سلام...اینترنت خوب تو تهران برای یکی از دوستان میخوام ببینم چه شرکتی هست
در حد 20 24 تومن میتونه هزینه کنه
Printable View
ســلام..توی این تاپیک دوستان زیادی سوال شما رو پرسیدن تاپیک رو دنبال کنید به جوابتون میرسید....اما نظر من رو میخوایین اگه نت فقط برای وبگردی میخوایید بدون شک مخابرات..قیمت پایین...بدون قطعی...اما سرعت هم پایین اما اگه دانلود زیاد دارید باید اول یکی از این شرگت هارو انتخاب کنید و ببینید به خونه شما خدمات میدن یا نه....نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6505346#post6505346
مخابرات اخرین راهه حتی الامکان نگیرید پشیمون میشید.
مفت گرونه.
از نظر شما مفت گرونه ولی به نظر من چون مفته خوبه
من اگر دیگه اون مشکل افت سرعت برام پیش نیاد راضیم الان 30 به بالا داره بهم دانلود میده که کار منو راه میندازه
در ضمن میگن پشتیبانی نداره میخوام بدونم اونجاهایی که دارن چه گلی به سرم زد اینجا درسته 15 روز سرعت دانلود از 30 شد 10 ولی خودشم درست شد
درسته که سرعت مخابرات به نسبت بقیه سرویس دهنده ها پایین تره ولی بعضی مناطق هم مجبورن از مخابرات استفاده کنن چون شرکتی اونجا رو ساپورت نمیکنه ولی بهرحال چون نامحدوده خیلی ها میرن سراغ مخابرات...نقل قول:
سلام:11:نقل قول:
سعی خودتون رو بکنید ایشالا بشه:46: چون پدرتون شرایتش رو داره دیگه میمونه به اینکه اقای ریس اونروز سرحال باشه:31: ضرر نمیکنی فوقش دو یا سه روز معطل میشی که میرزه:5:
دوست عزیز شما سرویستون 256 هست؟؟؟ شما فقط خودت رو نبینو اینجا نظری داده میشه کلی هستش. دلیل نمیشه منطقه شما خوب ساپورت میشه همه جا اینطوری باشه. در ضمن مخابرات چیزایی داره که شما ازش بی خبری فقط ظاهر قضیه رو میبینی ما که با مخابرات کار میکنیم میدونیم چه خبره. ولی در کل موفق باشی :10:نقل قول:
منظورت اینه که تمام فعالیتهامون تحت نظره؟نقل قول:
اقا من چند روز نمیتونم با v.p.n وصل بشم(مرکز شیخ فضل الله)
ارور 619 میده
یکی از رفیقام هم تو یه مرکز دیگه خیلی وقته نمیتونه وصل بشه!!
برای شما هم همینطوره؟اگه اینطور بمونه خیلی اوضاع بد میشه
فعلا در بیشتر نقاط کشور پورت چیز پی ان بسته شده