واسه آنلاین بازی کردن شما نیاز به تهیه سریال نامبر اورجینال دارید یا اگه می خواهید که توی لایو بازی کنید کافیه اکانت گلد داشته باشید و البته دی الی سی کازینو رو هم دریافت کنیدنقل قول:
Printable View
واسه آنلاین بازی کردن شما نیاز به تهیه سریال نامبر اورجینال دارید یا اگه می خواهید که توی لایو بازی کنید کافیه اکانت گلد داشته باشید و البته دی الی سی کازینو رو هم دریافت کنیدنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی که چطور و از چه سایتی میتونیم لایسنس رو خریداری کنیم؟؟نقل قول:
و اینکه دی ال سی واسه کازینو رو از کجا باید دانلود کنیم؟؟
ممنون
سایت که اینجا نمی تونم بگم دوست من تبلیغات ممنوعه! برات پ-خ می کنمنقل قول:
دی ال سی یا هر آپدیتی از داخل بازی امکان پذیر هست. البته من کازینو رو به مبلغ 800 تا مایکی پوینت از لایو خریداری کردم نمی دونم توی PC چجوری میشه خرید کرد این دی ال سی رو
روش خاصی در ایکس باکس(چیت)برای پولدار شدن و خرید ماشین نیست؟غیر از مسابقه دادن و لایی کشیدن
بچـه ها اين بازي براي تست رانندگي خوبه يا مثل شيفت ميمونـه ؟
باید بری لایسنسهای b4 و a7 را بگیرینقل قول:
سلام
من این بازی رو چندین بار نصب ، کرک بازی رو دوباره از این سایت دانلود کردم ولی بازی اصلا بالا نمیاد .
بازی رو دوباره خریدم .
ولی باز هم مثل دفعه قبل ارور زیر رو میده و باز هم بازی بالا نیومد . مشکل از کجاست .
لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از ناکامی در اجرای بازی فورزا 4 یه بار دیگه می خوام بازی رو تموم کنم دفعه پیش خیلی ضد حال خوردم الکی پولم رو خرج کردم و چیزی واسه کازینو باقی نموند خوشبختانه DLC کازینو رو دارم 15 هزار تومن مایکی پوینت آب خورده برام:31: و ایشالا بعد از تموم کردن بازی و گرفتن پول زیاد پولهامو به پول کازینو تبدیل می کنم و اون ماشین خفن رو می خرم می خوام با قدرت برم جلو این بازی جزو بازیهای موندگار هست برام یه کار جالبی که می خوام برای هرچه سریع تموم کردن و راحت تموم کردنش بکنم اینه که قبل از شرکت در مسابقات می خوام تیون ها و آپگرید ها رو آنلاک کنم...
آخرین پست این تاپیک مربوط به 91 روز قبل است و جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!
اوه چه شود! این بازی بهترین ریسینگی هست ککه توی عمرم بازی کردم...
خوب پک اکسپلورر رو دانلود کردم ریختمش همینطور 15 تا ماشین جدید 4 مدل جدید و شیک از بوگاتی رو اضافه می کنه پک شامل 20 تا ماموریت هست جالبه بدونید دقیقا تمام اون ماشین های اکسپنشن رو شما می رونید بعد از هر ماموریت توی همون منطقه یه ماشین اوراقی هست که می رید و پیداش می کنید 12 تا دوج وایپر عهد بوق توی هاوایی هست پیداشون که می کنید می رید از گاراژ تحویل می گیرید 8 تا هم لانچیا اسپورت دهه اوراقیش توی ایبیزا هست اونارم پیدا کنیدباید از گاراژ ایبیزا تحویلش بگیرید جالبه بدونید Breaking این ماشین 100 هست!!! اما روندن اون دوج عهد بوق خیلی فاز می ده کشتی حضرت نوحه!!!
اگه دنبال یه ماشین سواری اعتیاد آورید من شدیدا اینو توصیه می کنم درسته گرافیکش در حد NFS نیست ولی گیم پلی این بازی خیلی خداس...
با سلام
هرچند این تاپیک قدیمیه اما یجا دیدم نوشته بود 2 تا DLC برای این بازی اومده
دوستان کسی میدونه از کجا میشه دانلود کرد؟