320 دسکتاپ تو بازار هست؟؟ قیمتش چنده؟؟
Printable View
320 دسکتاپ تو بازار هست؟؟ قیمتش چنده؟؟
داداش اون 2 تا هاردی که شما نوشتی کلا با هم متفاوته!نقل قول:
اولی از نوع دسکتاپ ولی دومی پرتابل.شما کدوم بکارتون میاد؟!چون کاملا حوزه کاراییشون فرق داره.
Xpress Card یه وسیله ی جانبی است مثل مودم.اگه لپ تاپ داشته باشی که این نوع اکسپرس کارد ها به کارت میخوره و اگه PC باشه باید یه نوع اکسپرس کارد دیگه که به مادربورد وصل میشه و خروجیش میاد پشت کیس مثل خروجی مودم و کارت گرافیک...
این وسیله واسه شما که لپ تاپ داری میخوره به کنار لپ تاپ به صورت خشابی.یه دونه ورودی داره که پهنه به اندازه ی رم مثلا کنار لپ تاپ ها هست اگه دقت کنی.اگه متوجه نشدی بگو عکس بذارم.
این باعث میشه که USB 3.0 به لپ تاپ شما اضافه بشه ولی چون مادر بورد شما از ابتدا از USB 3.0 پشتیبانی نمیکرد شما نمیتونید از تمام سرعت USB 3.0 استفاده کنید...
داداش ببخشید که هی شما میفرستم اینور اونور ولی سوالات شما قبلا در تاپیک وجود داره.
Esata هم یه نوع سیم انتقال با یه تکنولوژی دیگه است.سرعتش رو کاغذ 375 مکابایت بر ثانیه است اما در عمل خیلی پایین تره!USB 3.0 که 625 است دوستان زیر 100 تا باهش ترنسفر داشتن!یعنی در حدود 50-60!
شما به پست 804 صفحه ی 81 مرا جعه کن.
راستی ای-ساتا مثل یو اس بی نیست که هر وقت بخوای قطع و وصلش کنی.باید موقع وصل کردن سیستم خاموش باشه تا موقع روشن شدن دیتکت بشه توسط سیستم.
سلامی دوباره
من هارد پرتابل میخوام که USB 3 رو پشتیبانی کنه حالا خودتون یه مارک پیشنهاد بدید که هارد اکسترنال 1T باشه کمتر هم بود اشکال نداره فقط از یه مارک پدر مادر دار باشه مثل سیگیت یا وسترن ...
در ضمن من از صفحه 70 تا اینجا رو خوندم فقط چون بعضی از پست ها رو متوجه نمیشم سوال میکنم ... :46:
ممنون
اصلا رو درواسی نکن هر جا رو نفهمیدی بپرس،بالاخره میخوای بخری...نقل قول:
من MY passport essential 1 tb رو پیشنهاد میکنم.که USB2 و3 رو ساپورت میکنه.
سیگیت هم مدلFreeAgent GoFlex ultra-portable است که تا 1.5 ترا داره.مدل FreeAgent GoFlex pro ultra portable هم هست که تا 750 گیگ داره.
سوالی بود درخدمتم...
راستی اگه من خواستم هارد با آداپتور بخرم خیلی خرط و پرت داره یعنی خیلی وسیله باید دور و ورت باشه چند تا سیم داره ؟ میشه یه عکس بذارید ؟ مشکلی تو جا به جا کردنش ندارم ؟ مثلا مدلMy Book Essential USB 3.0 plus USB 2.0 1T
نه بابا.دو تا سیم بیشتر نیست!نقل قول:
یکی سیم اتصال به کامپیوتر
دومی سیم آداپتور
عکس همون هاردی که مد نظر.فقط 2 تا سیم بهش اضافه کن دیگه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی تو حمل کردنش ندارم ؟ سیم آداپتور رو باید بزنم به برق ؟ میشه یه عکس از سیم هاش بذارید ؟
ممنون
آره سیم اداپتور باید بره به پریز برق و مشکلی هم تو حملش نیست.فقط یه کم باید مراقبش باشید که ضربه نخوره...نقل قول:
داداش من اگه عکس بگیرم از هاردم شما هیچچی نمیبینی!
چون هاردم 2 متر از پریز برق فاصله داره و پریز زیر میز کامپیوتر.ببخشید!
حالا این عکس اداپتور هارد:
دوستان من این هارد رو از کجا میتونم تهیه کنم و حدودا قیمتش چنده ؟ (ظرفیت ۵۰۰ گیگ ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصاتش هم که :
My Passport Studio
FireWire 800, 400, USB 2.0
Capacity: 500 gig
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن... آدرس فروشگاهی یا شماره تماسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا سلام من یه هارد اکسترنال می خوام که:
500 باشه یا 640
usb 3 و usb 2 رو با هم ساپورت کنه
سرعتش بیشترین حد ممکن باشه
قیمتشم زیاد مهم نیست.
فقط اگه میشه سریع ممنون:11: