پس به درد منی که 30 کیلو اضافه وزن دارم میخوره !!نقل قول:
چقدر فاصله بین هر تمرین باید بزارم که عضله سازی بشه ؟
من یادمه یکی توی همین تاپیک گفته بود 5 روز فاصله بین هر تمرین کافیه ! درسته ؟
Printable View
پس به درد منی که 30 کیلو اضافه وزن دارم میخوره !!نقل قول:
چقدر فاصله بین هر تمرین باید بزارم که عضله سازی بشه ؟
من یادمه یکی توی همین تاپیک گفته بود 5 روز فاصله بین هر تمرین کافیه ! درسته ؟
هر عضله ای که بهش فشار میاری تا سه روز بعد نباید دیگه بهش فشار بیاد ، معمولا اینا که برنامه مینویسن این رو رعایت میکنند.نقل قول:
با بدنسازی نمیشه چربی بسوزونی ، برای کم کردن وزن باید بدوی
نقل قول:سلام دوبارهـ !نقل قول:
هر عضله ای که بهش فشار میاری تا سه روز بعد نباید دیگه بهش فشار بیاد ، معمولا اینا که برنامه مینویسن این رو رعایت میکنند.
مرسي از بچه هايي كه تاپيك رو سرپا نگه ميدارن . نميتونم زياد سر بزنم ...
ضمن احترام به نظر دوستمون بايد بگم 100% صدق نميكنه و اين خودش يه روش تمريني هست كه خودم سال هاست ازش استفاده مي كنم .
حتي تو يه مقاله به نام :: تمرين به شيوه پاورليفتر ها :: تو وبلاگم دربارش توضيح كامل دادم .
اينكه شما يه عضله رو 2 بار در هفته شايدم بيشتر تحت فشار بذاري مانع رشد نيست . بلكه همونطور كه دوستم اشاره كرد عدم ريكاوري كامل باعث اين قضيه ست .
البته تو اين نوع تمرين شما فاز فشار خاصي رو براي تمرين حركات پايه در نظر ميگيري و همين باعث رشد عضلاني و ركوردي ميشه .
در مورد دوستمون мØндммдÐ بايد دقت كنه كه فقط N تكرار از حركات زدن و عرق سرازير شدن و ... باعث چربي سوزي نميشه . صد البته مكانيزم چربي سوزي موضعي نيست و پروسه اي كلي هست كه استراحت مناسب ، افزايش توده عضلاني و تغذيه مناسب و تمرين هوازي به روندش سرعت ميده .
در واقع در كنار تمرين هوازي ، دليل اينكه خيلي ها براي كاهش توده چربي به وزنه زدن رو ميارن ، افزايش توده عضلاني در پي تمرين قدرتي و در نتيجه نياز بيشتر براي سوخت بدن هست كه اين روند در كنار هوازي و تغذيه كامل به چربي سوزي منتهي ميشه .نقل قول:
بحثش طولاني و تجربياتش فراوونه كه خورد خورد و با گوش دادن به تجربيات دوستان ميشه به نتايج فوق العاده اي رسيد
البته من چیزی غیر از این که شما گفتید نگفتما :31:نقل قول:
ضمن احترام به نظر دوستمون بايد بگم 100% صدق نميكنه و اين خودش يه روش تمريني هست كه خودم سال هاست ازش استفاده مي كنم .
حتي تو يه مقاله به نام :: تمرين به شيوه پاورليفتر ها :: تو وبلاگم دربارش توضيح كامل دادم .
اينكه شما يه عضله رو 2 بار در هفته شايدم بيشتر تحت فشار بذاري مانع رشد نيست . بلكه همونطور كه دوستم اشاره كرد عدم ريكاوري كامل باعث اين قضيه ست .
این دوستمون گفتند میخوان همون برنامه ی معمولی که مثلا هفته ای سه جلسه هست رو هفته ای شیش جلسه انجام بدند ، سو تفاهم نشه ، من قبلش گفته بودم که این روش مال پاور لیفتر ها هست و تازه اونها خود برنامه شون مثلا شیش جلسه ایه. بعد گفتم اگه یه برنامه ی ثابت رو دوباره در هفته تکرار کنی حاصلش چربی سوزیه تازه اونم نه به این مقدار که لاغر بشی ، کلا این راه مناسب برای لاغر کردن نیست.
:31:نقل قول:
...
البته فضار وارد كردن يه نواخت روي يه عضله به صورت پي در پي فقط تحليل عضله رو در پي داره نه چربي
تاييد ميشه :5:نقل قول:
کلا این راه مناسب برای لاغر کردن نیست
نقش کراتین چییه آیا بخرم میگن بهترینش 150هزار تومانه 300گرم چند ماه می تونم مصرف کنم؟
آیا این کراتین اصله فکر می کنید قیمتش چه قدره؟
بچه ها من رشدم متوقف شده الان
1 سال و شش ماهه که کار میکنم عملا این 6 ماهه دیگه پیشرفتی نداشتم چه توی زدن وزنه
و چه توی هیکلم
قدم 180 وزنم 70 کیلویه که 10 کیلو کم دارم سنمم 18 ست
میخوام بدونم از چه روشی استفاده کنم از این حالت استپ خارج بشم
روش هرمی معکوس جواب میده ؟
شما چه روشی پیشنهاد میکنید
ممنون :11:
شما چند وقت یکبار برنامه تمرینی رو عوض میکنی؟نقل قول: