اگه جواب درست میخوای اینجا سئوالتو بپرس :نقل قول:
چون اینجا همه متخصص گرافیک و کارت گرافیک هستند .کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=38
Printable View
اگه جواب درست میخوای اینجا سئوالتو بپرس :نقل قول:
چون اینجا همه متخصص گرافیک و کارت گرافیک هستند .کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=38
اول اونجا زدم گفتم بد نیست اینجا هم زده باشن همونجا به جواب رسیدم.
بچه ها من یه مشکل گرافیکی با Crysis دارم .
البته گرافیکم بازی رو قورت میده : ATI HD 3870 x2
ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه :
توی بازی تمام تکسچر ها و جزئیاتی که دورتر از من قرار دارن یه جورایی پرپر می کنن و کامل و واضح دیده نمیشن .
مثلاً از رو زمین وقتی به ابر ها نگاه می کنم صاف و واضح نمی بینمشون بلکه ابر ها کاملاً render نشدن و همش پرش دارن !
ولی وقتی با دوربینم روشون زوم می کنم درست میشن ، وقتی هم که دوربین رو می زارم کنار دوباره ...
شاخ و برگ ها و بوته های روی زمین هم که در فاصله ی دور از من قرار دارن هم درست render نمیشن .
وقتی میرم نزدیک درست رندر میشن .
یه جا هم رفتم که کلاً همه چیز ریخت به هم . جزئیات مرحله مثل نوار های رنگی در اومدن که اصلاً شباهتی با اون چیزی که باید می بودن نداشتن .
آخرین درایو کارتم هم دیشب گرفتم ولی نشد .
کمک کنید تورو خدا .
grafic: geforce 6200 torbo cashe 256mb(dakhele windows vista 128mb neshon mide,midonid chera
کرایسیس رو این کارت جواب میده؟
دوست عزیز این جور مشکل ها بیشتر به کارت گرافیک بر می گرده.نقل قول:
بچه ها من یه مشکل گرافیکی با Crysis دارم .
البته گرافیکم بازی رو قورت میده : ATI HD 3870 x2
ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه :
توی بازی تمام تکسچر ها و جزئیاتی که دورتر از من قرار دارن یه جورایی پرپر می کنن و کامل و واضح دیده نمیشن .
مثلاً از رو زمین وقتی به ابر ها نگاه می کنم صاف و واضح نمی بینمشون بلکه ابر ها کاملاً render نشدن و همش پرش دارن !
ولی وقتی با دوربینم روشون زوم می کنم درست میشن ، وقتی هم که دوربین رو می زارم کنار دوباره ...
شاخ و برگ ها و بوته های روی زمین هم که در فاصله ی دور از من قرار دارن هم درست render نمیشن .
وقتی میرم نزدیک درست رندر میشن .
یه جا هم رفتم که کلاً همه چیز ریخت به هم . جزئیات مرحله مثل نوار های رنگی در اومدن که اصلاً شباهتی با اون چیزی که باید می بودن نداشتن .
آخرین درایو کارتم هم دیشب گرفتم ولی نشد .
کمک کنید تورو خدا .
البته ناگفته نمونه بقیه ی سیستم هم شرطه.
شما بقیه ی سیستم هم بنویس.
اگر برای بازی می خوای با این کارت بی خیال بشو.نقل قول:
grafic: geforce 6200 torbo cashe 256mb(dakhele windows vista 128mb neshon mide,midonid chera
کرایسیس رو این کارت جواب میده؟
چون که حتی در low هم فکر نکنم بتونی بازی کنی.توی ویستا کلا بی خیالش شو!!!
برای این بازی جی فورس از سری 7 به بالا حداقل!!! لازم هست.البته فقط می تونی روی low بازی کنی.
البته بقیه ی سیستم هم شرطه.سی پی یو و رم.
درسته آخه تو FarCry هم این مشکل رو داشتم . البته با یه گرافیک دیگه . اونجا با استفاده از آخرین آپدیت درایور کارتم و برنامه ی 3d-Analyze مشکل رو حل کردم ، حتی تو بازی GTA : Vice City که برا چند سال پیش بود هم همین مشکل رو داشتم و با این برنامه حلش کردم.نقل قول:
دوست عزیز این جور مشکل ها بیشتر به کارت گرافیک بر می گرده.
البته ناگفته نمونه بقیه ی سیستم هم شرطه.
شما بقیه ی سیستم هم بنویس.
الان هر کاری می کنم درست نمیشه که نمیشه .
بقیه ی سیستمم اینه :
Cpu : Intel Q6600
M/B : ASUS - Maximus Formula
RAM : Crucial Ballstix Tracer 2*(2*1gb) = 4GB
OS : Win vista 32 bit ویستا 64 بیتی پیدا نکردم . الان رمم 3 گیگه .
از بچه ها کسی این مشکل رو نداشته ؟
به نظر من که اشکال از کارت گرافیک شما هست .نقل قول:
درسته آخه تو FarCry هم این مشکل رو داشتم . البته با یه گرافیک دیگه . اونجا با استفاده از آخرین آپدیت درایور کارتم و برنامه ی 3d-Analyze مشکل رو حل کردم ، حتی تو بازی GTA : Vice City که برا چند سال پیش بود هم همین مشکل رو داشتم و با این برنامه حلش کردم.
بقیه ی سیستمم اینه :
شما آخرین آپدیت رو نصب کن ببین چی میشه .
این آپدیت 1.2 خود Crysis هم نصب کن .
من که با 8600GT توی ویستا اینطور مشکلی نداشتم !!!
به نظر من بهتر اين آپديت 1.2 360 مگي رو دانلود كني چون من با يه 8600gt با اين پچ خيلي بازي بهتر اجرا شد.نقل قول:
یه سوال بی ربط
بچه ها برای اینکه یه بازی خیلی روون و راحت وبدون گیر کلا عالی اجرا بشه به چند فریم نیاز داره؟؟
دوست من یه دونه کارت گرافیک ati داره که مدلش خیلی از این پایینتره و توی بازی gta:sa درست همین مشکل رو داره.حتی اخرین اپدیت رو هم نصب کرده.در حالی که یه کارت گرافیک جی فورس بود که از اون ati هم ضعیفتر بود ولی چنین مشکلی نداشت.نقل قول:
درسته آخه تو FarCry هم این مشکل رو داشتم . البته با یه گرافیک دیگه . اونجا با استفاده از آخرین آپدیت درایور کارتم و برنامه ی 3d-Analyze مشکل رو حل کردم ، حتی تو بازی GTA : Vice City که برا چند سال پیش بود هم همین مشکل رو داشتم و با این برنامه حلش کردم.
بقیه ی سیستمم اینه :
حالا دلیلش چیه که ati این جوریه خدا می دونه.
به نظر من یه سری هم به بخش کارت گرافیک بزن و مشکلت رو اونجا بگو.
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=38