نینجا جان فعلا زیر بار مشکل اصلی نمیروند انتظار داری واسه این مشکل جزیی گوشی رو پس بگیرن ؟؟!؟؟
نینجا جان فعلا زیر بار مشکل اصلی نمیروند انتظار داری واسه این مشکل جزیی گوشی رو پس بگیرن ؟؟!؟؟
We can confirm that this issue has been determined as a software issue. The developers are working on a hotfix to resolve, and it will be released as soon as possible
مشکل دوربین نرم افزاریه و با یک hotfix رفع میشه :20:
[html]http://www.gsmarena.com/a_hardware_fault_causes_htc_hd2_*pink*_camera_issu es_confirmed-news-1276.php[/html]
بهتره به مخابرات ايران بخنده نه به گوشينقل قول:
چون جاي ديگه چنين مشكلي نيست
بچه ها اينو تست كنيد و نتيجه را اعلام كنيدنقل قول:
راستي من يه چيزي الان يادم افتاد
امولاتور play station1 را اجرا كنيد
و چند تا بازي تست كنيد
ببينيد چطوري اجرا ميشه ؟
من رو x1 امتحان كردم
بازيهايي نظير فوتبال 99 به كندي اجرا ميشدند
رو اين تست كنيد و نتيجه را بگيد
اگه برنامه را نداريد بزارم واستون
بچه ها اينو تست كنيد و نتيجه را اعلام كنيد
راستي من يه چيزي الان يادم افتاد
امولاتور play station1 را اجرا كنيد
و چند تا بازي تست كنيد
ببينيد چطوري اجرا ميشه ؟
من رو x1 امتحان كردم
بازيهايي نظير فوتبال 99 به كندي اجرا ميشدند
رو اين تست كنيد و نتيجه را بگيد
اگه برنامه را نداريد بزارم واستون[/quote]
اگه لطف كنيد برنامه را بزاريد ممنون ميشم ..
دوستان عزیز نمیدونم تا چه حد پیگیر مشکل دوربین این گوشی بودید، همونطور که میدونید توی تعداد زیادی از HD2 ها موقع عکاسی یه سایه ی صورتی رنگ به حالت دایره وار وسط صفحه دیده میشه یعنی روی همه ی عکس های گرفته شده سایه ای از یه دایره ی صورتی میفته، البته بعضی ها شانس آوردن و چنین مشکلی رو نداشتن (نمیدونم تو ایران وضع چجوری بوده) اما امروز جی اس ام آرنا گزارش کرد که این مشکل یه مشکل سخت افزاری هست و بخش پشتیبانی اچ تی سی گفته که باید به محض مشاهده ی چنین چیزی به جایی که ازش گوشی رو خریدیم مراجعه کنیم و بخوایم که گوشی سالم تحویلمون بدن (اینجا ایرانه پس از اول تستش کنید) اما امروز پشتیبانی اچ تی سی اینطور گفته که این مشکل نرم افزاریه (گرچه خودشونم میدونن که نیست) و به زودی یه هاتفیکس میدن که این مشکل رو رفع کنن که مسلما میخوان با یه سری تغییر در الگوریتم های عکاسیشون این کار رو انجام بدن و عملا مشکل سخت افزاری حل نشده باقی میمونه...
خلاصه گفتم که دوستانی که هنوز این گوشی رو نخریدن هواسشون باشه که حتما گوشی رو در این مورد تست کنن و بعد بخرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
بله
اینو که نینجا تو پستای قبلیش گفت
نقل قول:
مهدی یا نینجای عزیز یه فایل PDF 400_500 صفحه ای بریزید رو گوشی بگین چه جوری باز میکنه (چند ثانیه (تمام صفحاتو نه فقط فایلو))
(
از نظر خوانایی و راحت خوندن هم تست کنید ممنون.
mkv رو پخش نمی کنه....فایل پی دی اف ندارم لینک بده تست کنم.:46:نقل قول:
سلام داش مهدی ...
داداش قضیه این آنتن دهی چی شد ؟:13:
عزیزان سرعت pdf و ازین قبیل بی مانند و رقیب است. ما فوق تصور است. من با تجربه بیش از 15 پاکت پیسی که داشته ام خدمتتون عرض می کنم.
در خصوص فیلم کمی ناراحت کننده ست موضوع. تا الان هر چی تست کردم و مقایسه کرده ام نصف omnia فریم میده. البته چون تستم هنوز دقیق نبوده و با فرمت های مختلف خیلی متفاوت بوده پس تا نتیجه دقیق را بدست نیاورم همین قدر بدانید.
البته دستگاه در رام اولیه و رام جدید با باگ هایی مواجه است که البته در حد فاجعه نیست و مطمئنا در آینده نزدیک رفع خواهد شد. ازین بابت مطمئنم.
باتری دستگاه در کارکرد مشابه حدود 40 درصد سامسونگ امنیا و مساوی آیمیت آلتیمیت 6150 و حدود تقریبا مشابه دایموند معمولی واسه من جواب میده. دراین مورد خیلی بررسی کرده ام.
بنچ مارک دستگاه در بعضی موارد به شکل حیرت آوری عالیست و در بعضی موارد به شکل احمقانه ای ضعیف است. این مساله نیاز به رام های جدید را بیشتر مشخص می کند.
دستگاه بین کوکر های xda محبوب واقع شده و این مساله نوید ارائه رام های بسیار متنوع را میدهد. فقط کمی صبر کنید که hard spl مساله اش حل شود.