من چهارتاشو وا کردم دوتا اصلی داره بدونه stage داره با babality
Printable View
من چهارتاشو وا کردم دوتا اصلی داره بدونه stage داره با babality
اصلا به هیچ نخوی نمیشه تو پی سی اینو بازی کرد؟
نه نمیشه :دی
ایون فیتالیتی هارو که میشه زد . مشخصه. واسه همه جواب میده فیتالیتی دوم ها!
نه متاسفانه . مگه اینکه در آینده ای دور واسه پی سی هم پرت بشه !نقل قول:
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
فیتالیتی های دوم واسه همه هست . اما نینجاها فیتالیتی کلاسیک دارن که باید انلاین باز بشن . که همون فیتالیتی سه هستش . اسکورپین رو میشه بدون باز کردن آنلاین زد . آپدیت ها و پچ هایی که بعدا واسه بازی میاد دیگه همچین اجازه ای به پلیرها نمیده که بدون کد و آنلاک آنلاین بتونن بزنن فیتالیتی سوم اسکورپین رو .نقل قول:
از وقتي كه PSN وصل شده ، 60-70 تا بازي با ايراني ها تو King Of The Hill كردم واسه چنتا تروفي ، سرعتش خوب نبود ولي قابل تحمل بود ، 26 تا اينا هم ranked match بازي كردم ، شبا سرعت نتم خوبه ميتونم ، نتايجي كه گرفتم اينه كه
همه به Fatality علاقه دارن ، شديد :31:
همه به Scorpian هم علاقه دارن
ميانگين كسايي كه Kombat ميزنن تمام Special Attack هاي كاراكتراشونو بلدن + كمبو هاي ساده كه خود بازي نوشته
خيلي هم دفاع ميكنن
منم با 19 تا برد و 6 تا باخت رتبم 300 بود ، چند ساعت كه بازي نكني رتبت مبپره بالا شديدا
من که دسترسی ندارم به لایو نمیتونم بازی کنم انلاین واسه همین تقریبا نصف اچیومنتام نمیتونم بگیرم . اسکورپین پیک میکنن ؟
به نظر من ارمک و اسموک و کانگ لائو جزو قوی ترین ها هستن . منم یه ویدئو از تورنمنت دانلود کردم . پیش از حد گارد میگیرن . اما کمبوهارو خیلی خوب میزنن . اما با گیم پد ایکس باکس سخته خیلی . من به زور میتونم توی کرنر با کانگ لائو کمبوی 60 درصد اونم شانسی بزنم . در صورتی که میشه باهاش تا 87 درصد کمبو زد .
اوه اوه چالنچ تاور مرحله 300 چه سخته:31:
این غولا مشکلی نیست این ملینای ... اینقدر وول میخوره و اسپشیال میزنه آدم نصف جونش میره:41:
آره. سخت ترین حالته خب!
زدمش بلاخره
هر کدوم بیاید بگید با کدوم کاراکتر چالنچ تاور رو تموم کردید؟من که با اسکورپین
من با sheeva ، فقط هم پايين بالا زدم