دوستان بهترین گزینه senso touch 3d از فیلیپس هست . من حدودا یک ساله دارم استفاده میکنم و 100 درصد راضی هستم
در مورد پوست صورتم هم بگم که بسیار حساس هست ولی با این ریش تراش ها هیچ مشکلی برام به وجود نمیاد
Printable View
دوستان بهترین گزینه senso touch 3d از فیلیپس هست . من حدودا یک ساله دارم استفاده میکنم و 100 درصد راضی هستم
در مورد پوست صورتم هم بگم که بسیار حساس هست ولی با این ریش تراش ها هیچ مشکلی برام به وجود نمیاد
به نظرتون AT890 خوبه؟
قیمتش چنده؟زیر گردن رو خوب میزنه؟مثل تیغ صورت رو صاف میکنه؟صورت رو بعد اصلاح قرمز نمیکنه؟نقل قول:
ممنون میشم دوست من جواب بدین.
دوستان نظرتون در مورد ريش تراشهاي موزر چي هست ؟؟؟؟ اگه ممكنه 2 يا 3 مدل رو معرفي كنيد با حدود قيمت . تو بازار مدلهاي جديد اين ريش تراش رو ديدم خيلي خوشم اومد . خودمون هم از اون قديمي قرمزا داريم كه واقعا فوق العاده ست !!
سلام دوستان من سعی میکنم کامل توضیح بدم خواهشن یه راهنمایی کامل کنید.. اگه خودتون یا اطرافیان استفاده کرده باشن که خیلی بهتره..27 سالمه.. موهای صورتم ضخیمو کلفته وتغریبا پرپشت..تا الان خیلی زود به زود اصلاح نمیکردم و اگه اصلاحی بوده با تیغ بوده .که جوش میزد.صورتم حساسه. یه ریش تراشی میخوام که برای صورت حساس مناسب باشه. اینتر نت خیلی جاها نوشته بود فیلیپس بود فیلیپس بعد از یه سال استفاده صورتو داغون میکنه بخاطر مدل تیغ هاش نمیشه باهاش راحت زیر چونه و گردنو اصلاح کرد و.. و دکتر پوست برونو پیشنهاد میکنه و.. برا پوست حساس برون خوبه.. اصلاح گردن باهاش راحت تره..بازم جای دیگه نوشته بودن اصلا پاناسونیک نگیرین که اصلا خوب نیست..ضمن اینکه تغریبا همیشه مدل ریشم پروفسوری و یا مدلهای مشابه هست..خلاصه یه مدلی باشه که صورتو خوب و تمیز اصلاح کنه.و بشه ریش پروفسوری رو باهاس کوتاه کرد.. با ریش کوتاه یه هاله ای از پروفسوری بمونه کافیه.میخوام برای اصلاح گردنو اینام مناسب باشه.. قرمزی و جوشو این مشکلاتو نداشته باشه راحتم بشه اصلاح کرد باهاش زیر گردنو..معمولا هم هر 2 روز در میون اصلاح میکنم..مد نظرم هزینه زیر 200 بوده ولی اگه از ریش تراشی 100 درصد تو شرایط من راضی هستین بیشتر هم عب نداره. فقط نمیخوام هزینه الکی کرده باشم..تو مارک و رند هم واقعا موندم..اینکه فیلیپس واقعا تیغاش صورتو خراب میکنه!پاناسونیم کارش خوب نیست اونطوری که میگن!اگه مدلی پیشنهاد میکنید بگین خودتون استفاده کردین! راضی بودین!
سلام دوستان من دنبال یه ریش تراش با قابلیتهای زیر هستم:
1- قیمت ترجیحا تا 150 تومن یکم بالا پایین
2- بتونم باهاش خط بندازم (البت فقط دم خط رو صاف بگیره کافیه چون ریش و سبیل ندارم)
3- پوست صورتم اصلا جوش نداره و نمیزنه اما زیر گردنم خیلی خیلی حساسه
4- زدن قسمت چونه ام هم یکم مشکله جون تپه چاله داره
5- سه تیغه هم نکرد مشکلی نیست فقط صاف کنه صورتمو
6- هیچ امکانات دیگه ای هم برام مهم نیست اعم از قابل شستشو بودن یا شارژی بودن
7- اصلاح همراه با خمیر ریش هم نداشته باشه خیلی بهتره
سلام.ببخشید نمایندگی براون کجاست؟جایی فروشگاه اینترنتی هم هست که محصولات براون رو بفروشه؟ممنونم.
نقل قول:
قیمتش رو دقیق الان نمیدونم اما بالای 300 تومن باید باشه
بستگی داره و دستگاه شتشو باشه یا نه
بله همه جا رو ردیف میزنه ، بدون قرمز و از ته! برای خودش یه چیز خوفی هست
مثلا من مدل 1260 رو دارم ، حدود 220 تومن خریدمش و الان باید حدود 340 ، 50 باشه
کسی نبود جواب ما رو بده؟نقل قول:
خب دوستان خواهشن جواب مارو هم بدین ..
این مدل 1260 که شما گفتین همونه که الان قیمتش 400 هست!!!