من نمیدونم وحید جان هر کاری میکنم نمیشه . . . اصلا یه کاری . سیستمت رو بهم بگو یا عکسشو بذار من برات درستش میکنم .نقل قول:
Printable View
من نمیدونم وحید جان هر کاری میکنم نمیشه . . . اصلا یه کاری . سیستمت رو بهم بگو یا عکسشو بذار من برات درستش میکنم .نقل قول:
اصلا بی خیال سیستم شدم.
یه سوال برای بار چندم بازیکنانم من توی آپشن شما خصویاتشون روی پیش فرض هستش؟یعنی حسین درستش کرده؟
بعد اگه میشه ترکیب رو گزینه 2 بذار بعد از اون یه عکس بگیر ببنیم چه ترکیبی کامپیوتر میذاره تا یکمی تغییر بدم.سیستم و تاکتیک رو کلا بی خیال شدم
اره اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داداش من مثلا من عجله دارما یکم سریع تر لطفا
ترکیب بدی نیست.فقط روی نیمکت هم بازیکنانی مثل ساها و داناوان و آرتتا رو حتما بذار و گزینه auto subs رو هم روی early بذار. برو بازی کن ولی حیف شد که ساها همیشه ناآماده هستش:13:
آرمین جان یه تقاضایی ازت دارم این گزینه که نشون میده آنلاین هستی رو فعال کن تا ما بفهمیم چه موقعی آنلاین هستی.
اقایون محترم بازم مثل همیشه آرمین برنده میشه . با نتیجه 1-0
- اینم سیو
واین هم گل زیبای آرشاوین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.multiupload.com/VHC6VRX6GA
ولی جدی اگه اون ترکیب من لود میشد سخت می تونستی گل بهم بزنی چون یه کارهایی کرده بودم که بازیکنان کلیدی تو نتونن کاری کنن.
نمی دونم چرا موقع بازی با ما که میشه همچی خراب میشه.بازی منچستر هم همین مشکل پیش اومد. من غیر از مساوی با لیورپول و چلسی بقیق بازی ها با دوستان رو باختم.خیلی اینجوری بد هستش:13:
وحید جان من شانسی ترکیب اصلی تو رو چیدم وبا ترکیب اصلی تیمت بود که برد مش . بعد این رو بگم که سیستم تو خیلی باز یعنی من تونستم با سه _چهار تا پاس هواس بازیکنات رو پرت کنم وبا یک تعویض جناح سریع, بازی رو به سمت دیگه , وبه راحتی به دروازت میرسیدم. البته سیستمت از لحاظ حمله خوب بود تیمت یه گلم زد که داور آفساید اعلام کرد ولی دز مجموع برا من بازی راحتی بود چون همونجور که گفتم بازیکنات باز بازی میکردن و برای منی که سیستمم فوق هجومی بازی میکنم بازی راحتی بود. این عکس ها رو نگاه کن اینم ترکیبت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام به همه دوستان
بدلیل اینکه کم کم داریم به پایان نیم فصل و زمان نقل و انتقالات نزدیک میشم من لازم دونستم توضیحاتی در مورد برنامه نقل و انتقالات بدم .
قبل از هر چیز من این مساله رو یادآوری کنم که من ابتدا قدرت سایر تیمهای خارج از لیگ انگلیس رو هم تعدیل و تیمها رو به سه دسته قوی , متوسط و ضعیف طبقه بندی میکنم و بترتیب از قدرت تیمهای قوی 10 واحد , متوسط 7 واحد و ضعیف 4 واحد کم خواهم کرد .و بعد از اتمام نقل و انتقالات قدرت تیمها رو به حالت اول در میارم .
اما نحوه قیمت گذاری بازیکنان
نحوه قیمت گذاری بازیکنان شباهت زیادی به سیستم رایج در مسترلیگ داره اما کاملا شبیه اون سیستم نیست چون تا الان هنوز کسی نتوسته بطور دقیق فرمول قیمت گذاری بازیکنان رو توی مستر لیگ پیدا کنه . اما چند نفر ازبرنامه نویسان روی این موارد متفق القول هستند که این موارد روی قیمت بازیکنان تاثیر داره :
ارزش بازار * پرستیژ تیم * مارکت پرایس* میانگین تواناییهای پست تخصصی بازیکن *سن بازیکن ( به یک نسبت خاص )
ارزش بازار هر بازیکن توی مد مستر لیگ مشخصه
پرستیژ تیم همون شهرت و اعتبار باشگاه هستش
مارکت پرایس براساس تواناییهای بازیکنان در هر بازیکن متفاوته و از 1 تا 8 متغیره
بدلیل پیچیدگی فرمول بالا من موارد مهمتر رو انتخاب کردم که فرمول قیمت گذاری رو ساده تر میکنه .
بر این اساس قیمت بازیکنان بر اساس ارزش بازار , مارکت پرایس ( که خلاصه تواناییهای بازیکنانه ) و تعداد کارتهای مهارتی و تخصصی , شکل میگیره .
بدلیل اینکه شما مارکت پرایس بازیکنان رو ندارید من قیمت تمام بازیکنان تیم های بچه ها رو مشخص خواهم کرد .
توضیحات تکمیلی در مورد بازار نقل و انتقالات
-نقل و انتقالات بصورت تهاتری و پایاپای خواهد بود .
-در صورتیکه دو یا چند نفر از کاربران خواهان یک بازیکن واحد هستند ابتدا قیمت پایه و سپس رقابت قیمتی بین کاربران, قیمت آن بازیکن را مشخص خواهد کرد .
- بازیکنانی که از تیمهای ما به تیمهای دیگه منتقل میشند قدرتشون به حالت اولیه بر خواهد گشت .
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
برنامه هفته هفدهم:
لیورپول ------------------------------------- وستهام----------------------------------- ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر
منچستر ----------------------------------- ویگان-------------------------------------- ساعت 3 تا 4 بعد از ظهر
فولهام ------------------------------------- آرسنال------------------------------------ ساعت 4 تا 5 بعد از ظهر
منچستر سیتی --------------------------- بلکبرن------------------------------------- ساعت 5 تا 6 بعد از ظهر
اورتون -------------------------------------- ساندرلند---------------------------------- ساعت 6 تا 7 شب
هال سیتی -------------------------------- چلسی----------------------------------- ساعت 7 تا 7.30 شب
سلام منم بازیمو با نتیجه ی 1 بر 0 بردم .بازیه زیبایی بود دو تا تیرک زدم.که گل نشد.
آمار بازی هم که تقریبا مساوی بود 50 50 ولی من 6تا شوت اونا 3تا .
سیو بازی
کد:http://www.multiupload.com/E556B40GKX