سلام دوستان من از يك روش استفاده كردم كه رنگ روبيكم اصلا نره :20:
با استفاده از لاك نخون بيرنگ اكليلي خوشكل تر از اولش شده :8:
Printable View
سلام دوستان من از يك روش استفاده كردم كه رنگ روبيكم اصلا نره :20:
با استفاده از لاك نخون بيرنگ اكليلي خوشكل تر از اولش شده :8:
نقل قول:
عالیه . خوشحالم انقدر موضوع رو جدی گرفتید .
بچه ها حتما دست یکی بسپرید که کاملا از مسابقات فیلم بگیره .
مسابقات تیمی هم ایده ی جالبیه . آخ چه کل کلی بشه بین P30WORLD و Rubiker و Iranpuzzle !
کلا من با همه چیز موافقم . آقا حالا که بحث انقدر جدیه ، من تمام سعی خودم رو می کنم تو مسابقه شیراز شرکت کنم !
راستی رفته بودم تو سایت wca بعد دیدم هندی ها تونستن برای چندمین بار مسابقات جهانی برگزار کنن که وضعشون خیلی خوب نبود . عین خودمون . فقط یه نفر زیر 20 فکر کنم داشت .
اینم از یه ابتکار ایرانی:31: ! خدایی رو چه حسابی فکر کردی از اون لاک میتونی به عنوان یه نرم کننده واسه روبیکت استفاده کنی !:18:نقل قول:
سلام دوستان من از يك روش استفاده كردم كه رنگ روبيكم اصلا نره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با استفاده از لاك نخون بيرنگ اكليلي خوشكل تر از اولش شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:متاسفانه این روبیک های مسافر ما با اینکه الان تو سماوات بین چین و استرالیا با پست هوایی داره میره اونجا همش فروخته شده . ایشالا تو بار بعد . بازم میارم نگران نباشین . دفعه بعد کمتر هم طول میکشهنقل قول:
جابر جان چی شد ؟ یک روبیک برا من چی میشه ؟
این کار هم خیلی عالیه!! فکر می کنم با حضور شما و جابر خان و رامین و ... بقیه دوستان تیم خیلی تووووپی بشه که فقط بره پووز بزنه اونجا!!نقل قول:
ولی می دونی فرقش چیه شهشهانی عزیز ؟
اینه که اونا این همه تشکیلات و سایت و شرکت و دفتر دارن ولی اینجا فقط یه تاپیک از هزاران تاپیک پی سیه که داره اینقدر خوب کار می کنه ؛
دلیلش هم اینه که بچه های اینجا نه مثه بعضیا فقط دنبال اسکناسن و نه مثه بعضیا واسه معرفی کردن یه سایت 1000 بار منت رو سر این بچه های طفل معصوم که می خوان روبیک یاد بگیرن میذارن .
( که این دو بعضی ها معرف حضور شما سروران هست)
سلام
مشیه لینک ها اول رو توی سایتrapidshare بزارید
ممنون
سلام عزیزنقل قول:
میشه یه عکس از روبیکت بزاری؟
یعنی روش رو با یه لایه لاک بی رنگ پوشوندی که رنگش نره؟
موفق باشی.
امیر جوننقل قول:
ما قبل از نمایشگاه , توی اون روزای اول که داشتیم غرفه ها رو می چیدیم حسابی باهاشون صحبت کردیم
قرار بود این مسابقات رو به صورت گسترده تر برگزار کنیم
و اسم نویسی هم قرار بود توی اون غرفه ی مخصوص روبیک انجام بشه
حتی اون تزئینات ویژه هم که دیدی . اکثرش کار من و بچه های کودک ایرانی بود
ولی روز آخر برنامه بهم ریخت
شرکت اونا با یه مشکلی برخورد کرده و با کمبود جنس تولیدی مواجه شده
ما قرار بود کسائی که اسم نویسی می کنن رو جمع کنیم و یه لیست کامل از روبیک باز های اصفهان درست کنیم
ولی متاسفانه اون 2 دستگی پیش اومد
همون طور که دیدی
من توی غرفه ی خودمون بدون هیچ بنر تبلیغاتی شروع به اسم نویسی جداگانه برای مسابات روبیک کردم
که اگه مشکلی پیش اومد ارتباط ما با روبیک باز ها قطع نشه :31:
من الان توی لیستم بالای 50 نفر رو دارم
باید با اون غرفه ی بچه های شیراز هم هماهنگ کنیم و کسائی که اون طرف کارت ها رو تکیمل کردنو هم به این لیست اضافه کنیم
امام زاده ای یکی از مسول های بزرگ اون شرکته
بازی های فکری که من توی سایت واسه فروش گذاشتم اکثرا از شیرازه
به خاطر همینه که قیمت ها رو تونستیم بیاریم پائین
باید سر فرصت در مورد این قضیه بیشتر با هم صحبت کنیم
:46::46::46::46:
امیر خاننقل قول:
آقا هر طور شده من این مسابقات رو توی اصفهان برگزار می کنم !
