v4 beta5
درمورد فونت من تست نکردم ولي فونت رو فکر کنم بخواد ولي ديگه فارسي سازي و ريختن فايلهاي ليب رو نميخواد شما دانلود کن تست کن
v4 beta5
درمورد فونت من تست نکردم ولي فونت رو فکر کنم بخواد ولي ديگه فارسي سازي و ريختن فايلهاي ليب رو نميخواد شما دانلود کن تست کن
v4 beta5
برای فونت ریختن باید چیکار کنم؟ یعنی هر فونت فارسیی بریزم تو پوشه system/fonts حله؟ یا باید فونت مخصوص باشه؟ برای این کار روت کردن که لازم نیست؟
در ضمن اگه لطف کنی لینکش رو بزاری ممنون میشم.
من اینجا رو امتحان کردم ولی دانلود نشد! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستای گلم :40:من رفتم مسافرت تا 13 ام
کلی ام بازی ریختم ... hd نیست همشون اما خیلی حال میده شما ام دانلود کنید حتما...(پل سازی.گوسفندا-gt motor race که دارم فایلای دیتاشو میگیرم)
کاری سوالی بود بپرسید اگه با خطم تونستم کانکت شم جواب میدم حتما:40:
یا حق
راه اضافه کردن کلید Enter به کیبورد رو کشف کردم! :31: (قابل توجه مهران :46:)
اول این برنامه رو نصب کن :
بعد از نصب برو به این آدرس : setting / language and keyboardکد:http://download.pandaapp.com/android-app/smart-keyboard-pro3.14.0-id2973.html
اونجا مربع جلوی Smart keyboard pro رو تیک بزن.
بعد برو پایین اونجایی که تیک زدی(Smart keyboard pro setting).
یه صفحه جدید باز میشه شما برو داخل General setting
اونجا گزینه Smiley key رو پیدا کن و لمسش کن، 3 تاگزینه میاد ، Off رو انتخاب کن.
اینم از کلیدEnter !
البته برای بار اول موقع نوشتن مسیج باید تو اون قسمتی که مسیج رو مینویسی 2 ثانیه انگشتت رو نگه داری و Input method رو بزنی و گزینه Smart keyboard pro رو انتخاب کنی تا کیبورد فعال بشه!
موفق باشید:11:
پ.ن: خوش بگزره مهران جان. جای مارو هم خالی کن :10:
دوستانی که گوشیتون فارسی نداره، برای باز کردن صفحات وب فارسی میتونید از آخرین ورژن Opera mini هم استفاده کنید که هم مثل یه چیز پی ان عمل میکنه هم فارسی رو خیلی خوب نمایش میده!!!
برای خوندن و نوشتن SMS فارسی هم از برنامه ی Mirsal آخرین ورژن استفاده کنید که اونم کاملا فارسی (بهمراه گ چ پ ژ) رو نشون میده.:8:
سلام به همه و عرض تبریک واسه سال نو!
یه سوال داشتم اونم اینه که من بعضی وقتا که میخوام گوشیمو با usb وصل کنم به کامپیوتر نمیشناستش و باید گوشی رو خاموش-روشن کنم تا درست بشه . مشکل از کجاست؟
با تشکر و آرزوی سال خوب خوش برای همه ی بچه های p30wold.
اقا من یه سوالی دارم وقتی اس ام اس برام میاد ساعتش درست نیست یعنی نمیفهمم طرف کی این اس ام اسو داده برا همه دوستان دیفای دارم اینطوریه؟
بلی دوست عزیز .این مشکل رو من هم با Galaxy s دارم.وقتی SMS میاد فقط تاریخ و زمانی که SMS به دستم رسیده رو نشون میده.نه زمان ارسال!نقل قول:
از برنامه ی Handcet SMS استفاده کنید.شاید درست شه...
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
به مسیر زیر برید و تیک USB Debuging رو بذارید.نقل قول:
Settings>Application>Development>USB Debuging
عزیزم با اوپرا مینی 5 امتحان کردیم نشد! حروف فارسی رو مربعی نشون میده!!! :41::41::41:نقل قول:
باید چیکار کنیم؟