نقل قول:ممنون.نقل قول:
شنبه میرم بخرم.
Printable View
نقل قول:ممنون.نقل قول:
شنبه میرم بخرم.
الکی پوله 360 ندید:5:
سایت خبری گیم نیوز دقایقی پیش به نقل ازRockstar خبر از انتشارGTA بر روی PC دراذر ماه نمود.:31:
من سه ماه پیش پول را دادم ! البته الکی نبود ....نقل قول:
الکی پوله 360 ندید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت خبری گیم نیوز دقایقی پیش به نقل ازRockstar خبر از انتشارGTA بر روی PC دراذر ماه نمود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بگو آدرس این وب چیه ؟ مطمئن هست یا بازم سرکاری هستش ؟؟؟؟؟
این آدرسشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز یه سر به ps3 زدم.اه خدای من چه گرافیک بدی:13:فکرشو نمی کردم Grand Theft Auto IV اینطوری باشه.قدر San Andresرو بدونید
همونطور که pink جان گفت هیچ فرق خاصی ندارن !نقل قول:
دوست عزیز درسته که اون PC زمان PS2 هنوزم اسمش PCاست ولی آیا داخلش هم همونه؟ ;)نقل قول:
منم عاشق بازی با PCام ولی وقتی شرایط مناسب نیست... چه میشه کرد... الان دو سالی هست که کامپیوتر گیمم رو ارتقا ندادم چون دلیلی نداشته... گذاشتم تا زمانیکه Starcraft 2 بیاد ببینم نیاز هست یا نه.
باقی دوستان که بازی میکنن کجای بازی هستید؟ من که دو روزه اصلا بازی نکردم :13:
من همونطوری که قبلا گفته بودم کل شهر را آزاد کردم و حدود 15 تا ماموریت بعد از باز شدن کل شهر انجام دادم !!!!نقل قول:
باقی دوستان که بازی میکنن کجای بازی هستید؟ من که دو روزه اصلا بازی نکردم
برو بازی کن که هرچی بری جلو بیشتر می گردت ...
من جو گیر شدم و 2 تا پستر از این بازی زدم رو دیوار اتاقم .... حالا نمی دونم کی باید بکنمشون ؟؟؟....
یعنی این یه حرکت بازیه فیلمی بود که ps3رو تبلیغ کنه خیلی اینا حرفه ای هستننقل قول:
حالا اون بازیه برای Pc اومد یا نه؟
ببخشید یه سوال دیگه؛شما این قدر بازی میکنین و... (حالا شاید به من ربطی ندشته باشه و معظرت می خوام این رو بپرشم) چه وقت درس می خونین؟ D منظورم اینه که تایپیکی برای درس و این جور چیز ها هست؟ آخه من که اصلاً پیدا نکردم...
اینجا رو یه نگاهی بنداز :نقل قول:
ببخشید یه سوال دیگه؛شما این قدر بازی میکنین و... (حالا شاید به من ربطی ندشته باشه و معظرت می خوام این رو بپرشم) چه وقت درس می خونین؟ D منظورم اینه که تایپیکی برای درس و این جور چیز ها هست؟ آخه من که اصلاً پیدا نکردم...
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=76