منم مي دم. اما اگه ترازام بد شد نميذارم!D:نقل قول:
Printable View
منم مي دم. اما اگه ترازام بد شد نميذارم!D:نقل قول:
يه سوال.
كسي كتاب درس حسابان مبتكرانُ ميشناسه؟؟به درد كنكور مي خوره؟
ببینید به نظر من اگر شما در کنکور ذهنی عملی رو انجام دادید و خدایی نکرده اشتباه کردید.خیلی خیلی به زمانتون لطمه زدید و همچنین اعصابتون خورد می شه و اگر جواب در گزینه ها باشه که دیگه واویلا هست.حالا اگر بنویسید احتمال اشتباه بسیار میاد پایین و اگر اشتباهی هم باشه به راحتی می تونید ببینیدش و اصلاحش کنید
دوره مبتکران رو برای ریاضی خط بکشید مخصوصا محمود نصیری به دردتون نمیخوره به هیچ وجهنقل قول:
كسي كتاب درس حسابان مبتكرانُ ميشناسه؟؟به درد كنكور مي خوره؟
دوست عزیز معلومه که اول داشتید به ترتیب مینوشتید ولی بعد تلاش یادتون اومده و درستش نکردید :دینقل قول:
اولین چیز
منطقه تحصیلی
دوم استعداد
سوم اطمینان به نفس
چهارم درک خودت از درس
پنجم استادات
ششم تلاشتن
و ........
در هر حال من طبق تجربه ی خودم بتون میگم . استعداد اصلا اهمیت نداره ! فقط و فقط و فقط تلاش مهمه . من به شخصه اصلا به هوش اعتقاد ندارم از لحاظ علمی :دی
کاملا موافقم:20:نقل قول:
من خودم همون وقت که داشتم میومدم دوم دبیرستان دور مبتکران یه خط قرمز کشیدم:31:(البته واسه راهنمایی که آدم دغدغه ی کنکور نداره خیلی خوبه و من اصلا قصدم توهین نیست و واقعا هم خیلی چیزا رو مدیونم به این کتابای مبتکران):46:
دقیقا...استعداد در مقابل تلاش به نظر منم اصلا به حساب نمیاد :20:نقل قول:
سلامبه نظر من كتابهاي درسي ايران(حداقل اختصاصياش) مثل يك بازي فكري ميمونه! يعني كتاب اول بازي يكم ما را راهنمايي كرده و بعداز ما خواسته كه اونو تموم كنيم. تو كنكورم فرض بر اينه كه ما به طور كامل بر بازي مسلطيم و همه ظرايف اونو بلديم!
از همه اونایی که جواب دادن ممنونم.:46:ولی منظور من صرف کارنامه گذاشتن نبود منظورم این بود که با هم رقابتی،رفاقتی(چه کلمه ای) داشته باشیم.نقل قول:
سلام.1 کتاب حسابان مبتکران من میشناسم که نوشته عباس امیدوار هست خیلی خیلی عالیه.کتاب حسابان خوشخوان هم خوبه.نقل قول:
عباس امیدوار شدیدا تایید میشهنقل قول:
سلام.1 کتاب حسابان مبتکران من میشناسم که نوشته عباس امیدوار هست خیلی خیلی عالیه.کتاب حسابان خوشخوان هم خوبه.