سلام به دوستان
کسی اطلاعی داره که ماکزیمم سودی که به 5 سال سپرده گذاری میدن چنده ؟! یعنی همون جریان چندبرابر و اینا !
Printable View
سلام به دوستان
کسی اطلاعی داره که ماکزیمم سودی که به 5 سال سپرده گذاری میدن چنده ؟! یعنی همون جریان چندبرابر و اینا !
موسسه مالی و اعتباری مهر پشتوانه قوی داره. معتبر هست و مقدمات تبدیل شدن به بانک رو داره پشت سر میگذاره.البته اینجا به بانک ها هم حتی بطور مطلق نمیتونید اعتماد کنین!نقل قول:
من اطلاع دقیقی از سود سپرده های یکساله روز شمارش ندارم ولی اگه 17% باشه میشه ماهی حدود 71000 تومن
منظورتون سود در سر رسیده دیگهنقل قول:
من خودم بشخصه بالاترین نرخ سودی که شنیدم مربوط به سپرده سرمایه گذاری موج بانک ملت با سود(در سر رسید) 165% هست.
لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جزئیاتی از ه ک حساب کاربری 3 میلیون مشتری بانکها
اخیرا خبر ه ک شدن حساب کاربری 3 میلیون کارت مشتریان بانکی کشور در فضای مجازی منتشر شده است.
این اطلاعات که در وبلاگ عامل اصلی این حمله هکری منتشر شده متعلق به فردی است که خود را "خ.ز.ف" نامیده و به گفته وی ظاهراً پیش از این سرقت اطلاعات مذکور را به مدیران عامل بانکها اطلاع داده است.
برای اینکه کارت بانکی خود را در بین بیش از سه میلیون کارت قرار گرفته در سایت پیدا کنید می توانید از لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
اما پیش از این جستجو موارد زیر را به خاطر داشته باشید.
1- عدم وجود کارت بانکی شما در بین کارتهای این سایت به معنی در خطر نبودن آن نیست.
2- این سایت تنها حاوی بخشی از کارتها آن هم در سالهای 87 تا 89 استفاده شده میباشد.
3-بانکها موظف به شناسائی اطلاعات سایر کارتهای استفاده شده هستند و ابطال آنها به عهده خود بانکها میباشد. البته اگر حفاظت از حسابهای مشتریان برایشان مهم باشد.
4-اطلاع رسانی به سایر هموطنان و ثبت شماره کارت و رمز برای کنترل در این سایت قبل از تحویل آن به بانک صادر کننده تنها راه اطمینان هموطنان به این ادعا و اثبات کذب بودن ادعاهای دیگر میباشد.
5-در هر صفحه از اطلاعات کارتها تقریبا 30000 کارت گنجانده شده است لذا شاید باز کردن صفحات در سرعت پائین و با استفاده از فیلتر شکن کمی زمانبر باشد.
fars
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
اطلاعات تازه از ه ک 3 میلیون حساب بانکی/هشدار ه ک ر به بانکیها در سال
بر اساس آخرین اطلاعات به دست آمده از ه کری که اقدام به ---- اطلاعات حدود 3 میلیون مشتری بانکها کرده، "خ.ز.ف" در تیرماه سال گذشته اقدام به ارسال اطلاعات کامل 1000 کارت بانکی برای مدیران عامل آن بانکها کرده و موضوع ناامن بودن بستر تبادل اطلاعات ، نرم افزار و سختافزار مربوطه را به آنان گوشزد کرده بود.
وی که ظاهراً کارمند شرکت "ف.ا" است که با مجوز بانک مرکزی، خدمات پرداخت الکترونیک PSP به بانکها ارائه میکرده به واسطه اختلافی که با مدیران شرکت مذکور پیدا میکند از این شرکت بیرون آمده و اقدام به نفوذ مینماید تا ناامنی زیرساختهای شرکت مذکور را نشان دهد.
برخی اخبار رسیده نشان میدهد مدیر عامل و برخی مسئولان شرکت "ف.ا" در حال حاضر خارج از کشور به سر میبرند.
آقا الان حسابا خک شده چی کار کنیم ؟
میگن رمز عوض کن ... خوب وقتی قبلی رو پیدا کرده جدیده رو هم پیدا میکنه ....
نظر شما چیه ؟
نه دوست عزیز رمز هم داشته باشه کارت رو که نداره بدون کارت هم نمیشه کاری انجام داد
من شنیدم که مشکل نرم افزاری بو ده که برطرف کردن دیگه کسی نمیتونه ه ک کنه
عقل میگه اگر قبلا تونستن پس بازهم میتونننقل قول:
دوست عزیز برای استفاده از خدمات مجازی(خریدهای اینترنتی،بانکداری الکترونیک و ...) نیازی به خود کارت نیستنقل قول:
و همه کارها با یکسری اعداد و کارکتر انجام میشه.تو این مواقع امنیت رمز دوم مد نظر است.
با تشکر
یه چیزی رو مطمئن باشید وقتیکه شماره کارت و رم رو دارن پس به بقیقه اطلاعاتمون دسترسی دارن و خیلی راحت میتونن ازش استفادده بکنن تغییر رمز هم راهی نداره چونکه بازم به دستش میارن یا میدن دست یه شرکت دیگه که اونام بدتر از اینا از اب درمیان
دوست گرامی به این وحشتناکی که شما میگی نیستنقل قول:
من خودم امروز چند تا از بانک ها کار داشتم و با پرسنل در این مورد صحبت کردم.خیلی از بانک ها برای خدمات اینترنتیشون سایت ها و درگاه هایی با امنیت بالا دارن.مثلا با رئیس شعبه یکی از شعب بانک پارسیان که صحبت میکردم گفت اصلا نیازی به تعویض رمزها نیست(اگر چه در حالت عادی هم توصیه میشه هر چند وقت یکبار رمزها تغییر کنه.)
بانک ملی هم همینطور.
بیشتر این داستان ها زمانی اتفاق میوفته که از کافی نت ها،مکان های عمومی، کامپیوترهای سایرین و یا آلوده و ... برای خدمات بانکی استفاده میشه.
من خودم بشخصه بانک رفاه رو از لحاظ خدمات اینترنتی خیلی ایمن نمیدونم.