ای بابا ، پس هی دوستان میگن برو MMS option ، من هم دنبالش می گردم پیدا نمی کنم ،علتش اینه؟!نقل قول:
حالا جالب تر از اون ، بالای صفحه رو نگاه کن : علامت E به جای G . در صورتی که اپراتور همراه اوله.
Printable View
ای بابا ، پس هی دوستان میگن برو MMS option ، من هم دنبالش می گردم پیدا نمی کنم ،علتش اینه؟!نقل قول:
حالا جالب تر از اون ، بالای صفحه رو نگاه کن : علامت E به جای G . در صورتی که اپراتور همراه اوله.
نقل قول:
سلام.
اول در مورد MMSOption ,شما همین عکس رو داشته باش حالا شما Inbox رو انتخاب کن وقتی وارد قسمت SMS ها شدی گزینه منو رو انتخاب کن اون ام ام اس آپشن اونجاست.
در مورد اون حرف E هم معنیش EDGE هست و به نوع سیم کارت شما ربطی نداره EDGE نسل پیشرفته تر و پر سرعت تر از GPRS هست که تو بعضی مناطق همراه اول و ایرانسل ساپورت میکنن .شما وقتی وارد منطقه ای بشید که EDGE اون منطقه رو ساپورت کنه بجای حرف G که نشانه GPRS هست حرف E نمایش داده میشه که یعنی اگر در این منطقه به اینترنت کانکت بشید با EDGE وصل میشید و دارای سرعت بیشتری هستید.:11:
پ ن :
آقا شما که تنظیمات رو انجام دادید من الان دیدم و قبلش این پست رو نوشته بودم و ارسال کرده بودم.:11:
نقل قول:
سلام.
نگاه کن ببین تو قسمت اکانت برای ایمیل نرفتید؟ اگر رفتید باید برگردید به قسمت اس ام اس.:11:
نقل قول:
سلام
بله سیم کارت من ایرانسله
اما کد دریافت تنظیمات gprs رو زدم اول گفت تنظیماتش در شبکه موجود نیست
بعد از تعویض سیمکارت با یه سیمکارت دیگه تنظیمات رو برام ارسال کرد
اما بعضی وقت ها برای اتصال به اینترنت مشکل داره
مخصوصا موقع اتصال به یاهو مسنجر که من تا حالا نتونستم به سرور یاهو متصل بشم
همش پیغام خطای اتصال به اینترنت میده
در حالی که اپرا به راحتی به اینترنت متصل میشه
معلومه كه تو ايميل نرفتم.دو روزه اينجوري شده كه وقتي وارد قسمت مسيج ميرم هيچ كدوم از گزينه ها نيست.نقل قول:
مثل اس هاي پاك شده.كلا هر چي تو اون عكس هست.
نقل قول:
سلام
بنده هم با این مشکل مواجه شده ام ولی چنین گزینه ایی در گوشی بنده نیست:41:
"بعدش general setting
پایین صفحه گزینه language change رو انتخاب کنید"
فکر می کنم چون ویندوز 7 دارم گوشی این نرم افزار را قبول نکرده یا مشکل چیز دیگری است:13:
اگر می شود راهنمایی کنید :11:
سلام
من از دوربین جلو امینا لایت نمیتونم استفاده کنم در هیچ تنظیماتی اسمی از اون نیومده . ایا اصلا امکان استفاده ار اون هست و واقعا وجود داره یا دکوره؟
دکوری هست یعنی چی؟
میشه ازش استفاده کرد اما به طور پیش فرض نرم افزاری داخل گوشی نیست که از دوربین دوم استفاده کنه.
برای استفاده از دوربین جلوی گوشی کد زیر رو بزنید و بعدگزینه CIFcam رو انتخاب کنید :
#*O#* ( ستاره - مربع - صفر - ستاره - مربع )
به نظر نمی یاد دکوری باشه و احتمالا سامسونگ یادش رفته دکمه خاموش روشن واسش بزاره شاید تا چند وقته دیگه یه فراخوانی بزاره واسه omnialiteبرای حل مشکل دوربین جلو یه فرضیه دیگه هم این میتونه باشه که گوشی های omnia liteکه میان ایران دوربینشون دکوری باشه مثلا پیش خودشون گفتند اینا که تازه smsواسشون راه افتاده و دسته کم تو 100سال آینده نهایتا smsبشه واسشون mmsآخه اینا رو چه به تماس تصویری:31:نقل قول:
azizam shoma kod *#0*# ro bezan mitoni kol goshi az jomle dorbine jolo ro check koniنقل قول:
ge mikhai ba dorbin jelo aks begiri bayad donbal narmafzar bashi
to iranam chon hanoz mokaleme tasviri momken nist nemitoni to mokaleme ha estefade koni
Bye