iنقل قول:
من نمیدونم برادران بارسایی چطوره دوباره میخوان بگن داور به نفعشون نمیگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طوری که پپ باید اخراج میشد ویه پنالتی هم به نفع بارسا نگرفت
Printable View
iنقل قول:
من نمیدونم برادران بارسایی چطوره دوباره میخوان بگن داور به نفعشون نمیگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موندم اصلا حرفی برای گفتن دارن؟!نقل قول:
تیم عالی بود...
مشکل فقط داوری بود وگرنه یه نتیجه عالی میگرفتیم...(آخه پنالتی به اون تابلویی!)
البته نبود یه مهاجم حواس جع هم همینطور...
منتظر صحبت های خوزه هستم..
+
تبریک میگم که 11 نفره تموم کردیم بازی رو مقابل بارسا!
اتفاق نادری بود!:31:
آره خداییش! اونم چطوری جلو رفت!!!نقل قول:
کلا بارسا هردو گلش رو کار فردی بود و بس. هرچند خیابانی تمام تلاشش رو کرد گل ویا رو بچسبونه به پاس مسی!!!
رئال خوب بازی کرد در کل، اما مارسلو شب خیلی بدش بود! به ساچز نه نمیگفت...
کریم هم خوب بود، اما تو تمام کنندگی زیاد جالب نبود. هیگواین هم که اومد جاش، اصلا موقعیتی گیرش نیومد، یدونه پاس دادن که اونم خوب دریبل کرد.
بازی قشنگی بود، ولی حق ما برد بود...
ولی خوب بازی کردیم........
دو تا گل زدیم هر دوش کار تیمی بود......
اون گل ویا قشنگ بود ولی کاملا فردی بود.......
اون گل مسی هم به قول دوستمون زمین و زمان دست به دست هم دادن............:2:
خیبابانی بیابانی صحرایی پشت کوهی میگه این مسی چه میکنه.........:2:
خوبی بارسلونا اینه که حتی بد هم بازی کنه باز نتیجه لازمو میگیره!! واقعا باید می بردیم بازیو خیلی عصبانیم
تیم خداییش خوب بازی کرد !
سانچز تیاگو بارسا هم الحق عالی بازی کردن !
اما خوب گل اول که هیچکس فکرشو نمیکرد گل بشه ! گل دومم که معلوم بود دیگه ! نمیدونم دفع کردن توپ به اون سادگی انقد سخت بود ؟
اون صحنه ابیدال که پنالتی نبود خداییش !
اما والدز تو اون صحنه قشنگ پای رونالدو رو گرفت !! پنالتی معلوم بود ! یه افساید تک به تک هم اشتباه گرفتن برامون !
میبردیم عادلانه تر بود !
3-1 عادلانه بود..
بازی برگشت هم مسلما خیلی خیلی سخت خواهد بود ! اگه بارسا همینجوری بازی کنه میبریمشون !!
نمیدونم چجوریه وقتی توپ میاد دست بارساییا همینجوری میخوره به در و دیوار بازیکنامون دریبل میخورن!!!!
ویرایش: چه بازی کرد کنترائو ! تو فضاهای کوچیک خیلی خوب جمع میکرد و با رونالدو هماهنگ بود ! دیماریا هم باز جوگیر بود و پاهاش تو هم گره میخورد ! تعویضش با کنترائو به جا بود !
میشه بگی په په چرا باید اخراج میشد؟!......نقل قول:
در کل تیم عالی بازی کرد.
فقط توی تموم کردن مشکل داشتیم که اونهم به امید خدا برای بازی بعدی رفع بشه چهره واقعی رئال رو میبینیم!
بنزما رو باید زودتر میورد بیرون...اون 2 تا بازی کن جدید هم اصلا مالی نبودن و به نظر من باید دی ماریا تا آخر تو زمین میموند و کاکا هم به زمین میومد تا تیم تکمیل تر بازی کنه..! مسعود ازیل هم امشب عالی بازی کرد....فقط یک مقدار مارسلو ضعف نشون میداد آخرای بازی ...
+
جوات :دی خیابونی هم که گل کاشت....!
برگشته میگه بارسولنا 10 15 موقعیت گل داشت که با 10 15 تا موقعیت گل رئال میشه کلا 30 موقعیت .....! آخه از کجا؟! :دی
سره گل مسی میگه 4 نفر رو پشت سر گذاشت :دی والا په په که خودش خورد زمین اون یکی بازیکن هم پشت په په بود....! ژابی هم فک کنم آخر کار رسید.....!
امیدوارم بازی بعدی عادل همیشه عادل رو بزارند :دی
کسی آمار بازی رو ندارهنقل قول:
برگشته میگه بارسولنا 10 15 موقعیت گل داشت که با 10 15 تا موقعیت گل رئال میشه کلا 30 موقعیت .....! آخه از کجا؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که کلا 2 تا موقعیت بیشتر از بارسا ندیدم... نمیدونم این خیابونی چجوری حساب کرد شد 15 تا !؟ :18:
آمار بازی از espn:نقل قول:
کد:http://soccernet.espn.go.com/gamecast?id=330062&cc=4716