نه بابا کدوم بیست تومن بازی رو دان کردم و کرکی که بچه ها تو همین پست گذاشتم کرک کردم الان هم میخواستم مولتی گیم بزنمنقل قول:
Printable View
نه بابا کدوم بیست تومن بازی رو دان کردم و کرکی که بچه ها تو همین پست گذاشتم کرک کردم الان هم میخواستم مولتی گیم بزنمنقل قول:
شما باید کد مخصوص مولتی پلیر بازی رو بخری
چون نسخه های کپی کد ندارن برای بازی انلاین
یه سایت ایرانی هست که کد همه بازیهارو میفروشه , خواستی بگو پ.خ میکنم..
دوستان نسخه ی اصلی چه حجمی داره...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تقریباً 8تا
دقیقاً 7.9
تقریبا8 گیگهنقل قول:
خواهش میکنم یکی جواب بده .الان چند روز هست این سوالو مطرح میکنم هیچکی جواب ما رو نمیده.نقل قول:
آخه من هم آدمم:31:دل دارم :8:من بتا رو بازی کردم ولی باز اگه بهتر شده بگید تا ما هم نسخه نهاییش رو هم بگیریم
سلام دوست عزیز اخه سوال بی معنی میپرسی:دی خب معلومه که بهتر شده!! اون پر از باگ بود و..نقل قول:
منم میتونستم دانلودش کنم ولی گزاشتم و امروز دارم نسخه کامل رو دانلود میکنم:10:
سلام
save بازی تو سون (7) کجا ذخیره میشه؟
بحمدالله بهترین گرافیک کنسولی رو هم دیدیم همونطور که از کرایتک انتظار داشتم و اونم ناامیدم نکرد پدر سوخته : دی حرف خاصی نمیشه زد دیگه همه دیدن که چه غولی روی کنسول خلق کردن فکر نمیکنم نیازی به توضیح باشه فعلا روی کنسول هم قدرت خودشون رو نشون دادن و ثابت کردن که در مقوله ی گرافیک از همه بهتر هستن البته فعلا خیلی بازی شاخ مونده . خیلی سینگل رو بازی نکردم در حد 1 ساعت تازه اونم همش داشتم تو محیط ول میچرخیدم تنها بازی که گرافیکش اینقدر منو جذب کرد که بازی رو کلا بیخیال شدم مَنی که گیم پلی خیلی برام مهمه : دی تمام وقتمو گذاشتم روی قسمت آنلاین که انصافا اگه نگیم بهترین ولی یکی از بهترین هاست و بسیار جذاب و گیرا . دیگه همین درود بر جوات و دوستان : دی
چطوری میشه این بازی رو آنلاین بازی کرد
به طور کلی من هیچ بازی رو آنلاین بازی نکردم یه راهنمایی کلی بکنید
مرسی