-
سلام
هر سئوالی دارین بیاین تو این تاپیک
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=307019&highlight=snow+leopard
-
دوربین
دوربین مکبوک من هنگام ویدیو چت ناگهان تصویری صورتی رنگ رو نشون داد. الانم همون طوری مونده و درست نمیشه. کسی نمیدونه چش شده؟:41:
-
سلام
من يه vaio bz560 دارم يه چند وقتيه كه از شب تا صبح هم بزارمش رو شارژ ٧٠ ٪ بيشتر شارژ نميشه . باطري هم ارور نداره و تو قسمت health نورمال نشون ميده . به نظرتون مشكل از باطريه يا اداپتور يا خدايي نكرده از جاي ديگه ؟ دوروبرم هم شارژر يا باطري سوني نيست كه تست كنم . در ضمن باطريم هم زود تموم ميكنه . ممنون
-
سلام..من ابل مدل 723 دارم..تو ویندور کار کردن با pad (همون موس لبتاب) مشکل دارم..کسی هم هست که این مشکل رو داشته باشه؟
در ضمن ارتباط بین بوت کمپ و مک هم ضعیفه...نمیتونم چیزی از بوتکمپ کپی کنم تو مک...این رو چه کنم؟ پیشاپیش ممنون
-
با سلام : ايتدا که ويندوز نصب مي کنم سرعت لپ تاب خوبه ولي بعد از چند روز که به اينترنت وصل ميشم سرعتش هندلي ميشه . از انتي ويروس کاسپر هم استفاده مي کنم . دفراگش هم کردم فايده اي نداشت .
کسي بتونه کمکم کنه ممنون ميشم
-
با سلام خدمت دوستان محترم
بچه ها فقط همین پست راجع به لپ تاپ باز بود ناچار شدم اینجا سوالمو مطرح کنم اگه جای دیگه باید مطرح شه لطف کنید راهنماییم کنید.
حقیقتش تو 2 ماه گذشته دو تا لپ تاپ خریدم اولی اچ پی و دومی دل جفت این لپ تاپ ها کیبردش عربی هستن هر کاری میکنم درست نمیشه بردمش نمایندگی اون جا گفتن چون به سفارش کشورهای عربی هستن کیبردشون این طوریه / واسه راه حل به من برچسب کیبرد معرفی کردن که من اصلا خوشم نیومد / دیگه کلافه شدم اگه راه حلی بلدید بگید بهم
-
سلام خدمت دوستان نمی دونم توی این تاپیک جاش هست یا نه ولی به هر حال من اینجا سوالم رو مطرح می کنم ...
من یک لپ تاپ فوجیتسو دارم که متاسفانه نمی دونم چرا وقتی به ویدئو پروژکتور وصلش می کنم تصویر نمیاد ... !!! کم کم دارم به این نتیجه می رسم که شاید این مارک از لپ تاپ به پروژکتور وصل نمیشه !!! چون دوستام با مارک های مختلف به محض اینکه کابل دستگاه رو وصل می کنن ؛ تصویر دارن و ....
حالا نمی دونم باید تنظیم خاصی انجام بدم یا نه ... اگه کسی می دونه راهنمایی کنه من رو بی زحمت ...
-
بلوتوث مک بوکم در محیط ویندوز کار نمیکنه. چی کار باید بکنم؟
-
درایور بلوتوث برای محیط ویندوز باید نصب کنی و اونو تو محیط ویندوز فعالش کنی
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
دوستان لطف کنن سوالشونو در تایپک خودش بپرسن
-
سلام فایلای صوتی تصویریم بدون صدا پخش میشه،دیروز یه هو اینطور شد.
الان اصلا صدا ندارم.چی کارکنم؟