یه بار تست کن خبرشو بده/نقل قول:
وقتی زیاد به ایمیل سر نزنی چند ماه شنیده بودیم پاک میشه. حال ااین یا زودتر سر زده یا پاک نشده. و درخواست سوالات امنیتی کرده.نقل قول:
فکر نکنم راهی باشه چون ایمیلش حتماً پولی نیست.
Printable View
یه بار تست کن خبرشو بده/نقل قول:
وقتی زیاد به ایمیل سر نزنی چند ماه شنیده بودیم پاک میشه. حال ااین یا زودتر سر زده یا پاک نشده. و درخواست سوالات امنیتی کرده.نقل قول:
فکر نکنم راهی باشه چون ایمیلش حتماً پولی نیست.
اینکه میل شما غیرفعال شده شکی نیست. اما یاهو اطلاعات مربوط به ID شما رو تا وقتی که یه نفر دیگه ID به این اسم نساخته باشه حذف نمی کنه و هر وقت که بخواید می تونید با یوزر و پسورد قبلی وارد بشید و اکانت مجدد فعال میشه اما اطلاعاتتون از روی سرور پاک شده. باز به پشتیبانی یاهو میل بزنید شاید یه کاری کردند براتون. مطمئن باشید مثل ایران نیست تمام سعیشون رو می کنن اگر ممکن باشه.نقل قول:
اگه ایمیل یک نفر رو توی کانتکتای ایمیلمون add کنیم طرف متوجه میشه؟
"اگه ایمیل یک نفر رو توی کانتکتای ایمیلمون add کنیم طرف متوجه میشه؟"
نه متوجه نمیشه.نقل قول:
مطمئنی؟یعنی مثل کانتکتای داخل گوشیها هست؟فقط توی ایمیل خودم ایدیش ذخیره میشه و هیچ ربطی به ایمیل اون نداره؟نقل قول:
بله دقیقا مثالتون درست بود.نقل قول:
سلام. من چند وقت پیش توی چندتا از این گروه ها که ایمیل های مختلف میفرستند ثبت نام کردم.حالا که بعد چند وقت به ایمیلم سر زدم دیدم حدود ۶۰۰۰ تا ایمیل اومده!!!
میشه بگین چه کار کنم که دیگه از این گروه ها ایمیل نیاد؟
با آیدی تون لاگین بشید و سپس این صفحه رو باز کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی edit my group کلیک کنید.
بعد داخل ستون leave group هر گروهی که می خواید ازش بیاید بیرون رو تیک دار کنید و بعد save changes رو بزنید.
سلام
من پسورد ID یادم رفته بعد این سوالات که باید پاسخ داد و اینا هم یادم نیست موقع ثبت نام چی وارد کردم ! راهی هست بتونم دوباره وارد میلم بشم ؟