شما كارتريج هاتون تا زماني كه ارور نداده ميتونيد شارژ كنيد وقتي ارور داد نميشه كاريش كرد و بايد كارتريج رو عوض كرد.نقل قول:
متاسفانه تعداد زيادي از مدلهاي كانن بعد از خالي شدن ارور ميدن و قابل شارژ نيستند(مدلهايي كه 2 كارتريج دارند)
Printable View
شما كارتريج هاتون تا زماني كه ارور نداده ميتونيد شارژ كنيد وقتي ارور داد نميشه كاريش كرد و بايد كارتريج رو عوض كرد.نقل قول:
متاسفانه تعداد زيادي از مدلهاي كانن بعد از خالي شدن ارور ميدن و قابل شارژ نيستند(مدلهايي كه 2 كارتريج دارند)
سلام وقتی میخواستم بعد یه مدت پرینتر رو روشن کنم یک صدای خیلی عجیب مثل صدای مسلسل ازش درومد و هیچ چیزی رو هم پرینت نگرفت و همش ارور میده مشکل کجست؟مدلشم HP laserjet 1018
برای پرینتر Hp4500 که کاتریج های 121 مشکی و رنگی مصرف می کند کاتریج اصل رنگی گرفتم ولی کیفیت چاپ عکس افتضاح است حتی clean head و align هم کردم تغییری نکرد در حالیکه کاتریج های خودش عالی عکس رو چاپ می کرد حتی کاتریج خودش رو شارژ هم کردم ولی چون ink level رو از قبل می دونه و ریست نمی شه فایده ای نداشت راه حل چیست
معمولا اين مشكل از كارتريج هست. شما كارتريج رو نگاه كن ببين مشكل داره يا نه!نقل قول:
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
اين مشكل زماني پيش مياد كه شما به جاي كارتريج اصل كارتريج طرح يا بازيافتي گرفته باشيد.نقل قول:
به هر حال اگه كيفيت كارتريج ها خوب نيست و فروشنده هم پس نمي گيره بايد با هواگيري و حتي خالي كردن جوهر و پر كردن مجدد كارتريج مشكل رو حل كنيد. اگه حل نشد كارتريج نو بخريد!!!
من خودم اون زمان(سال 42 !) كارتريج گرفتم براي خودم 17 تومن تقلبي بود حتي 1 برگ هم قابل قبول پرينت نكرد برام و انداختمش دور.
منظورتون از ارور داخل مانیتور پرینتز هست یا اروری تو کامپیوتر میدهدنقل قول:
شما كارتريج هاتون تا زماني كه ارور نداده ميتونيد شارژ كنيد وقتي ارور داد نميشه كاريش كرد و بايد كارتريج رو عوض كرد.
برای منم 2 کاتریج دارد
ظاهرش که مشکلی نداره چجوری باید بفهمم؟کاغذ هم نمیکشه توش!نقل قول:
یه مدت پیش که کار میکرد ولی یه 2 هفته ای باهاش کار نکردم که وقتی روشنش کردم دیدم اینجوری شده.
ا سلام
من یه پرینتر سه کاره canon mp160 دارم که میتوانم به صورت دستی صفرش کنم والبته با نرم افزار mp toll هم خواستم صفرش کنم ولی نشد.البته با ورژن های مختلف.
ولی وقتی دستی صفرش میکنم بعد از یک بار خاموش و روشن شدن ارور میده لطفا راهنماییم کنین .
قبلا از راهنمایی هاتون ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال داره یه چیزی مثل پیچ توش رفته باشه و زیر چرخ دنده ها باشه.نقل قول:
و یا اینکه از کارتریج باشه.
که درام یا مشکنت سخت میچرخه و باعث صدا میشه.
فرقي نميكنه!نقل قول:
منظور من اينه كه پرينت نكنه
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
ميگم معمولا صداي بلندي كه به قول دكترها نبض دار هست و تكرار ميشه از كارتريج هست كه خوب سر هم نشده. شما با دست درامش بچرخونيد بايد به آرومي حركت كنه.نقل قول:
اگه ارور بده خب طبيعي است كه تا ارورش رفع نشه كاغذ هم نميكشه.
ممكنه از قسمتهاي ديگه باشه ولي عموما از كارتريج هست. اگه از كاتريج باشه معمولا با يه بار باز و بسته كردن درست ميشه(يا شارژ مجدد!)
پ.ن : حواسم نبود استاد گرجي جواب دادن
ببخشید الان پستتونو دیدم.نقل قول:
نه پینش دقیق یادم نیست فکر میکنم 30 تومن بود.
البطه از خرید من 2-3 ماه گذشته منم مشهدم. مشهد اینجور چیزا گرونه پیدا هم نمیشه. از جایی که من خریدم یکی دوتا بیشتر نداشت. اونم تو ویترین بود.که یکیشو من برداشتم. شما تهرانی دستتم که تو کاره. احتمالا یکم بگردید ارزونتر هم گیر بیارید.
راستی برای رنگها متشکر خیلی برام به صرف در اومد.
در ضمن نه پینش هم کارتریجهای هفت پین هم کارتریجهای نه پینو ریست میکنه.(فروشندش گفت)