یک سوال برای تنزیم دوربین سوم شخص ساده چیکار باید کرد لطفا با kissmet توزیع دهید
Printable View
یک سوال برای تنزیم دوربین سوم شخص ساده چیکار باید کرد لطفا با kissmet توزیع دهید
می خواستم بدونم که این UDK با :
رم 1 گیگ
گرافیک 512
سی پی یو 2.8 فول
اجرا میشه؟:46:
کسی جواب من رو نمی ده؟................:19:
سلامنقل قول:
اولا که معیار گرافیک مگ نیس، مدله، این برا دفعه دهم. دوما بقیه قطعاتت که خوبه فقط باید چک کنی که گرافیکت Shader Model 3 رو ساپورت کنه. تنها پیش نیاز گرافیک همینه.
اگه هم خودت نتونستی بفهمی، مدل گرافیکتو پ.خ کن(مدل، نیای باز بگی 512 که کلامون میره تو هم ها:31:).
آرمین جان یه ذره مهلت بده، هنوز 1 ساعت نشده سوال کردی، بعد 2 ماه اومدی UDK، می خوای زودم بری؟:27:نقل قول:
شوخی کردم، ولی کلا می گم، تو این تاپیک هر وقت سوالی پرسیدی، هی پست نزن واسش، صبر کن تا یه نفر بیاد جواب بده. نگران هم نمی خواد باشی، به سوال همه جواب داده می شه، حالا یا من جواب می دم یا باقی دوستان. ولی خب من که 24 ساعت تو تاپیک نیستم. شما صبر کن حتما جوابتو می گیری.:11:
واسه این می گم که این تاپیک ظرف 2 ماه 50 صفحه بزرگتر شد، اگه قرار باشه هرکسی 1 ساعت یه پست بزنه که ماه دیگه می شه 500 صفحه. ممنون ار توجهت.
فعلا.:8:
در مورد پست دوم ببخشید.:41:
پرویز جان عجله کار چی؟ شیطونه. :21:نقل قول:
شما سعی نکن میون بر بزنی، UDK رو باید از راهش یاد بگیری. اینی هم که پرسیدی حداقل مال 1.5 ماهه دیگس.
فعلا تا اون ویدئوی 3DBuzz رو تموم نکنی، هیچ کاری نمی تونی انجام بدی تو UDK، چه برسه به این کار که دنگ و فنگ داره. اونا که تموم شد، بیا ببینیم چه باید کرد.:20:
اگه واقعا می خوای سریع اولین بازیتو باهاش شروع کنی، به جای این کار، زودتر آموزش های عمومی رو تموم کن.
خواهش می کنم، ایشالا دیگه پیش نمیاد، ولی چه خوب بود همین آخریم پ.خ می کردی.نقل قول:
شما اگه تصمیم گرفتی UDK کار کنی، تاپیک رو بخون، توش لینک ویدئوهای آموزشی 5-4 بار گفته شده، اونا رو بگیر و با سریه 3DBuzz شروع کن. سوالاتتم بعدا همینجا بپرس.
--------------------------
می خوام هر دوتون همچین یاد بگیرین، دوماه دیگه یه بازی بدین Gears 3 رو بخوره ها.:5: ببینم چی کار می کنین.
فعلا بای.:8:
با UDK بازی استراتژیک و اکشن هم میشه ساخت (با گرافیک عالی)؟
شما هر چیزی که فکر کنی می شه باهاش ساخت . بستگی به مهارت خودت داره.نقل قول:
با UDK بازی استراتژیک و اکشن هم میشه ساخت (با گرافیک عالی)؟
محمد جان منبعی ، لینکی از آموزش توابع unreal script سراغ داری . اون کتاب programing هم 20 روز دیگه می یاد حوصله ندارم تا اون موقع صبر کنم.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این همه محمد گفت نیمی از کتاب تئ سایت udk موجوده . حالا اونارو بخون تا بعد . :10:
دوستان آنریل دار شدم بدجور:26::26::26::26:
دیگه به سیستم من فحش نمیدین ها:31:
یه برنامه نصب کردم رمم رفت بالا.........:33:
محمدجون حالا که اومد باید چی کار کنم؟؟:24: