چه گلایی زدن اوون و گیگز. نشون دادن تمومی ندارن. گل دوم اوون و گل گیگز محشر بود.
Printable View
چه گلایی زدن اوون و گیگز. نشون دادن تمومی ندارن. گل دوم اوون و گل گیگز محشر بود.
این گیگزی که من میبینم حداقل تا یه سال دیگه میتونه راحت بازی کنه!نقل قول:
به نظرم اینو فرگی باهم بازنشست بشن خیلی قشنگه جون باهم شروع کردن کارشون تو منچستر(دقیق نمیدونم)!
خوب میدوئه-پاسای تمیزی میده-پا به توپش حرف نداره-شم عالی گل زنی-شوتای قشنگ:به نظرم بهترین بازیکن بالای 30 الان خودشه!
هارگریوز 2/3 سال تو منچستر فقط مصدوم بود حالا واسه سیتی گل هم میزنه!!
اونم چه گلی میزنه!!!
آره واقعا! تو این سه سال فقط 5 تا بازی انجام داده بود. تو این ترافیک بازیکنای سیتی هم فکر نمیکردم فرصت بازی پیدا کنه.نقل قول:
حالا از شانس بد ما میبینی این فصل بازی میکنه و تا آخر هفته 38 هم مصدوم نمیشه ! :31:
مایکل اوون : میخواهم همواره بازی کنم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهاجم سابق تیم ملی انگلستان هدفی جدید دارد. او قصد دارد تا در بازی های بیشتری برای یونایتد به میدان برود.
مایکل اوون پس از دیدار در برابر لیدز یونایتد و به ثمر رساندن دو گل ، صحبت های جدیدی را با خبرنگاران در میان گذاشت. او درباره شرایط اخیرش میگوید: " اگر من بازی نکنم راضی نیستم. من با چیزهای زیادی مثل اینکه بازی نمیکنم یا فقط پول میگیرم و این چنین مواردی تحت فشار بوده ام.اما من به اینها افتخار نمیکنم. من میخواهم همیشه بازی کنم.اگر شرایط مانند اولین فصل حضورم در اینجا پیش برود آنگاه من خشنود خواهم بود.آن سال بسیار خوب بود و من همیشه احساس درگیر بودن در تیم را داشتم. اغلب یا روی نیمکت بودم یا بازی میکردم. البته من میخواهم بازهم مشارکت بیشتری داشته باشم اما از اینکه بازیکنان جدید و برتری داریم بسیار خوشحالم. و این یک چالش جدیدی است که برای حضور در نیمکت و زمین مبارزه کنم. بهترین بازیکنان جهان نیز روز بدی را دارند. اما اگر من امشب بد بازی میکردم ، شما میتوانستید انتقادات را حتی قبل از شروع بازی ببینید.این تفکرات منفی میتواند در پیش زمینه ذهنی شما تاثیرگذار باشد. من فکر میکنم هنوز توان برای بودن در فوتبال دارم و میخواهم در یونایتد بمانم. اما برای اینکه این اتفاق بیفتد باید در تیم مشارکت داشته باشم. چراکه میدانم مربی نمیخواهد من را در گوشه ای بگذارد و خودم هم نیز نمیخواهم بی تاثیر و گوشه نشین باشم."
قدردانی و تمجید سرالکس از مایکل اوون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرالکس فرگوسن پس از نمایش فوق العاده ای مایکل اوون که کمک به پیروزی قاطعانه یونایتد مقابل لیدز کرد از او قدر دانی و تمجید کرد
مهاجم سابق انگلستان توانست در اولین بازی خود در این فصل دو گل به ثمر برساند و به همراه رایان گیگز نقش زیادی در راه یابی یونایتد به مرحله چهارم داشت سرالکس فرگوسن در این بازی به بازیکنان جوان اکادمی هم در کنار بازیکنان با تجربه اطمینان کرد و دیدیم که از فریرز در کنار کریک در خط دفاعی استفاده کرد پل بوگبا و لارنیل کول نیز دیگر بازیکنان جوان یونایتد بودند که در این بازی به میدان رفتند
سرالکس به sky sports 2 گفت : گل دوم اوون بسیار زیبا بود و من خیلی برای او خوشحال هستم او همچنین افزود مایکل اوون یک بازیکن فوق العاده است و تعداد و کیفیت دیگر مهاجمان باعث شده است که بازی زیادی به او نرسد که واقعا برای او متاسفم وی همچنین به تمجید از بازیکنان جوان خود پرداخت و گفت همان طور که انتظار داشتم فریرز عملکرد خوبی داشت و بسیار خونسرد بازی میکرد پل و کول جوان هم هر دو بسیار خوب کار کردند فرگوسن معتقد است که تیمش برتری بیشتری نسبت به حریف خود داشته او افزود : نیمه اول ما عملکرد فوق العاده ای داشتیم و توانستیم بازی و توپ رو در اختیار خود بگیریم
منبع : sky sports | نویسنده : مسعود جعفرزاده
کد:http://www.mymanutd.ir/portal/?action=news&id=92
ب اوون بازی بده فرگی ،میترکونه،مطمئنمنقل قول:
:31:نقل قول:
حالا سامان سخت نگیر...:46: هارگریوز یادمه یه سوپر گل حساس هم تو یونایتد به آرسنال زده بود... حالا بزار یه خورده بگذره.. مصدومیت هارگریوز تو $ـیتی رو هم میبینیم!:27:
اینکه آنالیز گلهاست نه هایلایت!!:31:نقل قول:
+
لینک مستقیم دانلود این ویدئو:
کد:http://videa.hu/static/video/4.716323.1529374
ببخشید!آخه اکثره سایتا شیلتر بود من فقط اینو پیدا کردم.خود سایته هم به اسمه هایلایت به ملت انداخته بود:31:نقل قول:
اینکه آنالیز گلهاست نه هایلایت!!
انصافا از بربا بهتره. بربا خیلی سرعتش پایینه ولی اوون به سبکه بازی منچستر بیشتر میخوره.اگه بتونه مثله زمانه لیورپولش بشه دیگه تیمی جلو خط حمله منچستر دووم نمیارهنقل قول:
ب اوون بازی بده فرگی ،میترکونه،مطمئنم
دیشب جای دوستان خالی داشتم فیلم یونایتد رو میدیدم که مربوط به زمان سقوط هواپیمای این تیم و وارد شدن ضربهای بزرگ به یونایتدها بود.
اون تیم به خاطر عشق مردم و سرسختی مربیش زنده موند تا تبدیل به تیمی بشه که فرگوسن اون رو رویایی کرد.