یعنی کلابیخیال پارس بشم دیگه؟
Printable View
یعنی کلابیخیال پارس بشم دیگه؟
status===>downstreamنقل قول:
داون استریم رو 544هست
آپ استریم هم 158هست
اگه کم نکنن
برای128شاتل
برای 128پارس چقدره؟
اشتتباه لپی شد منظورم عباس آقا بود که میگفت سرعتش افت کرده از شما که شاتل داری عادیه اون باید ببینه چنده.
این رو به عربی میگی؟ یک آیه واسش نازل کن:27:نقل قول:
داستانش اینه که سیاستش اینه:
سوال 4 رو بخون این همه مودم خریدن از دلسا دونه ای 40 تومن میفروشن 59 :18:تومن مگه بده؟کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_faq
البته شاشتل هم این کار رو میکنه ولی اینها دیگه عیب نمیگذارند رو Linksys میگن زوریه .
البته واسه من گفت 3 ماهه می تونی بگیری دیگه لازم نیست مودم رو از ما ببری . بعضی جاها میگه فقط 512 میدم همه اینها میدونی واسه چیه؟ چون مثل شاشتل از پهنای باند نمیدزده درآمدشو از این راه تامین میکنه. البته امیدوارم به جمع دزدها نپیونده.
Upstream:512نقل قول:
Downstream:2048
اگر راه حلی به نظزتون میرسه حتما بگید ممنون.
Upstream:512نقل قول:
Downstream:2048
اگر راه حلی به نظزتون میرسه حتما بگید ممنون.
آره دیگه سرویس مناطق ویژه مخابراتی گرفتمنقل قول:
هنوز که ست نشده تازه دیروز اومد مدارک رو تحویل گرفت که بره برای رانژه خط ولی تو قرارداد 256 خورده
نه گیری نداد گفتم خودم از قبل سرویس داشتم از شاتل و مودم ASUS 602 دارمنقل قول:
لیست مودم هایی رو که ساپورت میکنه رو میتونی اینجا ببینی:
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/support/adsl_modem
ســلام،
من از دیماه سال پیش از پارس آنلاین سرویس میگیرم سرعتم خوب بود روزا سرعت دانلود 140 یا 150 شبا هم 70 میشد که چند تا فایل رو با هم دانلود میکردم در مجموع همون 140 رو میگرفتم سرویس من هم EP1-3 بود
تابستون امسال رفتم تمدید گفتن سرویس جدید اومده هم ارزون هست هم سرعتتون بیشتر میشه سرویس GP1-9x1 مد نظرشون بود منم گفتم باشه همونو بدین ماه اول خوب بود سرعتم 40 تا رفت بالا شد 180 خیلی حال میکردم :31:
ولی دو سه روز پیش نتم وضعش افتضاح شده بود تا جایی که قطع شد عصری رفتم دفترشون دیدم تعطیله نوشته بود به دلیل توسعه مرکز مخابراتی اینترنت دفتر قطع می باشد تلفن ما هم تو همون مرکز مخابراتی هست گفتم خوب مشکلی نیست دارن توسعه میدن شبش که وصل شدم دیدم سرعتم نصف شده ماکسیمم 90 یا 100 سرعت دانلود میده از ساعت یک به بعد هم که افتضاحه صفحه که به زور باز میکنه وقتی هم که میزاری دانلود دیسکانکت میشه و شبا هر چند تا فایل بزارم دانلود در مجموع 40 همین میشه!
حالا به نظرتون چیکار کنم؟ سروسیم رو ارتقا بدم حل میشه؟ یا یه بار تخلیه کنم بعد باز سرویس بخرم
اعصابم خورد شده! :13:
ممنــون
:10:
نه ارتقا هم بدی همین وضع میشه بعد از یک مدت. 1 ماه صبر کن اگر دیدی وضعیت همینجوریه یک فکر اساسی کن.نقل قول:
:19:از بس شاکی زیاد شد دیشب حجم دانلود با 0.7 گیگ کاهش به 1.3 گیگ تغییر یافت:18: ما رو بیچاره کردید. این هم وضعش خراب بشه همون مخابرات رو نگه میدارم دانلود هم میگذارم واسه آخرتم اون دنیا تو حجهنم مثل آتیش دانلود میکنیم:27:.