سلام.
1-من میگم اگه آنتن قوی تر بزنم برد افزایش پیدا می کنه یا نه؟ چ ون اون 17 نوشته شده در مشخصات اگه قدرت خروجی مودم باشه که اینجور نوشته،پس با تعویض آنتن میشه برد رو زیاد کرد،مثل اینکه الان برای ضبط یک باند ضعیف زدیم (3db) بطوری که دستگاه میتونه خروجی بیشتر بده (17db) .کاملاسوالم واضح هست یکم بیشتر بخونیدش.و اینکه n,g,b که فکر کنم پروتوکل ارتباطی وایرلس هستند،چه تفاوتی دارن و اصلا چی هسنند؟
2-میخوام 2تا مودم از طریق وایرلس شبکه بشند مثلا مودم من و مودم همسایه تا بدون کابل کشی ارتباط بر قرار کنیم واسه همین گفتم slave چون باید 1 مودم خودش رو به عنوان یک موبایل یا لپ تاپ (slave) به مودم دیگه وصل بشه . درضمن master/slave فقط ماله هرد نیست!!!!!!
3-ممنون از جوابتون اما منظورم اینه نمیشه به طریقی (مثلا --) فریمور دیگه ای رو غالب کرد؟
4-اگه داخل مودم رو نگاه کننید نوشته شده multiple SSIDs setting که اگه معنیش کنید بیشتر 1 SSID رو معنی میده و داخل مشخصات مودم هم میگن و اگه نیست پس گزینه index چیه؟؟
5-منم میدونم هر شرکت 1 مشخصات داره منظورم اینه چرا باید سازنده مودم بی جهت بیاد قابلیت تنظیم چند vpi vci رو برای مودم بزاره اونم با گزینه فعال کردنشون که میشه همه رو فعال کرد؟؟ میخوام بدونم از قابلیت چه استفاده ای میشه کرد؟؟ شاید بشه به طریقی 2 شرکت رو load balanc کرد!!!!
.
.
ممنون که به سوالات جواب دادید ولی خواهشا کمی رو سوالات فکر کنید و با یه جواب رد کننده یا نمیدونم ، جعمش نکنید،به این فکر کنید که هیچ تولید کننده ای بی جهت گزینه ،قابلیت، ... رو مودم نمیزاره مگر به شرط استفاده مفید و افزایش کارایی مودم،پس چرا ما استفاده نکنیم؟