از اساتید کسی می تونه منو راهنمایی کنه . حالا اگه به چندتا از سوالام هم جواب بده راضی هستم به خدا
یکی ما رو دریابد
Printable View
از اساتید کسی می تونه منو راهنمایی کنه . حالا اگه به چندتا از سوالام هم جواب بده راضی هستم به خدا
یکی ما رو دریابد
باید ببری تعمیرگاه برات بازش کنند و اگر چیپ سکوریتی ( نوع لپ تاپت رو نگفتی) نداشته باشه حل میشه با درآوردن باتری setup مثل PCنقل قول:
نقل قول:
1- بله
2- بک آپ بگرفتم یک چیز انتخابی هست ... چه از کل هارد ، چه از کل پارتیشن و چه از فایل ها ! بستگی به علاقه و حوصله خودتون داره
3- بیشتر هدف سرعت و حفط دائمی یک سری اطلاعات پایه هست ... هزینه ای نداره ولی بجای 5 ساعت ریکاوری vaio میتونه کمک زیادی بکنه و در 4 دقیقه این کارو انجام بده !
4- هم این خوبه هم Acronis True Image
5- بله تا حدودی فقط کمی فشرده تر
6- سوالت خیلی تکراری بود ... شرمده قرار شده جواب سوالات تکراری رو ندم :46:
7- مثل اینگه کامپیوترت اصالت شو از دست بده چون کاکرد صحیح اش به همون وابسته است
8- از تاپیک های مهم توی انجمن و بحث های هزار بار تکراری مهم تر ؟ اگر جستجو کنید به 200 درصد جواب سوالاتتون می رسید :18:
خوشبختانه اچ پی ها ریکاوری فوق العاده ای دارند که میتونه در کمتر از ده دقیقه تمام برنامه ها و ویندوز رو فقط با فرمت کردن پارتیشن C که سیستم عامل روشه انجام بده پس اطلاعات پارتیشن های دیگه حفظ میشهنقل قول:
سوال دوم : چون سفارش عرب ها هست !!!
با تشکر از همکاریتان
میشه لطف کنید یک بار دیگه (اگه تکراریه خواهش می کنم یکباره دیگه )بفرمایید که :
من حالا اومدم فقط درایو cرو که شامل سیستم عامل بنده هست کامل بک اپ گرفتم .البته من 3 تا پارتیشن دیگه هم دارم D E F
فرص می کنیم که پارتیشن F من همون پارتیشن ریکاوری هست
اگه یک زمانی فقط ویندوز من مورد پیدا کنه . ایا من با استفاده از بک اپک پارتیشن c انجام دادم می تونم سیستم رو دوباره راه اندازی کنم؟ایا پارتیشن بندی هم بهم می خوره؟؟ ویامشکلی که برای پارتیشن های دیگه مخصوصا پارتیشن ریکاوری به وحود نمی اید ؟
و حالا اگه خدای نکرده مشکلی به وجود بیاد که کل سیتم رو تحت شعاع قرار بده . اونوقت علاوه بر بک اپ پارتیشن c نیاز به نصب درایورها از صریق dvd مربوطه هست اگر اشتباه نکنم .ابا درسته ؟؟؟
خوب حلا من بیام این درایورها رو نصب کنم .اونوقت این فایلهل مستقیما وارد پارتیشن مربوطه میشه ؟؟؟ چرا مگه مثل pc نمیشه تو همون درایو c اونارو نصب کرد ؟؟چرا پارتیشن جداگانه؟؟
ودر اخر اگر بنده علاوه بر بکاپ درایو c ,از پارتیشن ریکاوری هم بکاپ می گرفتم یعنی مثلا درایو F . اونوقت به ترتیب باید از کدوم بک اپ استفاده می کردم؟؟؟؟؟
وایا در این صورت مشکل حل می شود؟؟؟؟
اما یک نکته ایا بک اپ ها رو در خود سیستم نگه داریم یا روی dvd . ؟؟؟
اگر برای شروع کار که پارتیشن بندی شکل نگرفته من دو درایو بیشتر ندارم اونوقت بایدبرای بک اپ سیستم عامل یه جورایی از یک درایو با حجم بالا 250 گیگ بک اپ بگیرم پس بهتر نیست اول از پارتیشن ریکاوری بک اپ بگیرم وبعد از اون پارتیشن بندی کنم وبعد از درایو C که شامل سیستم عامل هست بک اپ بگیرم . اگه اشتباست لطفا راهنمایی کنید
می دونم که براتون سخته که مطالب رو چندین بار توضیح می دین .اما این یک دفعه رو هم منت بزارید اموزش بدین . الا انقد تاپیکها رو بالا پایین کردم گیج شدم
باتشکر
سلـــام
من يه لبتاب Hp خريدم که ريکاوري اون توي درايو D هست.
سوال من اينجاست اگه نام درايو رو از D به X تغيير بدم و مخفي کنم براي ريکاوري مشکلي پيش نمياد . منظورم اينه که بازم ريکاوري اجرا مي شه يا نه فقط بايد توي درايو D باشه.
خيلي ممنون
سلام.
من یه نوت بوک VAIO FZ290N5 دارم. 6ماهه پیش از ویندوزش back up گرفتم و XP نصب کردم.. هاردشم پارتیشن بندی کردم...
حالا میخوام XP رو پاک کنم و ویستا رو دوباره نصب کنم ولی شنیدم موقع نصب ویستا, Reset Factory میشه و مثل روز اول یک پارتیشن دارم و تمام دیتایی که روی سایر پارتیشن ها دارم پاک میشه... چه کار کنم؟
نقل قول:
والا شما هم جای من بودی باید هر روز 30 تا 80 خط تکراری تایپ میکردی کلا از این کمک کردن زده میشدی :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام...
من این سوال رو تو انجمن سخت افزار هم مطرح کردم فعلا جوابی نگرفتم...
این مشکل برای خود منم عجیبه...
نمیدونم یا خیلی سطحیه یا خیلی پیچیدست!!!
من خیلی عادی با Dvd Rw کار میکنم یعنی همه کار میکنم و رایت هم باهاش میکنم یعنی به نظر نمیرسه خراب باشه...اول فکر کردم از لنزش هست ولی اگه از لنز بود که این کار ها رو هم نمیکرد!!!
خوب مشکل من اینه که هر فیلم Dvd میزارم تو دستگاه صدا داره ولی تصویر نداره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (همه چی سیاهه)
یا وقتی تو منو تنظیمات میرم مشخصه ولی خوب سیاهه!!!
اول فکر کردم با نصب ویندوز درست میشه ولی این کار هم کردم فایده نداشت دیگه نمیدونم چیکار کنم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنماییم کنین!!!
پاورقی : نمیدونم زدن تاپیک تو اینجا درسته یا تو بخش فیلم Dvd...
آقا داشتم ور میرفتم زدم region درایو dvd rw رو عوض کردم
نوت بوکم هم HP 6720s هستش region باید رو چند باشه؟
میدونین که تغییر region محدوده...:41:
ممنون میشم اگه جواب بدین...
اگر هم خواستین آدرس تغییرش رو میدم برین نگاه کنین...:46: