اون تناب که بالای برج هست بگرد اولش رو پیدا کن بعد بپر روش تا برسی به بالای برج بعد بپر پایین !!!نقل قول:
Printable View
اون تناب که بالای برج هست بگرد اولش رو پیدا کن بعد بپر روش تا برسی به بالای برج بعد بپر پایین !!!نقل قول:
درود.
دوستان توی نسخه ی پی سی واسه من وقتی میخوام با موس جهت رو عوض کنم طول میکشه و یکم ایست داره!
کارت گرافیکم ای تی آی 5830 هستش و آخرین آپدیتش رو هم گرفتم.
میخواستم بدونم کسی هم همیچین مشکلی رو داره؟
واسه ما اونقد سرعت داشت که رو اعصابت میرفت :31:نقل قول:
شاید تنظیماتش درست نیست مثلا گرافیکت رو چک بکن اینور اونور کن.
شایدم از کرکه!
دوستان رو گرافیک 1 گیگ رم 2 انگار یکم تیک میزنه برای شما هم همینطوره گرافیکم 9500 gt
دوست عزیز پشت اون سمت برج اگه رو دیوار بدوی میره بالا و با قلابش خودشو میکشه بالا من هم این جوری رفتم بالا!:5:نقل قول:
اوه من از ساختمون های بلند تر از این مثل آب خوردن رفتم بالا
شما تو این گیر کردی؟
تا رسید به جایی که نتونست دیگه بره بالا اسپیس رو بزن خودش میپره
gt9500 واسه این بازی کارته مناسبی نیس...نقل قول:
بچه ها شما که میگفتید آخر بازی میره با سوفیا ازدواج میکنه بچه دار میشه یه دختره چینی میاد پیشش و ... میمیره و ...
واسه من این قسمت نیومد چرااااا ؟؟؟ :19:
راستی من فکر میکنم با توجه به اون انمیشنی که آخر بازی دیدیم بعید نیست دیگه دزموند شخصیت نسخه بعدی باشه اونم توی زمان حال نه زمان گذشته
نظر شما چیه ؟ :13:
کارتونشو دیدم مثل اینکه همینطوره!نقل قول:
این کارتونشم ناراحت کنندس!
سوتی رو خوب اومدی.نقل قول:
گرافیک کارتونش باحال نبود خیلی یعنی فک کنم روش خوب کار نکردن.
ولی جالب بود.
راستی تو کارتونش اسم دو تا بچش رو گفت ولی یکی رو نشون داد اون یکی کیه؟ عکسشو دارین؟
نقل قول:
بچه ها شما که میگفتید آخر بازی میره با سوفیا ازدواج میکنه بچه دار میشه یه دختره چینی میاد پیشش و ... میمیره و ...
واسه من این قسمت نیومد چرااااا ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو تو بازی نشون نمیده. یه انیمیشن 20 دقیقه ای به نام Embers هست که باید دانلود کنی لینکش هم تو صحفه 75 هم تو صحفه 90 همین تاپیک هست زیر نویسشم تو صحفه 76.