مرکز قدس هستنقل قول:
این مرکز فکر کنم محدودیت های کمتری رو اعمال میکنه نسبت به بقیه
Printable View
مرکز قدس هستنقل قول:
این مرکز فکر کنم محدودیت های کمتری رو اعمال میکنه نسبت به بقیه
امشبم سرعت روی 6 مگ بود!4 گیگ دان کردم
:n04:
از سرور داخل و خارح فرقی نمیکرد؟نقل قول:
از 1تا 7 دانلود کردی یا کمتر؟
اگه برادر شما نیاز به دانلود شبانه نداره شاتل معمولا تو روز کیفیتش نسبت به بقیه بهتر و با ثبات تر هست.نقل قول:
خدا به داد این لر ها برسه این دهناد قم بدبخت کرد که هیچی میخواد یک استان دیگه رو هم به خاک سیاه بنشونه:n08:نقل قول:
برگزاری جلسه بنچ مارکینگ شرکت مخابرات استان قم
با مخابرات استان لرستان
مهندس دهناد در ادامه ، آمادگی شرکت مخابرات استان قم را برای همکاری در امر برنامه ریزی استراتژیک و تدوین سند چشم انداز شرکت مخابرات استان لرستان برای رسیدن به تعالی سازمانی اعلام کرد.
رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات استان قم در پایان عملکرد شرکت مخابرات استان قم را تشریح کرد و گفت : خوشبختانه قم در چند سال اخیر در تمامی زمینه ها جزو 5 استان برتر کشور بوده است.
حتما استراتژیش اینه که 1-نا محدود ها رو حذف کن 2-بعد شبانه رو هم حذف کن 3-طرح های 5 و 10 مگ زو فقط یک ساله بفروش 4- در نهایت اگه دیدی باز مزدم نیومدن به شرکت خصوصی اصلا پورت نده تا مردم مجبور بشن از تو سرویس بگیرند:n02:
تازه اینترنت فقط یطرفشه ! کیفیت زیرساختشم خیلی پایینه !نقل قول:
الانم که دارن واسه کسایی که خط تلفن جدید میگیرن 6 ماه با 3 یا 6 گیگ حجم اینترنت مجانی روش میزارن ! کلا داره جنسشو میندازه به ملت ! D:
سلام به همه دوستان!
من حدود 2 سالی هست که از مخابرات نت میگیرم و از حق نگذریم تا الان خوب بوده!
آخرین طرحی که خریدم سه ماه شبانه رایگان بود که 23/5 خریدم!
طبق عادت دوره های قبل حدود 600-700 مگ رو گذاشتم تو لیست دانلودم که تا صبح دان کنه!
صبح که نگاه کردم دیدم تو یه ساعت اینارو دان کرده و سیستمو خاموش کرده!
دیگه منم شروع به استفاده(!!)کردم و تا الان که تقریبا 10 روز از طرحم مونده 240 گیگ ناقابل(!) دان کردم!
الانم ظاهرا مخابرات دیگه شبانه رایگانشو برداشته!
خلاصه سرتونو درد نیارم!
الان شرکتی سراغ دارید که شبانه رایگانش در همین حد باشه!؟؟؟
من خیلی دانلد شبانه رایگان برام مهمه!
ممنون از راهنماییاتون!
مرکز ابوذر(3860)
سرعت شما در شب و روز چقدر هست؟نقل قول:
هنوز تعرفه های شبانه رایگان موجود هست.از کجا شنیدی که برداشتن؟!
امروز سرعت خوب بود گویا:n28: تو 2 ساعت 7 تا فیلم 1 گیگی دانلود کردم:n28:خدایا این خوشی رو از ما نگیر:n28:
متوسط سرعت : 700 با چیزتر شکن:n09:
کدوم مرکز؟نقل قول:
شبهای قبل سرعت چطور بود؟
نه مثل اینکه شوخی شوخی داره شبانه مخابرات درست میشه:n02:
اما باز هم میگم تا این دهناد ریس مخابرات قم من به این مخابرات خوش بین نمی شم:n23: