دقیقا در جواب اون پستی که نقل قول کرده بودین نوشتم و اظهار نظرتون کاملا ابهام گونه بود. و گرنه من تو نظراتم کاملا سعی کردم شفاف بگم.نقل قول:
درصدا نسبیه. نمی شه گفت امسال که عمومی ها سخت بودن و درصد همه از جمله شما پایین اومده دیگه دلیل میشه به عمومی توجهی نکرده بودین که. کلا معلومه امسال عمومیا سخت بوده، پس درصد پایین ملاک عدم توجه نیست. همش نسبیه.نقل قول:
این نظر شماست ولی من ادعایی ندارم، نظراتمو میگم، هر کی به نظرش خوبه استفاده کنه هر کی نه هم که هیچ. خودم به نظرم نتیجه گرفتم از اینا گفتم شاید به درد بقیه بخوره.قضاوت هم با دوستانه. هدف من اینه که دوباره حرفا مثل مشاورا نشه که جز ایجاد ترس و دلهره های واقعا الکی بیان یه سال داوطلب رو سر کیسه کنن. خودم دیدم که کنکور چه جوریه و مشاورا چه حرفهای مفتی که نمی زدن. برا همینم اینجا نظرات شخصیم رو میگم و امید است که به کار بیاد.:20:نقل قول:
نه اشکال نداره. اینجا آزادی بیان وجود داره:31:نقل قول:
نوشته شده توسط lohrasbi
خب همینجا مشکل پست شما معلوم میشه. شما گفتید " به شدت تایید می کنم " و حرف لهراسبی رو نقل قول کردین. خب یکی از دوستان مثل javidflasher ( و حتی خود من ) هم براش سوء تفاهم میشه و واقعا هم حق بهش میدم. ولی خب وقتی این همه با شدت تایید کردین بعد بگین 85 به 15 یا 90 به 10، من اینو تناقض میبینم. برا همینم تو پستی که دادم کاملا باهات مخالفت کردم. حالا اگه شدت تایید میشه 85 به 15، خب ما هم حرفمون همینه :27:نقل قول:
با امید اینکه این بحث ادامه پیدا نکنه و دوستان فقط جنبه نکات آموزشیش رو در نظر بگیرن و نه حواشی، منم از این به بعد کمتر میام و شما ( همه کنکوریای 91 منظورمه ) کمتر بیاین رو نت و هر چی باید می دونستین تا حالا فهمیدین. شما برای کنکور و ما هم تو دانشگاه باید بشینیم درس بخونیم و هدف همینه نه چیزایی که اینجا می نویسیم.نقل قول:
خلاصه من بیشتر تو تاپیک کنکوریای 90 فعالم و اینجا کمتر سر میزنم، اگه سوالی بود هم با پ.خ بفرستین.
موفق باشید :11:
این نشون میده اگر به قول دوستان داوطلب عمومی رو خوب از قبل عید شروع کنه درصد موفقیتش خیلی بیشترهنقل قول:
واقعا دست گذاشتید رو نقطه ضعفم ( البته خودم نقطه ضعف نمی بینم چون کنکور امسال عربیش زیادی سخت بود ). خلاصه پایینترین درصدم همین عربی بود 30 شد. امیدوارم ازش سوء استفاده نکنید چون گفتم که شدیدا سخت بود مخصوصا منهج که منم رو منهج حساب باز کرده بودم و گرنه برای 60 درصد آمادگی لازم رو داشتم. کلا عمومیام اینطوری بود : 72-30-50-50
سلام بچه ها...
من امسال سال دوممه میخوام کنکور بدم... ولی نیمه دوم 71 هستم اگه نرم دانشگاخ باید برم سربازی..
من آزاد تغذیه قبول شدم..
میخوام ترم اول رو برم بعد از دانشگاه مرخصی بگیرم که بخونم برای کنکور 91...
اگخ سال دیگه قبول شدم یه رشته بهتر برای سربازیم مشکلی پیش نمیاد؟
مثلا از تغذیه انصراف بدم برم دانشگاخ جدید نگن برو سربازی...؟؟؟
در ضمن من امسال رتبم 5700 شد و میخوام شدید بخونم که سال دیگه دندونپزشکی قبوا شم... میتونید یه مشاور عالی که بشه بهش اعتماد کرد یهم معرفی کنید؟؟ مشاور تو تهران...
خیلی ممنون اگه به جفت سوالام جواب بدین...
مرسی