شدیدا پیگیرش هستم
:11:
بهاری می تونه هماهنگی های لازمو انجام بده !
آشنا توی ارگان ها زیاد داره
روبیک ها و چیز های دیگه که لازم داریم رو هم من همشو دارم جور می کنم کنم
در مورد مکان مسابقات هم چند جارو داریم
ولی اگه اون بحث دیشبی که داشتیم شدنی بشه , عالی میشه
برگزاری مسابقات توی دانشگاه با رسمیت بیشتر
در حال حاظر بهترین روبیک 3در3 که توی بازار ایران پیدا میشهنقل قول:
dian sheng اصله
تنها کارخانه ی روبیک ایران توی شیرازهنقل قول:
من با اون شرکت کار می کنم
بازی های فکری فوق العاده ای مثل پنتا بال - اتللو و برج هیجان ... رو اونا برای فروشگاه مرکزی ما که تنها فروشگاه فکری توی اصفهانه می فرستن
این شرکت چند مدل روبیک ساخته
که من به شخصه کیفیتش رو دوست ندارم ولی از نظر دوام به خاطر اینکه رنگ های مدل سرامیکی هست خوبه به درد سرعتی کار کردن خیلی نمی خوره
من الان تعدادی زیادی از این مکعب روبیک خریداری کردم و تا چند روزه دیگه می ذارم توی اون فروشگاهی که زدم
dian sheng TM اصل که هیچ وجه رنگش نمیره
dian sheng R که جنس خیلی عالی نداره
rubik ساخت شیراز که کیفتی نسبتا خوبی داره
بچه ها من یک بار دیگه خدمتون عرض می کنم
هدف من از راه انداری این فروشگاه اینترنتی به هیچ وجه تجارت یا کسب درآمد نیست.
پس من اشتباه متوجه شدم ! از لاک برای پوشوندن یه لایه رنگ روی روبیک زده ؟!!نقل قول:
من خیال کردم واسه روغن کاری استفاده کرد که باعث نمیشه رنگ روبیک بره !:20:
کاملا تایید میشه .نقل قول:
دلیلش هم اینه که بچه های اینجا نه مثه بعضیا فقط دنبال اسکناسن و نه مثه بعضیا واسه معرفی کردن یه سایت 1000 بار منت رو سر این بچه های طفل معصوم که می خوان روبیک یاد بگیرن میذارن .
( که این دو بعضی ها معرف حضور شما سروران هست)
بچه ها یه چیز جالب . من همین الان که دارم این پست رو مینویسم دو نفر دارن تو تاپیک آنلاین هستن . یکی خودمم یکی دیگه هم از همون بعضی ها ( majidqotb )
مثلا این آقا گفته من دیگه تو این تاپیک نمیام .همتون هم شاهد بودین :13:
مگه لینک های اول مشکل داره ؟نقل قول:
سلام
مشیه لینک ها اول رو توی سایتrapidshare بزارید
ممنون
همونایی که Dr.mc یا همون رامین جان گفت.نقل قول:
سلام
بهترين روبيك 3*3 موجود در بازار چيه؟ و چنده؟
يه آدرسي به ما بديد كه ما هم بخريم.البته يه دونه دارم از اون 1000 تومنيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غير از اين روبيك 3*3 چه روبيكي رو بهم پيشنهاد ميكنيد؟
Dian Sheng Tm اصل
شما هم هستی . :46:نقل قول:
جابر جان بالاخره این لیست خریدار ها کیا شدن ؟؟ ما هستیم یا فراموش شدیم؟
بچه ها خواهشا بحث مربوط به خرید روبیک از من رو از طریق پیام خصوصی به من اعلام کنید تا باز نیان تاپیک رو نبندن !
راستی تا یادم نرفته بگم که قیمت برچسب از 3900 به 2900 پایین اومده .
ای جااان ! :دي
راستی مجید جان شما اگر خیلی راقب هستی از اینجا استفاده کنی مشکلی نیست، ولی اگه بصورت مخفی بیای راحت تری... اینجوری کسی هم نمی فهمه.